A odakle Jokiću, Divjak,  Štromaru, Miletiću, Pupovcu i ostalim radikalnim ekstremima apsolutna vlast nad hrvatskim narodom, gdje je izvor njihove apsolutne svemoći? Od naroda nisu dobili vlast, to je sigurno. Hrvatski se narod očajnički borio protiv svega što predstavljaju Štromari, Pusići, Pupovci, Milanovići, Jokići, Vučići, Nikolići… no ipak, oni su danas na vlasti, osim Milanovića, no nebitno, bitno je da je sve do zadnje crtice što je narod na izborima odbacio danas glavna politika i “kao” trebalo bi nam biti prihvatljivo jer se sve provodi pod znakom HDZ-a, a nije nam prihvatljivo – i nikad neće biti, to je čista izdaja hrvatskog naroda, čista izdaja koju ćete platiti povijesnim prijezirom i prijezirom budućih generacija Hrvata.
Vaša ne/djela ostat će zapisana. Vi služite stranom gospodaru protiv volje naroda, mislite da će volja stranih okupatora biti dovoljna da vi ostanete pozitivni, no varate se, narod uvijek ostaje narod. Narod na duge staze shvati što je tko radio i za čiji račun. Strani gospodari i okupatori se mijenjaju, a vi ste na prekretnici služiti narodu ili služiti zvijeri koja nema veze niti interesa raditi u korist hrvatskog naroda. Istina će ostati i vaša imena bit će predmet povijesti, u svakom slučaju će se znati komu ste služili i za čije interese radili, i protiv koga. O vama će se govoriti prema vašim djelima.

Nadrealno zvuči vijest da lik poput Pupovca traži “odgojno popravne mere za Hrvate”? Nadrealno zvuči da netko, poput vođe potpuno sumanutog nacističko fašističkog glasila Novosti, traži ponovno otvaranje nekog novog Golog Otoka za nepoćudne Hrvate, istovremeno njegov prljavi štakor rata piše da nabije i probije kompletnu patrijarhalnu Hrvatsku… pa tako 50 puta, ali štakoru ne treba “odgojno popravna mera”, smatra ovaj širitelj mržnje, užasa, protuljudskih i protuhrvatskih zakona.

Normalno je da štakori nabijaju sve Hrvate i sve živo i mrtvo hrvatsko, da “seru po grobovima” Hrvatima, za takve nisu Pupovac, Jokić i Miletić predvidili Goli Otok i preodgoj. To je civilizacijski doseg ove družine. To je njihova baština i odgoj. To je ono gdje smo mi za njih drugi svijet, onaj ljudski.

Hrvatski građani preko svojih zastupnika u Saboru hitno moraju tražiti izmjene kaznenog zakona prema kojima će svi koji slave genocid nad bilo kime na robiju, pa i nad Hrvatima, da, da, gospodo, danas je normalno u štakorskoj civilizaciji slaviti zločine i genocid nad Hrvatima. Dakle, nakon višegodišnjeg izdržavanja zatvorske kazne zbog zločina širenja mržnje i kršenja međunarodnih zakona “Zločin protiv čovječnosti”, spodobe moraju proći odgojno popravne mjere dok ne savladaju osnove čovječnosti poput:

I Hrvati imaju pravo na život.

Slaviti pokolje Hrvata u Srbu ili bilo gdje drugdje, dakle genocid nad Hrvatima, kako to već rade umno poremećeni psihopati i manijaci, nije lijepo i nije doseg civilizacije ljudi, već štakorske civilizacije.

I djecu Hrvata boli kad ih se muči i ubija i nije lijepo slaviti patnju i stravične muke djece samo zato što su Hrvati. I djeca Ivezića su ljudi, neljude koji slave njihove muke treba preodgajati.

I Hrvati imaju pravo na svoju državu i upravljanje svojom državom.

Nije lijepo trgovati mrtvim tijelima doktora, makar bili i Hrvati, nije lijepo općenito sprdati se sa takvim užasom i to koristiti da bi se okoristio.

Nije lijepo podržavati fašiste četnike i govoriti da su oni pozitivci, a pozitivci su valjda zbog toga jer su klali sve hrvatsko od novorođenčeta do stogodišnjaka, no klali su puno puta i Srbe, u svakom slučaju nije normalno podržavati spomenike surovim nazi–fašistima četnicima ili tvrditi da kokarda nije osuđena.

Nije normalno ne znati da su četnici službeno u Srbiji bili kolaboracionisti sa Njemcima, u Hrvatskoj sa Talijanima koji su ih naoružavali i sa kojima su zajednički klali hrvatski narod, tu je također potreban preodgoj i popravne mjere za huligane koji to ne shvaćaju, bilo zbog zle i prljave duše, bilo zbog nižeg stanja svijesti, dođe na isto.

Nije normalno Hrvatima propisivati koji grb, zastavu, poklik… smiju koristiti, dok istovremeno služiš kao agent i vojnik neprijateljske strane države koja ima identična obilježja: grb, zastavu, dakle sve simbole nacističke Srbije iz drugog svjetskog rata. I u redu ti je biti slugančić nacističko fašističkim simbolima Srbije, a “kao” boj biješ protiv fašizma u Hrvatskoj, to se zove licemjerje, to se zove beskarakterni prljavi um, to se liječi odgojno popravnim mjerama i nakon uspješne rehabilitacije ili odbaciš sve simbole koji su bilo gdje kompromitirani ili se jednostavno pomiriš sa tim, no svakako shvatiš da ono što propisuješ drugima kao civilizacijski doseg prvo trebaš primjeniti na sebi, inače si običan beskarakterni gad. No prvo u zatvor, naravno.

Nije normalno veličanstvenu oslobodilačku operaciju Oluja tretirati kao početak rata u Hrvatskoj ignorirajući 4-5 godina rata koji si ti započeo, okupaciju trećine Hrvatske, potpuni genocid nad Hrvatima na tim područjima i progon oko pola milijuna Hrvata, sa i oko okupiranih područja. Osobama sa specijalnim potrebama koje ne shvaćaju da je Oluja posljedica zločinačke velikosrpske genocidne ideologije krvi i tla treba, kao i svakom neobrazovanom huliganu i hohštapleru, zločincu…, prisilno nametnuti odgojno popravne mjere, nakon zatvora, naravno.

Nije normalno tvrditi da imaš prirodno pravo vladati samo na temelju gena, to je zlo, to je odlika zločinačkog uma, to se mora liječiti, ta u dvadeset prvom smo stoljeću zaboga, nije moguće da su neki pojedinci do te mjere bolesni ili glupi da se rukovode ideologijom krvi i tla, gena, a eto, imamo one koji tvrde da upravljačka prava nad jednim narodom imaju samo i isključivo oni sa njihovim genom, to je bolest duše i uma, to se liječi, to se mora liječiti i Sabor je dužan donijeti zakone s ciljem da se takvim osobama koje šire takvu nacifašističku malicioznu eugeniku pruži adekvatna pomoć.

Nije normalno propisivati liječenje narodu u čijoj državi živiš i čije zakone pljuješ i ignoriraš do te mjere da otvoreno odbijaš podnositi izvješća o rashodima stotina milijuna kuna koja ti je taj narod pod određenim uvjetima dao, a ti koristiš za rat protiv tog istog naroda, za suludi krezovsko hedonistički život na krvi i muci naroda kojemu postavljaš dijagnozu, propisuješ psihijatrijsku terapiju, te suspendiraš zakone i institucije dovodeći ih u situaciju da su nečinjenjem suučesnici u strahovitoj pljački stotina milijuna kuna, koje su inače izvorno ustaške, no tebi mile i drage, za razliku od poklika “Za dom spremni” koji nije izvorno ustaški, ali ti smeta jer ne znaš kako ga utržiti, inače bi ga također obožavao kao i ustaške kune.

Nije normalno postavljati se kao moralna vertikala ako si u svakom pogledu apsolutna moralna nula.

Nije normalno ne znati za poslovice “Kako siješ tako ćeš i žeti!” i “Mržnju siješ, mržnju ćeš i požnjeti!”, budi siguran u to.

Nije normalno ignorirati činjenice o Istri i glavnu ulogu katoličke crkve i svećenstva pri povratku Istre u Hrvatsku, valjalo bi ponešto pročitati i o ranijoj povijesti Istre u kojoj opet jednu od glavnih uloga ima svećenstvo, no vodstvo Istre ima prečih poslova od obrazovanja, pitati Kajina o tim stravičnim i stravično važnim poslovima! Dakle, odgojno popravne mjere uvesti i čelnicima Istre, s naglaskom na povijest i kulturu, nakon zatvora, naravno. Naime, takav redoslijed oni nama propisuju pa je red da sami kusaju što su zakuvali.

Nije normalno prozivati Pavelića i NDH za gubitak Istre iako je predavanje Istre parafirao kralj iz svinjarske dinastije, davno prije NDH. Nije normalno povratak Istre pripisivati Titu i herojskom hodanju, na sigurnom odstojanju, za Njemcima kad su se povlačili. Nije normalno biti tako glup i pozivati se na herojstvo i herojsko oslobođenje Istre bez ijedne bitke. Dok se Njemci nisu na kraju povukli antifašistima nije palo na pamet oslobađanje Istre, jednako tako i za vrijeme Italije, dok nije kapitulirala. No palo im je na zločinački um “herojski” pobiti sve civile Talijane, sve političke protivnike Hrvate i sve koji su nešto posjedovali, dakle sve nevine, to je to herojstvo istarskih antifašista kad su ostali jedini sa oružjem.

Nije normalno biti toliko neobrazovan i glup pa kao argument da je Istra vraćena Hrvatskoj od strane antifašista koristiti s jedne strane te i takve argumente, ignorirajući tko je stvarno zaslužan za povratak Istre Hrvatskoj, a onda kao tobože isti taj antifašist raditi na otcjepljenju Istre od Hrvatske, toliko o domoljublju antifašista, toliko o antifašistima, toliko o tom koliko oni vole Hrvatsku, takvi su bili onda, takvi su i danas. No glupost i podlost se isto liječe. Prvo se liječi obrazovanjem i odgojno popravnim mjerama, prvenstveno obrazovanjem, a drugo zatvorom, kad se pređe granica zakonitog. U Istri je odavno sve poptpuno izvan zakona i o tom već i vrapci na granama sve znaju, samo treba pokrenuti jednu od tisuća kaznenih prijava i Istra će biti oslobođena.

Da, treba uvesti reda i treba uvesti odgojno popravne mjere za kriminalce i neprijatelje čovječanstva. Da, treba odgojno popravno djelovati na one koji su natjeravali Hrvate nositi trake na rukama za vrijeme okupacije i agresije devedesetih, a onda su njihova braća u Saboru RH kao prijetnju Hrvatima opet nosili trake i prijetili “Će lete meci”.

Da, treba uvesti odgojno popravne mjere i razbucati štakorska legla iz kojih dolaze prijetnje o jezivoj sudbini hrvatskog naroda, a štakori su kao zgroženi našom sudbinom.

Da, treba uvesti odgojno popravne mjere za sve koji jedan narod proglašavaju šupačkim, državu šupačkom, slobodu toga naroda atavizmom, prijete da će taj narod biti skrckan i posran, ili nabijaju kompletan hrvatski narod na… što god vam već padne na pamet.

Da, treba uvesti i odgojno popravne mjere za ministre rata neprijateljskih država, a koji dolaze u sred Hrvatske prijetiti i zapišavati granice velike Srbije, i to na vjerskom pravoslavnom skupu. Da, treba mu odmah uzvratiti i proedgojiti ga, dati mu bar osnovno obrazovanje, u zatvoru, naravno.

Da, vrijeme je da hrvatski narod uzvrati i da počne preodgajati velikosrpsko-jugoslavenske falange.

Zar nikom nije čudna ta priča o preodgoju Hrvata? Zar nikom nije čudno da su nasilni preodgajatelji redovito oni koji ne pripadaju hrvatskom narodu i redovito su velikosrbi ili jugoslaveni, češće ovo drugo, kao kamuflaža. Zar nikom nije čudno da su glavni zagovornici preodgoja i “odgojno obrazovnih mera” prema Hrvatima notorni Jokić, još notorniji Miletić i ekstremno notorni Pupovac? Zar nikomu nije čudno da većina onih koji smatraju da je hrvatski narod smeće koje treba preodgoj i koji strahovito agresivno rade na preodgoju Hrvata nisu Hrvati, zar baš nikomu ne zvoni na uzbunu? Zar nikom ne zvoni na uzbunu to što preodgoj Hrvata vodi sekta HNS-a koja nema ni par postotaka podrške u narodu, ako to nije antihrvatska okupacija i despocija onda ne znam što je? Što mislite o tom da u Srbiji postoji ista ovakva kampanja da se preodgoje Srbi, a da su gotovo svi agresivni preodgojitelji Hrvati, katolici? Što mislite o tom da Njemačku preodgajaju Turci? Što mislite, naposlijetku, o tom da u Izrael dođu Izraelce preodgajati Njemci? Zvoni li kome u ušima? Ako ne, zvonit će, budite sigurni da će vam sve zvoniti jednog dana, ukoliko nasilnici prevladaju.

A odakle Jokiću, Divjak,  Štromaru, Miletiću, Pupovcu i ostalim radikalnim ekstremima apsolutna vlast nad hrvatskim narodom, gdje je izvor njihove apsolutne svemoći? Od naroda nisu dobili vlast, to je sigurno. Hrvatski se narod očajnički borio protiv svega što predstavljaju Štromari, Pusići, Pupovci, Milanovići, Jokići, Vučići, Nikolići… no ipak, oni su danas na vlasti, osim Milanovića, no nebitno, bitno je da je sve do zadnje crtice što je narod na izborima odbacio danas glavna politika i “kao” trebalo bi nam biti prihvatljivo jer se sve provodi pod znakom HDZ-a, a nije nam prihvatljivo – i nikad neće biti, to je čista izdaja hrvatskog naroda, čista izdaja koju ćete platiti povijesnim prijezirom i prijezirom budućih generacija Hrvata.

Vaša ne/djela ostat će zapisana. Vi služite stranom gospodaru protiv volje naroda, mislite da će volja stranih okupatora biti dovoljna da vi ostanete pozitivni, no varate se, narod uvijek ostaje narod. Narod na duge staze shvati što je tko radio i za čiji račun. Strani gospodari i okupatori se mijenjaju, a vi ste na prekretnici služiti narodu ili služiti zvijeri koja nema veze niti interesa raditi u korist hrvatskog naroda. Istina će ostati i vaša imena bit će predmet povijesti, u svakom slučaju će se znati komu ste služili i za čije interese radili, i protiv koga. O vama će se govoriti prema vašim djelima.

Tko je naš pravi neprijatelj? Tko je pozivao na borbu protiv SDP-a, HNS-a, Nikolić-Vučićevih falangi predvođenih Pupovcem? Tko je pobjedio na krilima svih onih koji su pružali otpor mržnji prema hrvatskom narodu, tko je nakon pobjede rekao da narod ne zna i da je glup, riješio se svih onih koji dišu hrvatski i uspostavio, ustoličio, sve one koji Domovinski rat zovu građanskim, Hrvatsku agresorom, kokardu prihvatljivom, hrvatske šume srpskima, Oluju etničkim čišćenjem, Hrvate fašistima i ustašama. Tko je ustoličio one koji progone spomenike hrvatskim braniteljima i dižu spomenike onima koji su klali hrvatske policajce i nikomu ne smeta što na spomenicima koljača piše da je poginuo od ruke krvnika MUP-a i ustaških gardi? Tko je neprijatelj Hrvata i tko podržava sve koji redovito ne pripadaju hrvatskoj Hrvatskoj i imaju neljudsku i neljudski agresivnu potrebu preodgojiti Hrvate u duhu regiona, ropstva upravljačkoj kasti nehrvata, jugoslavenštine i konačnog cilja – Velike Srbije, ima tu i gadnih iznenađenja, ima, ima.

A sad ponovno otvaraju Goli Otok i ne libe se reći da je samo za Hrvate!

Ali, nećete razbojnici!!! Jer, kako reče i blaženi Alojzije Stepinac:

Oni mogu imati na raspolaganju sve vojske ovoga svijeta,
mogu posjedovati sva materijalna sredstva,
mogu imati sav tisak, sve radiopostaje i sva kina.
Jednu stvar ipak ne mogu posjedovati –
da ovladaju srcima i dušama ljudi,
što je isključivo Božja povlastica.
I ne samo da Bog ima moć nad srcima siromašnih i bijednih,
nego i nad moćnicima ovoga svijeta,
prema riječima Svetog pisma:
‘Kraljevo je srce u ruci Božjoj; on ga vodi kuda god hoće.’
(Izr 21, 1)”

Tko je stvarni neprijatelj hrvatskog naroda i tko daje moć onima koji opet otvaraju Goli Otok za one koji govore istinu i vole Hrvatsku? Razmisli hrvatski narode, razmisli ili zauvijek zašuti jer si sam odabrao svoju muku.

Foto: Spomenik u slavu četničko-prtizanskog pokolja Hrvata u Srbu

 

Prethodni članakSrbija je izvršila agresiju na Hrvatsku i BiH
Sljedeći članakPriprema li se odstrjel ministra Medveda?