Treba li se sada osuditi i ovu djecu koju su roditelji ili odgojitelji naučili i pripremili da za maturu nose obilježja totalitarizma pod kojim je nakon oduzimanja svih građanskih prava protjerano, zatvarano, progonjeno pa i ubijano sve ono što se s tim sustavom i njegovim naukom nije slagalo ili mu se ne daj Bože protivilo? Postavlja se pitanje u što se pod vodstvom crveno-plavih drugova iz komiteta u formi SDP-HDZ partija pretvorila ova naša Hrvatska!?

Auto: Mario Maks Slaviček

U ondašnjem sustavu su očevi i djedovi ovih današnjih neoliberalnih post-komunističkih  individua i organizacija uništavali, obezvrijeđivali i lažima oskvrnjivali sve što je imalo veze s Hrvatskom. Na našu žalost, nakon tzv. “pomirbe” u kojoj su Hrvatsku obranili i oni koji uistinu jesu u interesu stvaranje Hrvatske oprostili dojučerašnjim prosekutorima i egzekutorima, njihov podmladak eto danas po nauku otaca pljuje na ruku pomirenja djelujuću na svaki način i u svakom smislu na uništavanju svega hrvatskog.

Za sve u Hrvatskoj, od trodiobe vlasti do kulturno-političkog djelovanja, postoje dvostruka pravila. Onima koji štuju Tita, Partiju i Jugoslaviju, ta mjerila, pravila i zakonitosti dvostruko su sklonija nego onima kojima je šahovnica bliža od zvizde. Njima je Juga bila država a ova naša Hrvatska im je prćija. Svoje antihrvatsko djelovanje oni naplaćuju i žive čak i bolje no što su živjeli u neprežaljenoj im Jugoslaviji.

Sad su problem i maturanti, ovi naši koji satirično napišu na majicama “Za norijadu spremni” u maskirnim hlačama i beretkama u kojima su njihovi bližnji branili hrvatsku od komunizma i boljševizma. Istovremeno problem ne predstavlja “omladina” indoktrinirana služiti sustavu na čijem je čelu bio jedan od većih diktatora Europe i pod čijom su vlašću proganjani i ubijani Hrvati. Oni su danas promicatelji i njegovatelji kulture idolopoklonstva diktaturi, jednopartijskom sustavu, kao i liku i djelu masovnog ubojice po zapovjednoj odgovornosti, nikad im neprežaljenog druga zvanog JB Tito.

Evo samo da podsjetim na tekst od prije koju godinu, koji su rijetki objavili i na događaj na koji su rijetki reagirali:

Pioniri razljutili Slavičeka: Da su imali simbole NDH, policija bi odmah reagirala!

Treba li se sada osuditi i ovu djecu koju su roditelji ili odgojitelji naučili i pripremili da za maturu nose obilježja totalitarizma pod kojim je nakon oduzimanja svih građanskih prava protjerano, zatvarano, progonjeno pa i ubijano sve ono što se s tim sustavom i njegovim naukom nije slagalo ili mu se ne daj Bože protivilo? Postavlja se pitanje u što se pod vodstvom crveno-plavih drugova iz komiteta u formi SDP-HDZ partija pretvorila ova naša Hrvatska!?

Nisu Hrvatsku stvarali komunisti s petokrakama nego državotvorni sinovi kojima je na duši bio hrvatski pleter a u srcu  grb i prvo bijelo polje. Ti i takvi su činili sve za nastanak samostalne hrvatske, dočim su očevi ovih kojima svake godine na izborima dajte glasove činili sve da je ne bude. I za kraj eto, prenosim Vam štogod o Hrvatskoj u brojkama, brojkama o kojima nećete pročitati i čuti u izjavama novovjekih “istoričara” niti podložničkih i podobničkih medija.

Hrvatska u brojkama, da se podsjetimo:


Prvi spomen hrvatskog imena: 1250. prije Krista, na Darijevoj ploči u Perziji.

Broj hrvatskih samostalnih država kroz povijest: 8.

Broj hrvatskih narodnih vladara, kraljeva, kraljica, kneževa i banova: 669.

Najveći opseg Hrvatske: 158 662 km2 za vrijeme Trpimirovića, osma po veličini država Europe.

Približan broj etničkih Hrvata u svijetu:  8 milijuna.

Broj hrvatskih pobjeda nad Turcima od 1450. do 1880.: 169 pobjeda (više nego svi ostali europski narodi zajedno).

Međunarodno priznanje Hrvatske: 7. lipnja 879. prva zemlja u Europi službeno priznata od Svete Stolice.

Broj hrvatskih svetaca i blaženika: 49, najviše na svijetu prema broju stanovnika.

Broj zaštićenih predmeta hrvatske nematerijalne kulturne baštine: 14, najviše u Europi i treći na svijetu.

Broj hrvatskih nobelovaca: 3.

Broj Hrvata pobijenih u Drugom svjetskom ratu i neposredno nakon njega: 1 milijun i 84 tisuće.

Broj Hrvata koji su branili Siget od 180 000 Turaka: 850.

Broj Hrvata koji su branili Gvozdansko od 70 000 Turaka i poturica: 421.

Broj Hrvata koji su branili Odžak od preko 40 000 do zuba naoružanih partizana: 1172.

Broj hrvatskih branitelja Vukovara od najmanje 58 000 četnika i JNA: 1816.

Broj poginulih hrvatskih ratnika, vitezova, plemića, graničara, hajduka, uskoka, sokola, domobrana, ustaša i branitelja dragovoljaca čije kosti nisu pronađene: Između 4 i 5 milijuna.

Broj ratova koje su Hrvati započeli: 0


Ponosan sam što sam Hrvat!
Bogu vjerni – Za domovinu spremni!
U Ime Hrvatskog Vojničkog Reda
ČUVARI DOMOVINE
Mario Maks Slaviček

 

 

 

 

 

 

Prethodni članakPodcast Velebit – Ante Škaro:
Svijet se već nalazi u trećoj godini Trećeg svjetskog rata
Sljedeći članakOno što su četnici i partizani pisali i govorili 1945. ponavljaju i danas, a hrvatska peta kolona čeka