Podcast Velebit – Bosiljko Mišetić:
Milanoviću imaš li majku, zar te nije sram?

Zar nisu trebali Plenković i Jandroković skočiti na Milanovića i zagalamiti na njega, recimo 'Je li majmune što to laješ'?

0
8643

Gost u Podcastu Velebit je Bosiljko Mišetić pravnik i bivši ministar pravosuđa 1991.-1992., savjetnik predsjednika republike 1994.-1995., potpredsjednik vlade RH 1995. godine te saborski zastupnik u razdoblju 1995.-1999

► Zašto se hrvatske vlasti klanjaju spomeniku logora Jasenovac čija je autentičnost i simbolika upitna?
► Čak i pod cijenu rizika zaraze, pohrlila su sva tri predsjednika na komemoraciju. Nije li to bio sigurnosni propust?
► Hrvatska je puna žrtava partizanskih zločina. Do sada je otkriveno 1700 jama, a za navodne ustaške imamo samo jedan lokalitet koji je proturječan u svojoj vjerodostojnosti. Zašto se na isti način vlast ne odnosi prema stradanju Hrvata na Križnome putu?
► Zašto ista delegacija hrvatskog državnog vrha, ali i predstavnika manjina zbog političke korektnosti ili političke pristojnosti ne oda počast stradalim Hrvatima? Je li to znak diskriminacije Hrvata?
► Zašto je Davor Božinović protiv katoličkog svećenika u Sirobuji u Splitu don Josipa Delaša podnio kaznene i prekršajne prijave, a protiv svećenika SPC-a u Daruvaru, koji su imali obrede, nije? Znači li to da u Hrvatskoj SPC ima povlašteni status u odnosu na Katoličku crkvu?
► Je li izjava predsjednika Milanovića da HOS-ovu ploču treba baciti u smeće, odraz političkog vampirizma? Kad pogledamo Milanovića, od kad je postao predsjednik prilično se udebljao, budući da gore na Pantovčaku ima dnevno tri besplatna obroka, dakle neograničene količine janjetine, odojka, bureka i ćevapa, ali teško je povjerovati da se samo zbog toga kandidirao. Stoga je li možda kao i njegovi stariji stranački kolege počeo s zomboidnom praksom ispijanja nevine hrvatske krvi, stotina tisuća hrvatskih domoljuba?
► Ima li Milanović i njegova antifašistička bratija odraz u ogledalu? Ozbiljno postavljam neozbiljno pitanje jer nisam čuo da se netko od ljevičara ogradio od te Milanovićeve izjave.
► Ako Jandroković i Plenković imaju u sebi imalo hrvatske domoljubne časti, a osim toga ako se pridržavaju Ustava RH, čije su vrijednosti obavezni čuvati? Zar nisu trebali obojica skočiti na Milanovića i zagalamiti na njega recimo ‘Je li majmune što to laješ’?
► Je li Zoran Milanović 1991. procjenio da će ovaj puta Hrvatska pobijediti, pa je zato pobjegao u inozemstvo jer nije htio dočekati kraj rata kao pripadnik poražene vojske?
► Može li se reći da se u Hrvatskoj de facto provodi genocidni plan: trećinu Hrvata prevesti u pravoslavlje i posrbiti, trećinu iseliti i trećinu likvidirati?
► DORH štiti SPC, ako netko ukaže na njihovo veličanje četničke ideologije DORH podiže optužnicu protiv onoga tko je na to ukazao, ali DORH neće dignuti prijavu protiv onih koji vrijeđaju katoličke vjernike i njihove svetinje. Pored toga, vjernici katoličke crkve su izloženi agresivnom medijskom šikaniranju u svim pravcima.
► Kako to da novinarima nije bilo zanimljivo otići u Daruvar i vidjeti što se tamo događa?
► Dakle u Hrvatskoj je daleko lakše biti pripadnik SPC-a nego Katoličke crkve. Predsjednik države javno i potpuno bez srama pljuje se po herojskim žrtvama Domovinskog rata, bez reakcije državnog vrha. To zaslužuje opoziv njegovog predsjedničkog mandata.
Donose se sve potrebne mjere kako bi se što više Hrvata iselilo. Sjetimo se kad je državni tajnik u Ministarstvu demografije Marin Strmota na konferenciji za novinare neočekivano podnio ostavku, nezadovoljan mjerama demografske politike. Rezultati tih mjera najbolje pokazuju kako su one potpuna prevara. Pored svega toga dozvoljava se da se u hrvatskim bolnicama svakoga mjeseca ubije 2,5 tisuća nerođene djece. Tko zna koliko se još suicida ili teških smrtonosnih pobolijevnja, ne samo hrvatskih branitelja, nego i svih hrvatskih građana događa, zbog ovakve situacije. Može li se onda reći da se u Hrvatskoj de facto provodi genocidni plan: trećinu Hrvata prevesti u pravoslavlje i posrbiti, trećinu iseliti i trećinu likvidirati?
► Tko ima povijesno pravo na BiH?
► Ako iduće izbore dobije koalicija HDZ i SDP, to će biti zadnji čavao u lijes Tuđmanova HDZ-a.


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

► IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

► na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

► ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Prethodni članakU Australiji se ipak dogodilo čudo!
Sljedeći članakPsihopatija – virus koji se najbrže širi