Većina naših nogometaša su bili djeca prognanici koje su prognale Vučićeve genocidne horde, no to ne smeta Vučiću danas da ove dečke (zajedno sa petokolonaškim medijima u Hrvatskoj) progoni i dalje.
U vrijeme rata štitili smo ih mi dragovoljci koliko smo mogli i znali. Krvarili smo i umirali u tisućama za tu našu djecu i opet bismo, i opet ćemo. Išli smo tamo gdje čovjek nikad ne bi smio biti u životu, ali smo išli i spašavali ih od Vučića i njegovih genocidnih hordi. Davali smo živote za njih i oni bi danas dali živote za nas, a dali su nam neshvatljivu radost, no ta povezanost nekome smeta, kome sve smeta?

Čitam na facebooku pismo jednog kao normalnog Srbina koji nas kao poštuje, a u kojem on ogorčeno piše protiv proslave hrvatskih reprezentativaca i naroda sa Thompsonom.

I tek tu sam pukao. No o tom malo kasnije.

Nije novost da Hrvati slave uz ustaške pesme. I opet će.

Rekao je Vučić. Tko je Vučić? Član Vlade osuđene za genocid i u Hrvatskoj i u BiH, taj isti Vučić aktivno je ratovao i huškao po Hrvatskoj i BiH, taj isti Vučić držao je govor u Glini dok su njegovi štakori klali djecu, sestre Fabac, Željku (14) i Nikolinu (10) te Davora Dvornekovića (10). Usput su zaklali i Gojka Pavlovića, Srbina koji je htio zaštiti hrvatsku djecu. Taj isti Vučić kao ostrašćeni radikal držao je govore o srpskom Ogulinu, Karlobagu, itd. Vlada u kojoj je na kraju bio ministar informiranja osuđena je za genocid u BiH i za djelomični genocid u RH, taj isti Vučić zasipa nacističko fašističkom  mržnjom Hrvatsku svaki dan. Kad bismo Vučićev odnos prema Hrvatima usporedili sa Hitlerovim ili Goebelsovim prema židovima mogli bismo zaključiti da su ova dva tek blijede kopije iskonskog oličenja zla i mržnje, Vučića. Taj Vučić smišlja svaki dan nove metode mučenja i ponižavanja Hrvata te koristi svaku moguću priliku da širi mržnju prema Hrvatima i Hrvatskoj, uglavnom preko Jasenovca, ali i drugim mitovima. Zaboga što bi on drugo i radio kao takav, ta on je radikal i učenik četničkog vojvode Šešelja koji nakon presude za ratni zločin prijeti da će dovršiti posao i da će preživjele Hrvate u Srbiji poklati “rđavim žlicama” nakon tih izjava i dalje ostaje poslanik u Skupštini Srbije. Ta Srbija nama docira o fašizmu, halooo… budale politikantske izdajničke.

Zapanjujuće činjenice: Ovaj Vučić, njegov šef i ratni zločinac četnički vojvoda Šešelj, ratni zločinac Šljivančanin, ratni zločinac Mladić i svi oni koji u Hrvatskoj narod zovu ustaškim a svako slavlje uspjeha, čak i nogometnog, nazivaju ustaškim državnim udarom govore identično u vlas, znači to je ista strana. Pružiti otpor genocidnim ratnim zločincima, njihovim agentima, fanovima i učenicima pitanje je kulture, ljudskosti, inteligencije i na kraju krajeva čistog opstanka!

Tko je Marko Perković Thompson? Hrvat, ratnik, pjevač, čovjek. Marka Perkovića Thompsona nikad nitko nije spomenuo niti u jednom kontekstu ratnih zločina, nikada nije osuđen za govor mržnje, fašizam, i slično. Marko Perković Thompson da i hoće ne može biti ustaša ili ustaški pjevač, jer su ustaše u Hrvatskoj do kraja 40-ih pobijeni svi zajedno sa obiteljima. Marko Perković Thompson branio je svoj dom i Hrvatsku od krvoločnih genocidnih hordi među kojima su bili Aleksandar Vučić i Goran Hadžić koji je osnovao Pupovčevu stranku, danas oni i/ili njihovi sljedbenici progone branitelja i dragovoljca Thompsona i sve Hrvate, a slave i slušaju one koji su počinili genocid nad nama, progone prognane nogometaše koje su prognali kao djecu, Lukinog djeda su i zaklali, oni su nam mjerilo ljudskosti, oni određuju koje pjesme Luka, Lovren i Ćorluka smiju slušati. Banda četnička i petokolonaška.

Tragično je bilo gledati naše junake nogometaše u trenutcima kad su im gasili mikrofone, ignorirali njihove želje, pravili ih budalama, kao i pola milijuna navijača na ulicama Zagreba i 7 milijuna u Hrvatskoj i svijetu pred televizorima. Tragično je bilo vidjeti da se izrezuju zahvale braniteljima na HRT-u, jer to smeta terorističkoj četničkoj bagri. Tragičan je i gorak okus ostavilo sve skupa svima nama jer sad znamo da je Hrvatska okupirana i da mi Hrvati opet imamo zabranjene pjesme i pjevače. Nekad je to bio Vice Vukov, nekad “Vila Velebita”, nekad “Ustani Bane”. Za “Marjane Marjane” se išlo u zatvor, a danas nam zabranjuju pjevati “Geni kameni” i “Lijepa li si”. Čija je ovo Hrvatska? Naša, Hrvatska, danas sigurno nije, ali bit će, genocidašima i petoj koloni uprkos.

Danas živimo suludu psihopatsku stvarnost da je četnički radikal i terorist po Hrvatskoj i BiH, Vučić “pobit ćemo 100 muslimana za jednog Srbina“, tzv. ljevici (u koju danas spada i ultrakomunistički dio HDZ-a) mjerilo, a da su svima njima ustaše i fašisti branitelj Thompson, branitelj i izbornik Dalić kao i mladi gotovo svi od reda od genocidnih terorista prognani nogometaši.

Dakle dokazani terorist u Hrvatskoj i BiH te šegrt četničkog vojvode Šešelja, Aleksandar Vučić, proziva hrvatskog domoljuba Thompsona za nekakva nedjela i zabranjuje mu pjevati u Hrvatskoj? A petokolonaški šljam slijedi upute velikog vođe četnika i proglašava narodno veselje zbog uspjeha nogometaša ustaškim državnim udarom?

Pitanje za milijun dolara je kako i pomoću čega ili koga Vučić vlada Hrvatskom, a vlada, nesumnjivo i apsolutno vlada!!!

Tragično je bilo gledati naše junake nogometaše u trenutcima kad su im gasili mikrofone, ignorirali njihove želje, pravili ih budalama, kao i pola milijuna navijača na ulicama Zagreba i 7 milijuna u Hrvatskoj i svijetu pred televizorima. Tragično je bilo vidjeti da se izrezuju zahvale braniteljima na HRT-u, jer to smeta terorističkoj četničkoj bagri. Tragičan je i gorak okus ostavilo sve skupa svima nama jer sad znamo da je Hrvatska okupirana i da mi Hrvati opet imamo zabranjene pjesme i pjevače. Nekad je to bio Vice Vukov, nekad “Vila Velebita”, nekad “Ustani Bane”. Za “Marjane Marjane” se išlo u zatvor, a danas nam zabranjuju pjevati “Geni kameni” i “Lijepa li si”. Čija je ovo Hrvatska? Naša, Hrvatska, danas sigurno nije, ali bit će, genocidašima i petoj koloni uprkos.

Većina naših nogometaša su bili djeca prognanici koje su prognale Vučićeve genocidne horde, no to ne smeta Vučiću danas da ove dečke (zajedno sa petokolonaškim medijima u Hrvatskoj) progoni i dalje i da on odlučuje što će oni pjevati i kako se ponašati? Ovi naši dečki nemaju nikoga u vlasti da ih zaštiti od nacističko fašističkog progona jer smo izgubili hrvatsku Hrvatsku. U vrijeme rata štitili smo ih mi dragovoljci koliko smo mogli i znali. Krvarili smo i umirali u tisućama za tu našu djecu i opet bismo, i opet ćemo, išli smo tamo gdje čovjek nikad ne bi smio biti u životu, ali smo išli i spašavali od Vučića i njegovih genocidnih hordi i ove dečke. Davali smo živote za njih i oni bi danas dali živote za nas, a dali su nam neshvatljivu radost, no ta povezanost nekome smeta, kome sve smeta?

Učinili su nas ponosnima i radost je nevjerojatna, a dečki na čelu s izbornikom Dalićem nas branitelje označili su kao inspiraciju. No Vučiću se ta simbioza hrvatstva ne sviđa i naredba je pala “Ponizite ih sve, i nogometaše, i narod. Ne dajte im ništa, ismijte ih i rastjerajte”, tako je i bilo, gasili su mikrofone, ignorirali Thompsona, ignorirali želje najboljeg nogometaša svijeta Luke Modrića, ignorirali skandiranje naroda, ignorirali želje naroda, pogasili sve i ostrašćeno se s njima i s nama sprdali govoreći “la papa, fajrunt, umorni ste, bla, bla, bla…” I poslali nas kućama poslušavši svoje gospodare.

Danas su druga vremena i ovi dečki rade nešto drugo, ali jednako kao što se onda čulo za nas i naše junaštvo tako su se i ovi momci bacali na glavu tamo gdje drugi ne idu nogom, i svijet je to prepoznao. Učinili su nas ponosnima i radost je nevjerojatna, a dečki na čelu s izbornikom Dalićem nas branitelje označili su kao inspiraciju. No Vučiću se ta simbioza hrvatstva ne sviđa i naredba je pala “Ponizite ih sve, i nogometaše, i narod. Ne dajte im ništa, ismijte ih i rastjerajte”, tako je i bilo, gasili su mikrofone, ignorirali Thompsona, ignorirali želje najboljeg nogometaša svijeta Luke Modrića, ignorirali skandiranje naroda, ignorirali želje naroda, pogasili sve i ostrašćeno se s njima i s nama sprdali govoreći “la papa, fajrunt, umorni ste, bla, bla, bla…” I poslali nas kućama poslušavši svoje gospodare.

Bolesno da bolesnije ne može biti.

Ali za čudo, u drugim hrvatskim gradovima Hrvati su smjeli slaviti i veseliti se bez da je netko protjerivao branitelje Dalića i Thompsona ili mlade nogometaše, dakle Zagreb je pao, ali Hrvatska se još drži.

Apsolutno antihrvatski mediji i prije prvenstva sijali su zlo napadajući sve nogometaše redom, tijekom prvenstva pridruživali su se svakodnevnim i stalnim nacističko-fašističkim napadima i prebrojavanjima krvnih zrnaca nogometaša, gdje god su mogli napravili su neko zlo i od svega ukupno radili zlo. No u jednom su trenutku shvatili da je val postao previsok pa su se malo smirili i čak snishodljivo pridružili slavlju, ali sad je to sve iza i opet kreće teror i nasilje prema svemu što hrvatski diše.

Vratimo se na pismo Srbina koji je kao navijao za Hrvatsku ali mu je sad žao i bla, bla, truć…

Čitao sam srpske portale tijekom ovog prvenstva, čitam ih i inače. Ono što sam vidio je da je jedan dio ljudi podržavao našu reprezentaciju, a drugi s mržnjom pisali o nama. No znakovito mi je bilo da su neki vrlo prljavi naci-fašistički upisi imali po više tisuća lajkova, to također nešto znači, jer ako na temi imaš 1000 komentara, od toga primjerice 30% pozitivnih, a 1900 lajkova za neki upis kojeg se ne bi posramio ni Goebels to znači da je apsolutna većina nacistički nastrojena. Što i jest. Ali definitivno postoji i dio onih koji su pozitivno pisali i ti su sad kao razočarani što je nama pjevao čovjek koji nikada nije napadao Srbiju, odnosno samo je branio svoj dom i svoju domovinu te to i opjevao.

Srbi i Srbija su stravično napali, razorili i pobili Hrvatsku, a sad očekuju da mi o našim krvavim bitkama ne pjevamo pjesme??? Srbi su davnih dana ratovali s Turcima i danas gusle o tom, gusle i o drugim ratovima, ali mene savršeno boli briga što Srbi pjevaju i neću se obazirati na to što oni smatraju da se o njihovom nasrtaju na Hrvatsku ne smije pjevati. U Hrvatskoj će se pjevati ono što je istina i što mi želimo pjevati, a okupatorima poručujemo: Nećete razbojnici, ni vi ni vaši genocidni četnički vojvode nećete nama određivati pjesme. Sto godina nam odobravate i zabranjujete pjesme – dosta više marvo!

Što se tiče pjesama koje pjevamo, poput “Čavoglava”, Srbi i četnici u Hrvatskoj i Srbiji će se morati naviknuti na to da su oni napali Hrvatsku i to je povijesna istina, o tom je govorio čak i Milošević kad je kritizirao bijeg tzv. Krajišnika, a usput je govorio otprilike:

“Molim vas, 6 hiljada Hrvata je branilo Vukovar pola godine; napadala je cela Prva armija, vazduhoplovstvo, čudo, sva sila koju je imala JNA…”

Srbi i Srbija su stravično napali, razorili i pobili Hrvatsku, a sad očekuju da mi o našim krvavim bitkama ne pjevamo pjesme??? Srbi su davnih dana ratovali s Turcima i danas gusle o tom, gusle i o drugim ratovima, ali mene savršeno boli briga što Srbi pjevaju i neću se obazirati na to što oni smatraju da se o njihovom nasrtaju na Hrvatsku ne smije pjevati.

U Hrvatskoj će se pjevati ono što je istina i što mi želimo pjevati, a okupatorima poručujemo: Nećete razbojnici, ni vi ni vaši genocidni četnički vojvode nećete nama određivati pjesme. Sto godina nam odobravate i zabranjujete pjesme – dosta više marvo!

Normalnim kao Srbima u Srbiji poručujem: Imate kod kuće govana kakvih nitko na svijetu nema, vama je predsjednik aktivni sudionik agresorskog velikosrpskog rata, huškač, nacist, fašist i autor ove u svijetu neviđene parole “pobit ćemo 100 muslimana za jednog Srbina”, a nama solite pamet. Vaša je Vlada sastavljena od članova Vlade koja je osuđena za genocid, po tom ste jedinstveni u svijetu, a nas progonite zbog rata prije 80 godina. Vama je osuđeni ratni zločinac u parlamentu, što je još bolje taj ratni zločinac javno govori da će dovršiti posao i pobiti one Hrvate koji su preživjeli, vi ste država u kojoj je nestalo u zadnjih 80 godina oko 300 000 Hrvata samo u užoj Srbiji, od 70% Hrvata u Zemunu sveli ste nas na 0,84%, nestalo je oko 350 000 katolika iz Vojvodine, također u zadnjih 80 godina, vi ste država koja je prva bila slobodna od židova, jer ste ih sve pobili, kao što je službeno po vašim logorima umoreno oko 280 000 nesrba, a nas progonite zbog Jasenovca. Vi ste država koja je rehabilitirala osuđene četničke vojvode, a nas progonite iako nismo rehabilitirali niti jednog ustašu, možda i zato što antifašisti nisu imali nikakve dokaze o zločinima ustaša pa ih nisu ni sudili, ali svejedno, činjenica je da čak ni Ante Pavelić nije suđen, dakle nije ni rehabilitiran, a nas progonite za ustaštvo dok vaši najviši oficiri salutiraju na Dan vojske ispred spomenika osuđenom ratnom zločincu Draži Mihajloviću, marvo neljudska!

Dakle, Srbi iz Srbije: apsolutno nas ne zanima što vi mislite o našim pjesmama, apsolutno nas nije briga za vaše osjećajčiće jer ni vi ne vodite nimalo brige o našima, da vodite ne bi vas vodili genocidaši i ne biste salutirali osuđenim ratnim zločincima i quislinzima iz WW2. Apsolutno nas ne zanima hoćete li navijati za nas ili nećete, apsolutno nas nije briga što vam smeta to što smo vas pobjedili u ratu. Navijajte za koga hoćete, ali se okanite nas i uvjetovanja ovakvih ili onakvih. Odbijamo sve vaše uvjete s gnušanjem i ne tražimo ništa od vas osim da prihvatite cijelu istinu.

Dakle, Srbi iz Srbije: apsolutno nas ne zanima što vi mislite o našim pjesmama, apsolutno nas nije briga za vaše osjećajčiće jer ni vi ne vodite nimalo brige o našima, da vodite ne bi vas vodili genocidaši i ne biste salutirali osuđenim ratnim zločincima i quislinzima iz WW2. Apsolutno nas ne zanima hoćete li navijati za nas ili nećete, apsolutno nas nije briga što vam smeta to što smo vas pobjedili u ratu. Navijajte za koga hoćete, ali se okanite nas i uvjetovanja ovakvih ili onakvih. Odbijamo sve vaše uvjete s gnušanjem i ne tražimo ništa od vas osim da prihvatite cijelu istinu.

Što se tiče pete kolone u Hrvatskoj koja progoni branitelje, uključno i branitelja Thompsona, poručujem vam ovo: Apsolutno nas nije briga za vaše smrdljivo mišljenje o Thompsonu ili bilo kojem drugom branitelju, jer niste riječ rekli kad je Stanimirović bio u Saboru, a u Vukovaru ostrašćeno veličao klanje ranjenika, sestara i doktora riječima “Napokon smo uništili poslednje ustaško uporište”.

Apsolutno nas ne zanima vaše smrdljivo mišljenje jer vi niste ljudi i nikad niste osudili spomenik četniku koji je sjekirom ubijao hrvatske policajce, ali ste zato dizali majmunsku dreku oko ploče braniteljima i mučki poklanim junacima HOS.a.

Apsolutno nas ne znanima vaše smrdljivo neljudsko mišljenje o bilo čemu u Hrvatskoj dok ne osudite one kojima je u naslijeđe ostavljena stranka osuđenog ratnog zločinca Hadžića.

Apsolutno nas ne zanima vaše prljavo zločinačko mišljenje dok god ne budete znali i obilježili naslovom svako ubijeno hrvatsko dijete u Hrvatskoj kao što komemorirate onu srpsku polovicu nesretne Aleksandre Zec, dok onaj hrvatski dio krijete ko zmija noge, da vam ne umanji proizvodnju ugroženih Srba i ne umanji mržnju prema Hrvatima.

Apsolutno nas ne zanima što vi naše hrvatsko slavlje drugog mjesta na Svjetskom prvenstvu u nogometu označavate kao ustaški državni udar, vi ste bolesnici i mjesto vam je na psihijatriji, a mi ćemo slaviti naše pobjede makar nas vi opet počeli ubijati. I ne, to nema veze sa ustaštvom, ali ima sa hrvatstvom bagro, jer hrvatstvo je najširi pojam koji jedan Hrvat poznaje kao svoj identitet. To ćete vi neprijatelji Hrvatske usvojiti na ovaj ili onaj način.

Apsolutno nas ne zanima što vi pišete kako mi ne postojimo i nikad nismo postojali, kao i da nemamo svoju volju, pa se svaki put bečite i lelečete kad vas otresemo ko balegu nakon što nam se krvi napijate do besvijesti.

Apsolutno nas nije briga što ne shvaćate da je ona šutljiva većina hrvatska Hrvatska i ne mogu nego se nasmijati kad tu šutljivu većinu prizivate da se probudi, luđaci, dao Bog pa da ta većina ustane i otpuhne onoga koga sanja otpuhati. Otkrit ću vam tajnu, ta Hrvatska vas mrzi iz dna duše, ali ne zna komu vjerovati pa šuti i čeka da dođe netko iz naroda, netko tko će srcem progovoriti i obrisati hrvatsku suzu, netko tko će primjerom pokazati kako se svoj narod voli i kako se trpi zbog naroda, netko tko će se više radovati svojim ranama zbog hrvatske nego eurima kojima će ga drugi pokušati obasuti da nas izda. Može to biti on ili ona, ali tko god bude neće moći služiti dva gospodara, jer nitko ne može služiti dva gospodara a da jednog ne izda.

Ponovimo, opet su petokolonaškim medijima i pojedincima prognani branitelji, izbornik i nogometaši fašisti, a to dociraju Vučić, Šešelj i njihovi kastrirani slugančići u Hrvatskoj, zar to nije Bogu za plakati? I nebo je onaj dan isto plakalo, ali ne previše, da ne  povrijedi svoj vjerni narod, ali suzu nije moglo suspregnuti, ni ja je ne mogu suspregnuti jer moj narod bestijalno progone i muče moralne nakaze.

Lijepa li si!

Prethodni članakOtišla je još jedna legenda hrvatskoga glumišta
Sljedeći članakOno što nisu uspjeli ni kuga, ni komunizam ni nacizam, učinit će liberalizam