Podcast Velebit – Hrvatsku zahvatio trend ispričavanja
i kako smo postali Gregorijanci

0
3146

Epidemija samoponiženja hrvatskoga naroda.

Prema čestitkama koje smo dobili sa oba brda hrvatske vlasti, nismo više ni Hrvati ni katolici, nego smo postali gregorijanci, po diktatu političara kojima traume iz djetinjstva izlaze na površinu. I dok cijeli svijet funkcionira po gregorijanskom kalendaru i nikada ga specifično ne spominje. Zašto ne samo “Sretan Uskrs!” i zašto “onima koji slave”? Hoćemo li od sada Dan pobjede i proslavu Oluje čestitati onima koj slave?

Nasilnim upadom novinara u crkvu, ukinuta je ustavna kategorija nepovredivosti privatnog prostora a hrvatski biskupi, umjesto da brane crkvu, svećenika i vjernike razapete na stup srama, ispričali su se novinarima.

Kako je Stepinac doživio sudbinu ‘locirati, identificirati, uhititi i transferirati’? Hoće li hrvatski biskupi konačno povući potez na koji se već dugo čeka?

Vide li naši oci biskupi u što nam se pretvara ova naša domovina? Od corone je je u Hrvatskoj umrlo oko 35 ljudi. Istovremeno, svakog se mjeseca u Hrvatskoj, pod egidom pobačaja ubije oko 2 tisuće nerođene djece. Nije li to daleko opasnije od ove corone?


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

► IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

► na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

► ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Prethodni članakPodcast Velebit – Krešimir Mišak odgovara na pitanja gledatelja
Sljedeći članakSvijet Kini mora postaviti teška pitanja