Jedni će reći da se radi o liniji Krk-Karlobag-Ogulin-Karlovac-Virovitica.

Drugi će govoriti o reciprocitetu – Ako može Plenković Dačićevu sekretaricu za vanjske poslove, mogu i ja četvrtinu krčke Hrvatice ili rimske Talijanke, ovisno o tome kako se dogovorimo, za premijerku.

Srbija je sekularna država, što znači da se SPC može miješati u državna pitanja Hrvatske, koju ne priznane ni kao državu ni kao naciju, ali ne može u političke odluke nacionalne države Srbije. SPC može odlučivati je li Stepinac svetac ili zločinac ali ne može je li premijerka Srbije žensko, muško ili nešto između.

Ako za srpske europske probitke ovog časa odgovara da njezin premijer bude LGBT, bolje da bude žena muških manira nego muškarac ženskih, jer srpskim macho muškarčinama je to daleko prihvatljivije.

Ne treba, međutim, uopće nagađati što je Vučić namislio kad se odlučio na micro-management šefa ili šefice (može i jedno i drugo) srpske vlade, jer Vučić praktično otvoreno kaže zašto je napravio takav izbor i da mu to uopće nije bilo lako (pogledaj video), misleći više na poziciju Srbije u Europi i u “regionu”, nego na poziciju Srbije u Srbiji.

Plenković se zauzima za što veću Europu u Hrvatskoj a Vučić se zauzima za što veću Srbiju u Europi.

Region nije kamion. Vuklanizeri krpaju rupe na kamionskim gumama a balkanizeri krpaju rupe na Balkanu, a od svih balkanizera, Vučić je najbolji.

Kad se Europa tuče za Balkan, onda to može biti dosta prljavo ali kad se Balkan tuče za Europu, onda je to sasvim drugi par prljavih gaća, muških ili ženskih.

https://youtu.be/ILWcrgHj7gg

Prethodni članaksvetac i zločinac (9)
PRIKRIVANJE ZLOČINA TITOVA REŽIMA I DANAS JE OZBILJAN POSAO
Sljedeći članakŠto facebook otkriva o Hrvatima
Hrvatski državotvorni i suverenistički djelatnik od 1971. godine Urednik emigrantskog "Hrvatskog tjednika" 1980-1990. Pročelnik za promičbu HDP-a od osnutka do 1991. Inicijator Projekta Velebit 2016. i urednik portala projektvelebit.com.