Podcast Velebit – Slobodan Prosperov Novak: Hrvatska ljevica je oboljela od virusa za koji medicina još nije otkrila lijek

0
2616


Gost u Podcastu Velebit je povjesničar književnosti Slobodan Prosperov Novak.

 Zašto je pristupio u Domovinski pokret?

 Predsjednik Zoran Milanović je novinaru Jutarnjeg lista Krešimiru Žabecu odbio izdati akreditaciju za konferenciju za novinare na Pantovčaku.

Ministrica kulture i medija Nina Obuljen Koržinek je u utorak izjavila da je šokirana nezapamćenom zabranom pristupa jednom novinaru na konferenciju za tisak.

Glasnogovornik Ureda predsjednika Nikola Jelić kaže za ministricu da asistira pri javnom političkom vjenčanju Plenkovićeve vlade i Hanza medije.

Nedavnu proslavu 80. obljetnice Slobodne Dalmacije, medije u sastavu Hanza gupe, kojoj su nazočili premijer Plenković i nekoliko ministara, predsjednik Milanović je nazvao ciganskom svadbom.

Najavljuje li rekacija na molitelje na Trgu i napad na hrvatsku nogometnu reprezentaciju pokretanjem tužbe protiv Modrića i Lovrena, početak velikog sukoba ideja i ideologija u Hrvatskoj?

 Nisi li tužbe protiv Modrića i Lovrena prethodnica obračunu sa Zlatkom Dalićem?

Kako okarakterizirati nastup izaslanice predsjednika države, sisačke gradonačelnice Kristine Ikić Baniček, kad je u Brezovici bleiburške žrtve nazvala najgorim šljamom koji je ikad živio u Hrvatskoj?

Na izravan upit novinara što misli o toj izjavi Ikić Baniček, šef SDP-a Peđa Grbin ju je otvoreno podržao.

Zašto za hrvatske medije zabrana koncerta Stjepanu Jimmyju Staniću u Sisku nije vijest?

Jesu li novi učestali slučajevi ubojstava i pokušaji ubojstva iz ljubomore ili nerazjašnjenih motiva, indikator da je i Hrvatsku zahvatilo globalno ludilo likvidacija, osvetničkih pohoda i poomračenja uma?

 Je li Hrvatska turistički skupa ili preskupa i tko se bavi tim temama?


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit biti će vijest da su dosad izdane sve tri knjige Edicije Velebit upravo uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine je ista kao i za prošlu i iznosi 34,51 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakBili su to čudni ljudi, ti Hrvati, učit će dolaznici svoju djecu u školama
Sljedeći članakUstavna kriza nije samo sukob Milanovića i Plenkovića – izlaz je u Trećoj Republici