Podcast Velebit – Bosiljko Mišetić: Naši tajkuni su uzrupatori hrvatske države za interese gospodara svijeta

0
1862

Gost u Podcastu Velebit je Bosiljko Mišetić, pravnik i bivši ministar pravosuđa 1991.-1992., savjetnik predsjednika republike 1994.-1995., potpredsjednik vlade RH 1995., te saborski zastupnik u razdoblju 1995.-1999.

 Je li Željko Komšić politički lažljivac i varalica?

 Tko su ljudi koji daju potporu Komšićevoj politici?

 Je li ostalo išta od političkog morala i časti u takvoj bošnjačkoj politici?

 Zašto bošnjačka politika inzistira na zaoštravanju odnosa s Hrvatima?

 Kako Bošnjaci preko noći postaju Hrvati?

 Zašto Hrvati ne postupe jednako u kantonima gdje oni imaju većinu?

 Jesu li izmjene Ustava BiH koje je donio Visoki predstavnik Christian Schmidt zaštitile Hrvate u Domu naroda?

 Što je s izborom člana Predsjedništva BiH?

 Je li se rat muslimana i Hrvata mogao izbjeći da muslimansko vodstvo nije ultimativno ustrajalo na politici građanske države ili građanskog rata?

 Je li BiH oduvijek bila hrvatski entitet?

 Što se dogodilo da su muslimani od vremena kraljevine Jugoslavije i ondašnje jugoslavenske muslimanske organizacije, predvođene Mehmedom Spahom i Džaferom Kulenovićem i kasnije od ‘cvijeća hrvatstva’, postanu ljuti protivnici svega hrvatskoga?

 Što je Izetbegović htio reći kada je u Islamskoj deklaraciji naglasio kako nema mira i koegzistencije između ‘islamske vjere’ i neislamskih društvenih i političkih institucija, isključujući mogućnost djelovanja bilo koje ‘strane’ ideologije na svom području?

 Je li Bakir Izetbegović nastavio slijepo provoditi upute svog oca navedene u Islamskoj deklaraciji?

 Što bošnjačkim političarima znače pojmovi: ‘nevjerničko uho’, ‘šehid’, ‘gazija’, ‘dušmani’ i ‘begovske sluge’?

 Je li se poraz Bakira Izetbegovića u utrci za člana Predsjedništva BiH dogodio po modelu poslovice ‘Tko pod drugim jamu kopa sam u nju pada’?

 Donosi li smjena Bakira Izetbegovića Denisom Bećirovićem promjenu smjera bošnjačke politike, ili se dogodila ona narodna ‘Sjaši Kurta da uzjaše Murta’?

 Bi li bilo Bosne i Hercegovine da nije bilo Hrvatske republike Herceg-Bosne?

 Kako je moguće da tako očitu i lako dokazivu političku nepravdu prema Hrvatima u BiH, ni jedna hrvatska vlast ne uspijeva ispraviti?

 Koja je vanjska politička ideja najdominantnija kod Bošnjaka: Turska, Iranska ili ona Saudijske Arabije?

 Ima li brutalnijeg političkog paradoksa od bosanskog prema kojemu su agresori Srbi dobili svoju državu u državi, a Hrvati koji su spasili BiH od političkog i fizičkog uništenja danas se nalaze na rubu opstanka?

 Je li u BiH na djelu antikršćanski trend zbog kojega ju EU tolerira, a možda i podupire muslimanske i svetosavske političke ideologije usmjerene protiv opstanka Hrvata?

 Postaje li Milanović naporan sa svojim svađalačkim stavovima i izjavama?

 Zašto Vlada ne koristi presudu Sanaderu i Hernadyu za promjenu modela upravljanja Inom?

 Zašto predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović poziva na kršenje Ustava tražeći da, nakon novog popisa stanovništva, Srbima u Hrvatskoj ostanu ista prava kakva su imali temeljem brojeva iz prošlog popisa?

 Zašto Hrvatska ne drži do dogovorenih stavki iz bilateralnog ugovora Hrvatske i Srbije 2005. godine o recipročnim pravima nacionalnih manjina u Srbiji i Hrvatskoj?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“PROTOKOLI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE”
Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2

Za narudžbu druge knjige iz Edicije Velebit “Protokoli Velikosrpske ideologije – Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2” autora Mate Artukovića, Davora Domazeta Loše, Tihomira Dujmovića, Slobodana Prosperova Novaka i Marka Juriča, tvrdo ukoričene i otiskane na 376 stranica, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku je 260 kuna. U cijenu su uračunati i troškovi poštarine. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakRusija se čudi zašto Ujedinjeni narodi ne vole da Rusija ujedinjuje narode
Sljedeći članakPodcast Velebit – Josip Jurčević: Kada će se Crkva oporaviti od udbaške kontaminacije i ponovo pokrenuti politička zbivanja u Hrvatskoj