Novi internetski TV format u hrvatskom medijskom prostoru

0
3818

Skupina entuzijasta okupljenih oko Projekta Velebit udružila je snage, svojim skromnim materijalnim kapacitetom skrpila sredstva i pokrenula prvi internetski nacionalni tv program ove vrste. Zadnjih godinu dana imali ste prilike pratiti uratke ‘Dnevni SHOWinist’ voditelja Domagoja Pintarića i ‘InfoNacija’ voditelja Marka Juriča. 

‘Podcast Velebit’ je novi format koji otvara nove, šire mogućnosti televizijskog novinarstva. U ovom ozračju blage ali sveopće i temeljite medijske kontrole, ova nacionalna internetska televizija pratiti će najvažnije društvene i političke teme na potpuno drugačiji način – istinito, bez cenzure i što je rijetkost za Hrvatsku, bez autocenzure. 

Pozivamo vas, dragi prijatelji, da pratite naš rad. Šaljite nam svoje komentare, prijedloge i priloge. Postanite naš ‘subscriber’ na Youtube kanalu ‘Projekt Velebit’ i pratite nas na društvenim mrežama i prijateljskim portalima.

Ulazimo u, čini se, klimatski blagu jesen, ali kako se već sada nazire u eteru, hrvatskih društvenih interakcija biti će na pretek. Stoga, budite uz nas jer bez vas sve ovo ne bi imalo smisla.

Voditelji: Marko Jurič i Domagoj Pintarić

Prethodni članakVučićeve nevjerojatne klevete
i šutnja vlade u Zagrebu
Sljedeći članakTitov “konačni obračun s hrvatskim smradom”
u Varaždinu 1945.