Podcast Velebit – Ivan Lovrinović: Otkrivam što je građanski neposluh i kako srušiti vladu u 7 dana?

0
1074

Gost u Podcastu Velebit je prof. dr. Ivan Lovrinović, predsjednik stranke Promijenimo Hrvatsku.

 Što će biti s cijenom plina?
 Tko su vladari svijeta? Jesu li to sveprisutni investicijski fondovi koji kupuju sve i svuda i koji raspolažu s 90% svjetskog kapitala?
 Procjene nekih europskih institucija o korupciji u Hrvatskoj se kreću do brojke od 50 milijardi eura na godišnjoj razini. Jesu li to realne procjene?
 Zašto Hrvatska ne koristi presudu Sanaderu i Hernadiju za poništenje ugovora između INE i Mola, budući da je sklopljen u protuzakonitim okolnostima?
 Jesu li prodaja Bijelih noći 2002. i kupnja preskupe nafte 2008. godine bili potezi koji su išli na ruku procesa kupnje INE od strane MOL-a, jer su ta dva poteza drastično smanjila vrijednost INE uoči dva ciklusa kupnje dionica od strane MOL-a?
 Kako to da menadžeri državnih tvrtki kupuju kada je najskuplje, a prodaju kad je najjeftinije?
 Jesu li hrvatski korumpirani menadžeri jeftini kada velike državne kompanije prodaju za relativno male novce?
 Čije interese zastupa HNB? Je li HNB 1994. godine kada je fiksiran tečaj kune na 4,44 prema DEM-u, a kasnije slijedila aprecijacija na 3,7, zapravo uništio hrvatsku proizvodnju i izvoz i pretvorio Hrvatsku u uvoznički Eldorado?
 Što znači nagrada mađarske Centralne banke hrvatskom guverneru HNB-a, pogotovo ako to sagledam u svjetlu odnosa MOL–INA?
 Hoće li poskupljenja i pad standarda pokrenuti ljude da preuzmu odgovornost za sebe i za zajednicu?
 Je li ovaj naraštaj koji je stasao u blagostanju, zbog toga slab pa time nedorastao izazovima kriznih vremena koja su pred vratima?
 Može li materijalan čovjek pobijediti duhovnog?
 Sprema li se svijetu kraj povijesti?
 Je li hrvatski je narod već toliko omamljen i izgubljen, da mu više nije važno tko vlada, upravlja i kamo usmjerava državu?
 Hrvatski narod kao da ne želi spas, pa odbacuje domoljube i stalno bira iste kompromitirane političke opcije?
 Kako vlast disciplinira narod ‘političkim elektrošokovima’ i pretvara ljude u poslušni, zatupljeni kolektiv?
 Koliko se još može krasti u Hrvatskoj i gdje je kraj?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“PROTOKOLI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE”
Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2

Za narudžbu druge knjige iz Edicije Velebit “Protokoli Velikosrpske ideologije – Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2” autora Mate Artukovića, Davora Domazeta Loše, Tihomira Dujmovića, Slobodana Prosperova Novaka i Marka Juriča, tvrdo ukoričene i otiskane na 376 stranica, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku je 260 kuna. U cijenu su uračunati i troškovi poštarine. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakRiječne bujice, bujica inflacije i nabujala očekivanja
Sljedeći članakJavna potpora kandidatima Hrvatske republikanske stranke u Bosni i Hercegovini!