Povijest je i ključ reforme obrazovanja. Znaju to oni koji nam spremaju zamku dižući jogurt gazimestanske revolucije po Hrvatskoj. Vjerujem da je većina onih involviranih u reformu obrazovanja potpuno nesvjesna ciljeva i da stvarno vjeruju da je marioneta i vojnik partije Jokić zabrinut za budućnost djece Hrvata, ne budite guske u magli!

U prethodnoj kolumni dokazao sam da Hrvati u svjetskoj znanosti ne zaostaju ni za deset ili sto puta većim državama u informatici, matematici. “Obrazovanje nije svjetonazorski problem ili sukob. Kriptokomunisti vam lažu

Ne zaostajemo niti u jednom području školstva, ako je pojam “zaostajanje u školstvu” uopće moguće definirati kao nešto bivstvujuće, ali to nije ni bitno, bitno je da se povijest kao školska povijest donekle otela kontroli partije i treba je vratiti u zacrtane jugounitarističke granice, do uspostave…

Povijest kakva je, dakle, “istina kakva je”, ogoljuje kompletnu agendu kojom nas melju i kojom vladaju nad nama, oni moraju ubiti povijest i zauvijek zatvoriti oči svima koji žele Hrvatima dobro, na tom tragu je i današnji Plenkovićev HDZ.

Nama se, za razliku od poslovice o povijesti kao tragediji pa farsi, povijest ponavlja beskonačno kao tragedija, na identičan način kako se već događala. Opet nam dokazuju da su oni koji nam odriču pravo na život naši najveći prijatelji i spasitelji naše djece, samo trebamo žrtvovati djecu i oni će nas spasiti, kao što su nas odrasle već spašavali pa živimo kao robovi, ima li kraja?

Iako reforma kurikula povijesti nije uvjet oporavka gospodarstva, ipak je temelj zdravijeg/zdravog života. Ali samo kao povijest istina i činjenica bez ideoloških masakriranja. Kako već rekoh, povijest se otela kontroli partije i partija sve čini da se povijest vrati u zacrtane proglašene okvire, to je doista njihova zadnja linija obrane i treba ih shvatiti kad dižu revolucije i ruše sve pred sobom, jer raspadom zacrtanih linija obrane – lažna povijest, raspada se sve što oni pokušavaju sebi izgraditi i sve za što su živjeli i u što su vjerovali. Zato povijest mora pasti, zato povijest mora ostati lažna i držati nas i dalje u uvjerenju da su oni ono ljudsko, a ne samo da nisu, nego su suprotnost svemu ljudskom i humanističkom, svaka njihova teorija uvreda je za inteligenciju, svaka njihova parola bestidna je i jeziva laž iz koje lipti krv nevinih žrtava.

Naime, kad nije uspjelo SDP-u i HNS-u ubiti povijest, odnosno kad se narod pobunio, igra se promijenila, Sad je igra da je sve što su SDP i HNS radili u stvari nama potrebno i neminovno, jedino što je “kao” bitno je da tu agendu sprovede “narodni HDZ”, pa je to onda kao prihvatljivo.

Laž, obmana, prijevara, izdaja, protučovječnost, mržnja, despotizam… nisu put u bolju budućnost, zar to još ne znamo?

Koliko je narodni ili narodniji HDZ koji radi apsolutno sve što rade SDP i HNS ostavljam na procjenu svakom inteligentnom biću.

Paklena budućnost proizlazi iz lažne prošlosti

Govore nam da nije bitna prošlost i da inzistiranje na prošlosti unazađuje, da su takvi nazadni, to naravno samo ako im ne odgovaraju datumi ili događaji koje mi spominjemo, njima njihovi datumi i događaji temelj su civilizacije i početna točka svake priče, partiji nema veze čak ni ako brutalni genocid nad nenaoružanim hrvatskim civilima prikazuju kao herojski ustanak, takva je cjelokupna njihova povijest, krvološtvo, laž i užas.

Gospodarima iluzija i Balkana povijest je dobra i apsolutno polazišna točka svake budućnosti kad se radi o njihovoj varijanti prošlosti, no kad im se dokaže da je ta njihova javna prošlost laž i obmana, onda odjednom, povijest postaje nešto nazadno, nešto što nam priječi bolju budućnost, nešto što je odlika nazadnih, ekstremista, ustašoida, klerofašista… Držimo se propisane povijesti, nećemo reviziju naše varijante povijesti, istina je samo ono što propišemo na temelju ideologije, istina i činjenice su klerofašistoustašoidne, urlaju gospodari laži.

Govore nam da pristanemo na njihovu varijantu prošlosti i prestanemo iznositi istinu, da je to put u bolju budućnost.

Govore nam da će poteći med i mlijeko ako i dalje budemo zatvarali oči na to što nas vode djeca i unuci onih koji su nas pobili, rastjerali,  upropastili i opljačkali do gole kože, sad već polako preuzimaju vodstvo unuci, mi Hrvati nemamo pravo niti na mišljenje, odnosno naše mišljenje oni tumače kao sasvim suprotno od onoga što želimo, pa će nam oni reći što je dobro za nas.

Govore nam da je problem u udžbenicima povijesti i da zato Toyota nije uložila milijarde u Hrvatsku. Naravno, ne govore nam to javno, ne govore čak ni to da je cilj kurikularne reforme povijest, a jest – Ključni cilj je friziranje povijesti radi njihove bolje budućnosti.

Ključni cilj friziranja povijesti je i učvršćivanje okova ropstva nad našom djecom!

Ne govore direktno ni o Toyoti, ali nam, onako perfidno, sve to provlače kao uzrok i posljedicu bijede.

Bolju budućnost drže ispred nas kao mrkvu, samo moramo pristati na njihovu varijantu prošlosti i to unijeti u udžbenike povijesti, a onda će teći med i mlijeko. Toyota, Mercedes, Nestlle, BMW, Apple, Microsoft, NASA, Coca Cola, Nike, Samsung, IBM, Intel, Bank of China, Shell… svi će oni pohrliti i donijeti bilijune milijardi, samo trebamo pristati na reformu obrazovanja sa njihovom lažnom povijesti po kojoj smo mi krivi za krvave balkanijade… jer se otimamo okupacijama.

Naravno da nitko zdrav i minimalno inteligentan ne vjeruje u eksploziju gospodarstva zbog uvođenja u lektiru Ferića i Štulića, ali njihova agenda utemeljena i na tom idiotizmu ide dalje. U tu agendu, koja ne bi prošla niti u vrtićima, jer su djeca inteligentna, vjeruju mnogi profesori i doktori znanosti, neki, kao dio agende i tog kružoka lažne prošlosti i očajne budućnosti, znaju istinu. Ostali, kao ovce, nastupaju kao neovisni i ne vide da je teorija uvreda za inteligenciju, da ih ponižava i unižava kao ljude.

Mnogoznalost nije mudrost, čak ni pretpostavka minimalne inteligencije, dokaz su svi oni koji vjeruju u Štulić = gospodarski uzlet teoriju.

Ovo također nije kolumna o gospodarstvu, ali možemo reći da reforma obrazovanja, bilo kakva, a osobito ona koja cilja na povijest nije ključ oporavka gospodarstva. Gospodarstvo je u rukama političara koji odlučuju o poreznoj politici i nikakvi Štulićevi stihovi neće pomoći političarima da postanu moralni, inteligentni i odgovorni, zar stvarno postoje ljudi koji vjeruju u takvo nešto?

No, iako reforma kurikula povijesti nije uvjet oporavka gospodarstva, ipak je temelj zdravijeg/zdravog života. Ali samo kao povijest istina i činjenica bez ideoloških masakriranja. Kako već rekoh, povijest se otela kontroli partije i partija sve čini da se povijest vrati u zacrtane proglašene okvire, to je doista njihova zadnja linija obrane i treba ih shvatiti kad dižu revolucije i ruše sve pred sobom, jer raspadom zacrtanih linija obrane – lažna povijest, raspada se sve što oni pokušavaju sebi izgraditi i sve za što su živjeli i u što su vjerovali. Zato povijest mora pasti, zato povijest mora ostati lažna i držati nas i dalje u uvjerenju da su oni ono ljudsko, a ne samo da nisu, nego su suprotnost svemu ljudskom i humanističkom, svaka njihova teorija uvreda je za inteligenciju, svaka njihova parola bestidna je i jeziva laž iz koje lipti krv nevinih žrtava.

Povijest je i naša zadnja linija obrane, ona istinita. Kakva god da je moramo je prihvatiti, prihvaćanjem svoje povijesti uništavamo njihove laži. Povijest utemeljena na činjenicama izvor je života, ideološka povijest partije put je u očaj i potpuni slom svega ljudskoga. To smo prošli, zar ćemo opet učiti partijsku povijest? Zar ćemo opet stranputicama?

Najnovija kampanja lažne stvarnosti je Vučićev izbor Hrvatice za premijera Srbije. I to je u službi lažne prošlosti i “svetle budućnosti” zajedništva, nema veze što svako takvo nasilno i u prijevari i krvi utemeljeno zajedništvo rezultira neshvatljivim krvoprolićem, i opet će.

Naime, ovaj strateški potez Aleksandra Vučića možemo promatrati na više načina.

Prvi je: Gay Hrvatica je tu da odradi jedan mali-veliki poslić koji neće ni jedan Srbin, nakon toga će nestati kako je i došla.

A onda ide još popratnih koristi od tog strateškog čina: jedna je da se poništi ili ublaži činjenica da Beograd vlada i upravlja Hrvatskom, uz kraće izuzetke, već 100 godina, logički i povijesno utemeljen tekst o toj vladavini je u tekstu: “Sto godina beogradske vladavine Hrvatskom

Pa sad ide medijsko iživljavanje o Hrvatici koja upravlja Srbijom, koliko će upravljati jasno je svakom Srbinu, jer Srbi znaju da je Vučić bog i batina i da jedan Nikolić ili Dačić ne smiju ni zucnuti bez Vučića, a kamoli gay Hrvatica.

Banalnije objašnjenje Vučićevog iskoraka moglo bi biti, dijelom sigurno i jest, da se Vučić u svom despotskom stilu vladanja o kojem bruji čitava Srbija, dok jadni hrvatski mainstream mediji u njemu vide božanstvo, toliko zanio u paranoji da ne smije na mjesto premijera postaviti Srbina jer zna da će ovaj vrlo brzo generirati veliku moć koju on neće moći kontrolirati. Ovako ima slabu i “punu mana” osobu, em gay, em Hrvatica, koju će moći odstrijeliti čim nešto krivo i pomisli. Možemo biti sigurni da ima još toga o njoj u pričuvi, a što će nemilosrdno iskoristiti da je uništi kad ona odradi svoje poslanje.

Ona je već žrtvovana, samo joj to još nitko nije rekao.

Popratna korist je i potpora plenkijevskoj razmjeni dobrih i vrijednih anacionalno “ko nas bre zavadi” stručnjaka koji “deluju” šire od nacionalnih država i kojima narod ne predstavlja ništa, naravno da jedino hrvatski narod njima ne predstavlja ništa, ta pogledajte ih samo, svatko od tih Plenkovićevih ili Vučićevih uvijek će pokazati ljubav i razumijevanje “sproću srpskoga naroda” i prijezir prema hrvatskom narodu, uvijek i bez iznimke!

Također tu je i ta kombinacija svih tih uvjeta i razloga zašto je nacionalist i surovi radikal Vučić izabrao gay Hrvaticu za premijerku Srbije.

Povijest je ključ, zapamtite!

Hrvatski narod je na prekretnici, ako se izbori za istinu živjet će, ako odustane umrijet će.

Povijest je ključ naše budućnosti, izborimo se za istinu i istina će nas osloboditi.

Ne dopustimo da nam kroje budućnost na temelju lažne povijesti. Budućnost utemeljena na laži ne zaslužuje život, niti je laž ikad i ikome donijela bolju budućnost.

Ne živimo mi loše zbog lošeg obrazovanja, niti nam nedostaje reformi obrazovanja. Mi živimo loše zbog nedostatka karaktera, morala, etike, živimo loše zbog otuđenih anacionalnih, antičovječnih i bezbožnih struktura koje nas drže u kaljuži i mraku gotovo čitavo stoljeće, uz manje izuzetke i otpore. Te anacionalne bezbožne i antičovječne strukture nikad ne poštuju volju naroda i ne postoji niti jedan čovjek koji se neće složiti s tim da oni nikad ne poštuju volju naroda, osim kozmetički i u svrhu dobivanja izbora. Uz potpuno odmetnuto pravosuđe i većinu onih koji su dužni štiti pravdu i jednakost u Hrvatskoj, no to je opet uglavnom grijeh politike koja pomaže i potiče takvo surovo bezakonje i nepravdu.

Ako dopustimo da nam pod povijest podvale laži i obmane te nas uvjere da je laž za naše dobro i budućnost naše djece, zaslužujemo sve što će nam učiniti, zaslužujemo da naša djeca budu njihovi robovi u budućnosti, kao što smo mi sada.

Povijest je ključ budućnosti i našoj djeci, dajmo im istinu i bolju budućnost, odbacimo laž i lažne partijske i NWO agende, naša djeca zaslužuju bolje od u laži i obmani uspostavljenog ropstva duha i tijela.

Povijest je ključ života i budućnosti Hrvata i svih hrvatskih građana.

Prethodni članakŠto facebook otkriva o Hrvatima
Sljedeći članakPostkomunistički talog prekriva sve pore društva