Podcast Velebit – Kako su nastale knjige Edicije Velebit

0
3565

Prije godinu dana Projekt Velebit je započeo izdavačke projekte i pokrenuo Ediciju Velebit. U veljači prošle godine objavljena je prva knjiga ‘Oživjela Hrvatska’ autora Slobodana Prosperova Novaka, u kojoj obrađuje važnije društvene i političke događaje iz 17. i 18. stoljeća koji su ugrađeni u stoljetne temelje hrvatske duhovnosti, identiteta i državnosti.

U lipnju je objavljena druga knjiga Edicije Velebit ‘Protokoli Velikosrpske ideologije – Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2” autora Mate Artukovića, Davora Domazeta Loše, Tihomira Dujmovića, Slobodana Prosperova Novaka i Marka Juriča, u kojoj su objavljeni svi važniji dokumenti velokosrpske dokrine od Ilije Garašanina do danas.

Bio je to veliki iskorak za Projekt Velebit s obzirom da produkcija Podcast Velebit, proizvodi tri emisije tjedno, što je vrlo zahtjevan poduhvat koji traži veliki angažman našega malog tima.

Izdavanje knjiga počinje s idejom pa sadržajem, nastavlja se formatom knjige, izgledom, količinom, financijskim izračunima i u konačnici pronalaženjem najboljeg puta do čitatelja.

Kako izgledaju sve te faze i kako smo ih mi u Projektu Velebit odradili pogledajte u ovom videu koji je snimljen za potrebe 49. Tjedna knjige Društva prijatelja Matice hrvatske u Vancouveru u Kanadi, u kojem je Marko Jurič ispričao izdavačka iskustva Edicije Velebit.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“PROTOKOLI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE”
Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2

Za narudžbu druge knjige iz Edicije Velebit “Protokoli Velikosrpske ideologije – Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2” autora Mate Artukovića, Davora Domazeta Loše, Tihomira Dujmovića, Slobodana Prosperova Novaka i Marka Juriča, tvrdo ukoričene i otiskane na 376 stranica, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku je 260 kuna. U cijenu su uračunati i troškovi poštarine. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakZašto krvlju stvorena Hrvatska
nestaje umjesto da jača
Sljedeći članakPodcast Velebit – Gordan Šebalj:
Stvaramo projekt oslobađanja Hrvatske