Pojačana verzija Pupovčeve liste za odstrjel

Pitanje nije tko napada Hrvatsku. To znademo. Pitanje je tko ju brani.

0
1504

SNV-ova lista za odstrjel, odnosno njena pojačana verzija 2017., koja ima Milorada Pupovca za izdavača, upravo je ugledala svjetlo dana i sumrak razuma.

Listu prozvanih, nazvanu “SNV Bulletin #10”, financiraju Europska Unija, Vlada Republike Hrvatske i Grad Zagreb, tj. svi koji raspolažu s novcem Hrvata, istih onih koji su u njoj na sve moguće načine optuženi kao ustaše, fašisti, mrzitelji, zločinci i još kojekako, od Predsjednice Hrvatske do zadnjeg anonimnog komentatora na facebooku.

Govoreći praktično s pozicije konstitutivnog naroda, Pupovčev bilten čas izgleda kao da govori “u obranu” srpske manjine u Hrvatskoj, a čas opet u “obranu” države Srbije. Pupovac očito nema namjeru prikrivati svoje težnje da srpska manjina u Hrvatskoj opet zaigra ulogu srpske ekspoziture, kakva je bila za stare Jugoslavije, u vrijeme Drugog svjetskog rata, u vrijeme Titove Jugoslavije i za vrijeme Domovinskog rata, što je Hrvatsku koštalo stotine tisuća života a srpsku manjinu svelo na svega 4% hrvatske populacije. Sada valjda i te zadnje srpske ostatke u Hrvatskoj želi gurnuti u obračun do zadnjeg Srbina.

Ipak, Pupovca treba gledati kao Srbina koji zastupa najbolje srpske interese, onako kako ih on vidi, a ne kao Srbina koji bi trebao zastupati hrvatske interese.

Ako njegovi planovi uspiju, znade se kako će proći branitelji koje naziva ratnim zločincima i svi mi drugi koje proglašava neprijateljima.

Zato se treba koncentrirati na rad onih Hrvata u Hrvatskoj, bez kojih bi Pupovac bio nitko i ništa i koji tako i Srbe u Hrvatskoj i Hrvate guraju u abbys, jer ne zaboravite, 4% Srba i 4% Hrvata, mogu svima drugima u Hrvatskoj ponovo donijeti zlo, kakvo smo u Hrvatskoj toliko puta osjetili tokom posljednjih 100 godina.

Tko financira Pupovčevu rabotu

Treba pogledati tko financira ovu Pupovčevu rabotu: EU, Republika Hrvatska i Grad Zagreb. Toga nema na ovom svijetu, da jedna država financira ljude koji ju ruše, one koji rade na tome da se Hrvatsku izbaci sa svjetskog i europskog prvenstva u nogometu, one koji State Departmentu šalju informacije na osnovu kojih će osuditi Hrvatsku i one koji u Hrvatskoj izdaju ovakve liste imena za odstrjel.

Pupovac se nalazi u vladajućoj koaliciji već dugo vremena; ranije u SDP–ovoj a sada HDZ–ovoj. Je li to službeni stav hrvatske vlade, kad jedan od partnera donosi ovakav službeni dokument, napumpan “dokazima” da se Hrvatska pretvorila u fašističku državu, od vrha do dna?

Pogledajte srpske rekacije na objavu ove liste pa ćete vidjeti da im ne samo dolazi kao naručena, nego i izgleda kao da je naručena.

Ne dolazi li ovaj bilten kao dokazni materijal na prijetnje izaslanika srpskog premijera Vučića na božićnom domjenku SNV-a, kad je tamo prisutnima, premijeru Plenkoviću, članovima njegova kabineta i drugim ministrima, pred samo 2 mjeseca, najavio pojačanu aktivnost Srba i srpskih institucija u Hrvatskoj, na ostvarenju misije matične države, koja će ih, nađu li se ugroženi, braniti svim raspoloživim sredstvima?

Pitanje nije tko napada Hrvatsku. To znademo. Pitanje je tko ju brani.

Požurite pročitati ovo remek-djelo prije nego što ga hrvatska vlada zabrani i ukloni s interneta (samo šala).

http://snv.hr/file/bilten/file/bilten-10.pdf

Prethodni članakSrbija odgovorna za masakr hrvatske obitelji Oskomić-Tomić
Sljedeći članakNije to srpska paranoja, to je jugoslavenska bezobraština
Hrvatski državotvorni i suverenistički djelatnik od 1971. godine Urednik emigrantskog "Hrvatskog tjednika" 1980-1990. Pročelnik za promičbu HDP-a od osnutka do 1991. Inicijator Projekta Velebit 2016. i urednik portala projektvelebit.com.