Podcast Velebit – Željko Žukina: Kako se provodi masonizacija društva preko starih udbaških struktura?

5
2526

Gost u Podcastu Velebit je Željko Žukina. Radio je kao nastavnik u X. zagrebačkoj gimnaziji i dragovoljac je Domovinskog rata. Dugi niz godina bavi se istraživanjem tajnih društava i organizacija.

► Masonerija u Hrvatskoj nekad i sad?

► Što su Trilateralna komisija, Bilderberg grupa i Rimski klub?

► Što je to Igmanska inicijativa?

► Kako se provodi masonizacija društva preko starih udbaških struktura?

► Što je suspendiranje pravne države?

► Zašto se forsira regionalizacija?

► Je li Plenković u službi bruxelleske masonerije?

► Je li hrvatska duboka država povezana s organiziranim kriminalom i u službi velikosrpskr politike?

► Što je to majmunoliko kršćanstvo od Alberta Pikea do Mate Uzinića?

► Kako ovakve teme određuju psihološko stanje nacije?

► Što je to udbaško-masonsko nasljeđe u Hrvatskoj?

► Pretvara li se HDZ u vjersku sektu?

► Što je to novi masonski suverenizam?

► Zašto je masonerija uvijek okrenuta protiv zakona i ustava?

► Što je okultizam u masoneriji?

► Kako su nastale prve masonske lože u Hrvatskoj?

► Koji je odnos srpske masonerije prema Hrvatskoj?

► Jesu li masoni bili Aleksandar Karađorđević, Tito i Pavelić?

► Postoji li srpski lobi u Vatikanu?

► Koliko ima utjecaja masonerija na Katoličku crkvu?

► Je li masonerija u Vatikanu lobirala protiv beatifikacije Stepinca?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“PROTOKOLI VELIKOSRPSKE IDEOLOGIJE”
Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2

Za narudžbu druge knjige iz Edicije Velebit “Protokoli Velikosrpske ideologije – Temeljni dokumenti antihrvatskog pokreta od Načertanija do Memoranduma 2” autora Mate Artukovića, Davora Domazeta Loše, Tihomira Dujmovića, Slobodana Prosperova Novaka i Marka Juriča, tvrdo ukoričene i otiskane na 376 stranica, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku je 260 kuna. U cijenu su uračunati i troškovi poštarine. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakDajte nam loptu i pokorit ćemo sve na putu
Sljedeći članakZašto su Hrvati pravoslavne vjere izbrisani iz popisa stanovništva

5 KOMENTARI

 1. Da, običan sam građanin ove države i s velikim zanimanjem preslušao sam gosta emisije , koji je iznio zapanjujuću istinu , koja za mene opće nije bilo novost , jer sam sve osobno uvidio iako nisam imao dokaze , kao što to ima gost emisije, jedino je u tome razlika . Stotinu puta sam napisao , da živimo u državi , koju vode izdajnici , a to govori ovaj čovjek koji to znanstveno i objasnio.. Ljudi moji i narode moj , što čekamo i zašto trpimo uništavanje države , koju smo skupo platili ?

 2. Vrlo interesantan i odličan Podcast.
  Po mojim saznanjima Plenkovic i Božinovic su članovi Francuske masonske lože s time da je Božinovic iznad Plenkovica.

 3. Masonerija i samostalna, odnosno Nezavisna Država Hrvatska (NDH) se međusobno isključuju. Tko je god čitao Ustaška načela vidjet će da se Ustaška načela i masonerija međusobno isključuju.

 4. Ovo je jedan od mojih članaka vezanih za događaje u Crkvi nakon smrti pape Pia XII.
  ZmisiS: Tko vodi Kristovu Crkvu nakon smrti pape Pia XII.?

  Papa Pio XII. Bio je kardinal Eugenio Pacelli. On je u Vatikanu ređen za biskupa na vrlo značajan datum. To se dogodilo 13. listopada 1917. Toga dana u jednoj crkvi u Moskvi jedna vjeroučiteljica drži vjeronauk za više od 200 djece. U vrijeme vjeronauka u crkvu upadaju Lenjinovi vojnici i pucaju na djecu. Jedan broj djece je ubijen, a većina djece je uspjela pobjeći.

  Vjeroučiteljica je poznavala Lenjina pa ga je izvijestila što se dogodilo. Lenjin joj je odgovorio da ih je on poslao. Istoga dana, 13. listopada 1917. godine u Portugalu u Fatimi ukazala se Gospa i pojavili su se znakovi na Suncu. Prije toga padala je kiša, hodočasnici su bili blatnjavi i mokri, a nakon znakova na Suncu koje se pojavilo između oblaka, svi hodočasnici su bili čisti i suhi. Bilo je oko 70.000 hodočasnika.

  Biskup Eugenio Pacelli koje se zaredio za biskupa u Vatikanu 13. listopada 1917. godine postao je nadbiskup. U vrijeme kada je bio nadbiskup, komunistička zločinka Rosa Luxemburg je svojim agentima dala spisak od 325 osoba koje treba likvidirati. Na ovom spisku bio je i nadbiskup Pacelli. Atentator je ušao u prostorije u kojima je živio nadbiskup. Sakrio se iza zavjese. Kada je nadbiskup naišao pored zavjese, atentator je potegnuo pištolj da puca na nadbiskupa, pištolj je zapeo za križ koji je nadbiskup imao na sebi i ispao atentatoru iz ruke. Nadbiskup se sagnuo, uzeo pištolj i pružio ga atentatoru. Atentator se zbunio i pobjegao.

  Nakon smrti pape Pia XII. 1958. u Crkvi je došlo do udara na Crkvu iznutra. Papa Pio XII. je izrazio želju da ga naslijedi kardinal Giuseppe Siri koji je imao 52 godine i koji je bio tvrdi antikomunista. Nakon smrti pape Pia XII. on je izabrana za papu i iz Sikstinske kapele izašao je bijeli dim. Nakon toga francuski su kardinali povukli svoje glasove pod obrazloženjem da ako on bude papa da će s drugu stranu Željezne zavjese biti ubijeni neki biskupi i kardinali. To je samo bio njihov licemjerni izgovor. Pa zar komunisti i prije toga nisu ubijali biskupe i kardinale? Izbor novog pape je poništen i za papu se nudi kardinal Angelo Giuseppe Roncalli. Nakon što je on izabran za papu iz Sikstinske kapele umjesto bijelog dima izašao je crni dim. On je sebi dao kontraverzno ime Ivan XXIII. U XV. stoljeću trojica su se smatrala papom i nijedan nije priznavao onoga drugog. Neki su bili antipape. Jedan od antipapa imao je ima Ivan XXIII. Crkva ga nije prihvatila, tako da je zadnji papa s imenom Ivan bio Ivan XXII.

  On je pokrenuo Drugi vatikanski koncil. Tim koncilom je napravljeno puno štete u Crkvi. Ekumenizam nije od Boga. Ekumenizam je zamka Zloga. Crkva nema što pregovarat s drugima. Pogotovo ne činiti ustupke i činiti kompromise na račun Crkve. To nije činio ni Jahve, ni Isus, niti to čini Blažena Djevica Marija u Međugorju. To nije poslanje Crkve. Poslanje Crkve je pozivati na obraćenje.

  Zahvaljujući Drugom vatikanskom koncilu, 1969. je uvedeno da u vrijeme pretvorbe svećenik više nije pred oltarom i nije ispred vjernika, nego je od 1969. svećenik u vrijeme pretvorbe za oltarom i okrenut je prema vjernicima. Prije je svećenik hostiju i kalež okretao prema oltaru, a danas okreće prema nama vjernicima, a Isus je rekao da se to čini Njemu u spomen, a ne nama vjernicima.

  Nakon smrti pape Ivana XXIII. Za papu je izabran kardinal Giovanni Batista Montini. On je sebi odabrao da bude papa Pavao VI. On je nastavio Drugi vatikanski koncil kojega je započeo njegov prethodnik papa Ivan XXIII. On potječe iz jedne vrlo bogate i moćne obitelji. Odbacio je nacionalizam i podržao globalizam.

  Sveti Ivan Pavao II. je na Nacionalnom euharistijskom kongresu u SAD-u, prije nego li je postao papa, izjavio da će biti lažna crkva i da će ju biti teško razlikovati od prave Crkve. On je 7. lipnja 1981., na obljetnicu kada je papa priznao Branimirovu Hrvatsku, pozvao Gospu da dođe na Zemlju. Sedamnaest dana kasnije Gospa se ukazala u Međugorju.

  Nije ni malo slučajno da se Gospa ukazala na dan svetog Ivana Krstitelja i u župi svetog Jakova. Mi moramo proći kroz ovo zlo kroz koje prolazimo. Ovo zlo se može ublažiti, a kako ga ublažiti, Gospa nam to kazuje već više od 40 godina. Ovo zlo se može ublažiti i pobijediti molitvom, postom, pokorom i obraćenjem.

  Kada je Bergoglio izabran za papu u 6 sati i 66 minuta iz Sikstinske kapele prvo se pojavio crni dim, a nekoliko sekundi kasnije bijeli dim. On je u prigodi izabranog novog pape puk pozdravio s Dobra večer umjesto Hvaljen Isus i Marija. Nemam ništa protiv pozdrava Dobra večer i sam sam nebrojeno puta pozdravljao tim pozdravom, ali prigoda u kojoj je Bergoglio tako pozdravio nije u redu.

  Drugo što je napravio, odbio je nositi zlatni križ pod izgovorom zbog sirotinje. Ovim činom uvrijedio je sve prethodne pape koji su ga nosili. Papa zlatni križ ne nosi zbog sebe, nego zbog Onoga koga predstavlja na Zemlji. Ovim činom on nije spasio ni jedan ljudski život, nego je učinio grijeh licemjerja.

  Treće što je uradio napao je na Očenaš. Pokušao je iz Očenaša izbaciti ? Ne uvedi nas u napast’. Svi dijelovi Očenaša su jako bitni, ali ovaj je i te kako bitan. Nije ni malo slučajno da se udara na taj dio Očenaša. U Knjizi Postanka piše da je Bog prvim ljudima rekao da smiju jesti sa svih stabala koja su u vrtu, ali da ne smiju jesti sa stabla koje je u sredini, sa stabla spoznaje dobra i zla, jer ako budu jeli da će umrijeti. Tim je Bog prve ljude doveo u napast, jesti sa stabla spoznaje dobra i zla ili ne jesti. Stoga je Sotona mogao kušati prve ljude. U Novom Zavjetu piše da je Anđeo Božji odveo Isusa u pustinju da ga đavao iskuša. Ako je Bog svoga Sina Isusa doveo u napast da ga đavao iskuša, tko smo mi da nas to zaobiđe?

  Kasnije pokreće novu sinodu kojom želi ukinuti celibat, omogućiti da žene govore misu i da se rastavljene osobe koje žive s drugim mogu pričestiti. Njemačka to uvodi, a Poljski biskupi su to odbacili. Ovim činom da žene govore misu, on je uvrijedio i Boga i žene. Zar je Božja volja pogrešna? Zar je poslanje žene manje vrijedno ako ne govori misu? Bog je stvorio čovjeka, muško i žensko. Stvorio ih je različite i dao im različita poslanja. Sve ovo što se čini danas je zamka Sotoni i na žalost mnogi nasjedaju na zamke Sotone kao što su nasjeli prvi ljudi.

  ZmisiS

Comments are closed.