Podcast Velebit – Marko Jurič: Ako hoćete mir, ne glasajte za mene

0
5453

Pouka Marka Juriča Hrvatima u 11. izbornoj jedinici


Odmah na početku želim upozoriti sve jugoslavene, komuniste, tzv. antifašiste i ostale iz njihove ekipe destruktivaca i mrzitelja svega hrvatskoga, a osobito one slaboga srca da  prekinu gledanje ovog videa.

Hrvati u iseljeništvu ili kako vas doživljava ova državna vlast, “neprijateljska emigracija”, sve što ova vlast od vas želi i očekuje, jest da šaljete devizne doznake, da šutite, ostanete tamo gdje jeste, ne stvarate probleme i onda tamo daleko po svojim zavičajnim klubovima kuhate sarme i plešete svoja narodna kola. I zato su vam ukrali stvarno biračko pravo.

Problem Hrvata u BiH je što su prevareni. Ugovori koji se ne poštuju, njih treba ukinuti i stanje vratiti na onakvo kakvo je bilo prije potpisivanja, dakle mora se ponovo uvesti treći entitet, Herceg-Bosna, jer jedino država, odnosno državna federalna jedinica, jamči Hrvatima u BiH ravnopravnost i opstojnost njih kao naroda i kao ljudi.

Pitate se kako sve to izvesti. Reći ću vam, hrvatski narod ima nevjerojatnu snagu, treba ga samo organizirati, povesti i dobro usmjeriti. Osim toga, kao najvažnije, treba se ponovo osloniti na našeg stvarnog, jedinog i pravog Saveznika.

Stoga vas želim upozoriti da dobro promislite prije nego što možda meni date svoj preferencijalni glas jer ja vam neću donijeti mir nego nemir.


 

Prethodni članakZa bakinu domovinu: svjedoci rađanja države
Sljedeći članakPravda za Kim Ann Škoro