Predsjednik saborskog Odbora za ljudska prava i njegovi psi rata

0
669
“Dogs of war” by Tristan Despero

Hrvatska je suverenost atavizam, evolucijski ostatak za koji nije sigurno je li ikad imao svrhu. Znanstvenici su, hvale se, čak i slijepom crijevu našli razlog postojanja, a za hrvatsku se suverenost, eto, do danas ne zna čemu služi, čak ni postoji li.
Milorad Krstulović, Rabljena sedmica, Kokolinda

Odbor za ljudska prava dati Pupovcu je sotonistički čin kojemu je cilj zatrti svako pravo Hrvata i ja da imam kakvih problema oko ljudskih prava, a imam i to kakvih, nikad neću, niti će mi pasti na pamet ići kod Pupovca, nego ću, a to predlažem i svim Hrvatima kojima su ugrožena ljudska prava, otići u neku udrugu za zaštitu životinja, jer su prava pasa daleko veća nego prava Hrvata i tu možda nađemo bar dio svojih prava i tako se djelom zaštitimo od Plenković-Pupovac-Vučić plana.

Jedan od pupovčevih pasa rata ovako definira prava Hrvata. Plenković misli da je ovo dovoljan dokaz i kvalifikacija te predvodnika ovih i ovakvih, vojvodu Pupovca, proglasi predsjednikom saborskog Odbora za ljudska prava. Sad je dalje lako kad znamo da nam je suverenost atavizam i da će nam drug i komesar Pupovac presuđivati ovim i ovakvim aršinom.

Mnoge pojave u ovoj zemlji su mi se popele navrh glave, ali dvije se posebno ističu – Bog i Hrvati.
Viktor Ivančić, Križev korak

Još jedan od Pupovčevih plaćenika i pasa rata daje jasno objašnjenje tko je nepoželjan u… bolje da ne izazivam pse rata, nego evo točna Pupovčeva definicija države u kojoj je Pupovac predsjednik saborskog Odbora za ljudska prava:

Ovo je njihova država. Šupačka Republika Hrvatska… Šupačka Hrvatska je nacionalna država Šupaka i njihov servis”.
Boris Dežulović, Šupačka Republika

Dakle, novi predsjednik saborskog Odbora za ljudska prava u Šupačkoj republici Hrvatskoj je Milorad Pupovac, osobni Vučićev izaslanik i vojvoda od bankomata.

Republika Hrvatska ne samo da nije vaša država: Republika Hrvatska uopće nije država. Ako je ikad i bila…
Boris Dežulović, O besmislu Hrvatske države

Je li Hrvatska naša država, jasno je svakome nakon postavljanja vojvode Pupovca za predsjednika Odbora za ljudska prava. Naime o ljudskim pravima odlučuje  šef pasa rata i ideolog ovog gore teksta po kojem država uopće nije naša, dakle nemamo nikakva prava u ovoj državi. A to da nije država sad već polagano postaje istina.

Samo kao prijedlog za razmišljanje i vježbanje uma i inteligencije, naravno nevezano za ovaj tekst:  Zamislite da je država Izrael nedugo nakon uspostavljanja državnosti za predsjednika Odbora za ljudska prava postavila Goebelsa? Dugo razmišljajte, o ovome treba stvarno duuuuugo dugo razmišljati. Pitanje je samo kakvi bi morali biti ti Izraelski političari koji bi Goebelsa postavili za predsjednika Odbora za ljudska prava.

Kažem, nevezano za ove gore tekstove i ni slučajno povezano s tim da je kampanja protiv Židova 1939. bila kamilica u usporedbi sa demoniziranjem Hrvata u vlastitoj državi, preko Novosti i militantnog vojnog krila jugounitarističke i velikosrpske politike, oni sebe od milja zovu civilne udruge. Ništa to nije povezano i nismo u smrtnoj opasnosti, opustite se, manje boli kad se opustiš, lakše umreš.

Sjećate se naslovnice Pupovčevih Novosti na kojoj je zaklan Marko Perković Thompson? Krv lipti iz vrata u koji je duboko zarezao srp, čekić iznad glave, čekićem su inače ubijali Hrvate po svijetu pa je aluzija jasna, kad iskrvari smrskat će mu glavu, jer je Hrvat i to je njegovo ljudsko pravo da mu se odreže glavu srpom i onda smrska čekićem. Plenkovićev odabir vojvode Pupovca da štiti prava onih koji sjeku i smrskavaju glave, kao i onih čije je jedino pravo da budu zaklani i glave im smrskane, Hrvati naravno, govori nam da je sve ponovno na svom mjestu.

Da je opet sve na svom mjestu, kako i treba biti u jednom paklu, vidimo i iz toga što se progoni svećenike koji više ne mogu gledati surovo bezakonje i neljudsku nepravdu prema Hrvatima, koji u biti ne mogu gledati uspon antikrista i bezakonja.

Nosio je ovaj vrijedni vojvoda žute trake u Saboru, da nas podsjeti valjda kao su Hrvati u Vukovaru i u ostalim okupiranim djelovima Hrvatske morali nositi trake do trenutka kad su pobijeni ili odvedeni u Srbiju kao roblje i tamo pobijeni ili neki vraćeni uništeni neljudskim mučenjima, to je valjda bila prijetnja što će nam se dogoditi ako se ne pokorimo, a kad nismo shvatili počeo je i verbalno prijetiti:

Sada smo na rubu ne samo da šaljemo verbalne metke nego i da se počnemo tući…
Pupovac u Saboru

Urlao je po Saboru da je ustašluk i fašizam obuzeo Hrvate kad su se potukli mladi SDP-ovci sa mladim četnicima koji su pjevali četničke pjesme, pa je jednom mladom četniku koji je javno na facebooku veličao četnike, zločinca ratka Mladića i sve što ide uz to, netko ozlijedio šaku. Zamislite njemu je bila omotana šaka koju mu je netko od tih drugih, koji nemaju nikakva prava, okom ozlijedio šaku, što je jako povrijedilo malenog borca za ljudska prava i velikog borca za nepravdu, Pupovca, vojvodu od sisanja proračuna. Naravno, ušutio je čim je saznao da su to djeca SDP-ovaca, ali je drugi veličanstveno maleni borac za ljudska prava, Milanović izrazio žaljenje što u SDP ulaze i takvi koji ne vole četničke pjesme i orgijanja te očima ozlijeđuju četničke šačice… jada.

Nije se javio kad je mladi Srbin zaklao dva Hrvata u Vojniću, nije demonstrirao nekulturu i bezobrazluk u Saboru, nije rikao na sve one jadnike, čast izuzetcima kojih je jako malo. Zamislite da je slučajno obrnuto i da je mladi Hrvat zaklao dva mlada Srbina, zamislite mržnju, nasilje, teror, terorizam, užas na tisuću i jedan način, a kojim bi nas obasipao vojvoda od proračuna Šupačke republike, zamislite kome bi sve pisali i kako bi nas opisivali?

I eto zapečaćene sudbine: “Hrvatski narod završava zdrobljen, skrckan, progutan i poslije svega posran.”
Viktor Ivančić, Moćna mora

Ivančić je još jedan Pupovčev vojnik i plaćenik, mislim da za komentar ovoga gore treba pitati velikog vođu masterplana Plenkovića. Nama ostaje da se molimo za one Hrvate koji će posjetiti Pupovca i žaliti mu se zbog uskraćenih ljudskih prava, jer je jasno određeno da će biti skrckani i posrani. Toliko o ljudskim pravima.

Liste za odstrjel posebna su priča. Čovjek koji radi liste onih koji Hrvatsku zovu svojom domovinom, branili su je i imaju riječi hvale za svoju domovinu,k čiji psi rata državu iz koje sisaju desetke i stotine milijuna kuna bez ikakvog rezona i smisla nazivaju Šupačkom republikom, jezik nepostojećim, suverenitet i pravo na državu i naciju atavizmom, hrvatski narod šupcima koji će biti skrckani i posrani usuđuje se još raditi i liste nepoćudnih i nepodobnih, liste Hrvata za odstrjel. O odstrjelima sportaša koji vjeruju u Boga smo se uvjerili više puta, odstrjel političara koji govore pozitivno o hrvatskom narodu i državi su svakodnevnica i pravilo, odstrjel političkih komentatora i novinara iz udruga bliskih ovom eugeničaru srpstva su svakodnevne pojave, o odstrjelu biskupa i svećenika koji slušaju Isusove riječi: “Budite sol zemlje” upravo svjedočimo, medijsko nasilje i terorizam tzv. mainstream medija imamo priliku svaki dan gledati. Takvom čovjeku dati mjesto predsjednika saborskog Odbora za ljudska prava, to je čista i iskonska luciferijanska mržnja prema Bogu i narodu.

Trgovina mrtvim tijelom Hrvata, doktora Šretera, kad se podvaljivalo da je živ, posebna je priča, a da smo pravna država, što nismo, bio bi to omalenom borčiću za ljudska prava vrlo ozbiljan problem, no ipak je to samo jedan hrvatski doktor, živ, mrtav, jedan manje Hrvat, ne igra to nikakvu ulogu.

Tisuću afera, nebrojene kaznene prijave, nestali desetci milijuna kuna i nebrojene prisilno zaustavljene istrage također nisu pokolebale velikog borca za najveću moguću nepravdu, Plenkovića, da za predsjednika Odbora za ljudska prava instalira Pupovca. Mali problemčić je i nedostatak 30-ak milijuna kuna koji nestadoše iz Tesla banke, a koje on traži da mi otmemo našoj djeci od usta i damo za njegove ratne igrice, te milijune koje ćemo mi platiti možda smo već i platili? Treba istražiti i pozivam sve istraživačke novinare da prate ovaj slučaj i javnost obavijeste kad 30 milijuna sjedne u Tesla banku, imamo to pravo znati jer je banka privatna, a kune naše. Ili nemamo?

O moralnim i intelektualnim kapacitetima ovog ostrašćenog velikosrbina govori i poziv da se prema prirodnom pravu, koje utemeljuje na ideologiji krvi i tla i nacizmu najstrašnije vrste, Srbima daju mjesta u upravnim odborima najvećih tvrtki i ministarstava, dakle ne traži pravo na rad, jer to već ima, već na upravljanje i vodstvo, vojvodstvo, bahaćenje prema prirodnom pravu onih koji su to radili skoro čitavo prošlo stoljeće. Šalje zahtjeve tvrtkama da mu daju na uvid koliko imaju zaposlenih Srba. I nije završio u zatvoru zbog javnog propagiranja nacizma. Veliki i velikosrpski eugeničar Pupovac prirodno pravo i nadmoćne gene vidi u srpskom genu, takav čovjek bi u normalnoj zemlji bio predmet ismijavanja i određenih službi, ali u “Šupačkoj republici Šupaka” kako ovu državu naziva njegov list Novosti, postao je predsjednik saborskog Odbora za ljudska prava. To sve govori o HDZ-u i Plenkoviću. Nećemo vam ovo zaboraviti, ne brinite.

Neću ulaziti u Plenkovićeve moralne karakteristike o kojima sad već svi sve znamo, samo ću napomenuti da djeca u Klaićevoj umiru jer za njih nema ni milijun, a onda ne bi smjelo biti ni za pokrivanje kriminala 30 milijuna, ili bi trebalo? Zbog Tesla banke neki Pupovčevi suradnici sjede u zatvoru u Srbiji, a mi ćemo pokriti dugove, dok nam djeca umiru jer smo toliko neljudi da ne želimo dati za lijekove, narode oprez, ne radiš dobro i nećeš dobro završiti!!!

Čitam na facebooku komentar jedne gospođe na članak “Iseljenici, Presjednica vas poziva kod sebe”: “Pa što će kad dođu kod nje! Trebaju li se prvo javiti mladom Pupovcu!

Dobro pitanje, odlično. To pitanje otvara Pandorinu kutiju iz koje na svakom koraku iskaču Pupovci.

Pupovčeva nevjenčana supruga Slavica Lukić nas dočekuje u HND-u, koji je odnedavno i službeno političko krilo radikala koje se bavi i izdavaštvom. Na čelu HND-a je notorni Leković poznat i kao šarafdžija, beogradski plaćenik koji štiti sve ono gore što pišu da smo atavizam, ne postojimo, Šupačka republika Šupaka, Slavica Lukić je zamjenica tog Lekovića, nema tu više ništa za Hrvate, baš ništa, čak ni mjesto zamjenika predsjednika. Hrvati su prepilili, odvrnuli vijak na kotaču malog istražitelja sa velikom alimentacijom, prepili-odvrnuli, kako već za koju priču treba, nema veze ako je priča laž, bitna je pouka, poruka i antihrvatska propaganda koja glasi: Hrvati su fašisti, nacisti, ubojice, ne zaslužuju državu.

Pupovčev sin je veliki stručnjak za našu dijasporu, akcija je bila da postane i šef tog instituta, a  kako drukčije, pa nisu se stričevi u tzv. Krajini i tata kao peti element među nama borili za to da o Hrvatskoj dijaspori piše ili odlučuje neki Hrvat, tu su Pupovci koji će odlučiti koliko su zlo Hrvati dijaspore, kakva i kolika prava imaju Hrvati u dijaspori, prava Hrvata iz dijaspore su, možemo to slobodno reći – manje-više onolika kolika imaju stranci u Sjevernoj Koreji.

A tu je i kćer koja vrijedno popisuje srušene spomenike partizanima i četnicima. Pretpostavljam da joj je nekako promaklo, nenamjerno naravno, 1500 srušenih sakralnih hrvatskih katoličkih objekata na okupiranim područjima, porušena groblja Hrvata i slično, ali joj zato ne promiču rušenja spomenika četnicima, možete biti sigurni da bi pisala na sve svjetske adrese da se sruši spomenik onom četniku što je u Borovu selu klao hrvatske policajce, o tom bi čitav svijet saznao kao o ustašluku i necivilizacijskom činu rušenja spomenika hrabrom koljaču koji je klao policajce koji, zna se, nemaju prava živjeti, ali imaju pravo biti zaklani, kao i Thompson na naslovnici Novosti. A zamislite da se sruši spomenik genocidu nad tisućama nenaoružanih civila Hrvata u Srbu, žene, djeca, starci, muškarci, svi nenaoružani i svi nevini poklani su – i tom genocidu i zločinu protiv čovječnosti dignut je spomenik, taj spomenik štiti Pupovčeva kćer, to joj je jedini posao.

A imamo i vrijednu Pupovčevu braću koji su se kao i njihovi pretci borili protiv ustaške države i ustaškog naroda koji nema pravo na svoju Šupačku državu pa su nam sravnili sa svojim suborcima trećinu Hrvatske i sve Hrvate tamo istrijebili, pola milijuna protjerali iz svojih domova, ali to nije problem jer su prava Hrvata jasno definirana i onom naslovnicom sa zaklanim Thompsonom kojemu je iznad glave čekić koji jedva čeka smrskati glavu tom nepokornom i nepokorenom Hrvatu.

Odbor za ljudska prava dati Pupovcu je sotonistički čin kojemu je cilj zatrti svako pravo Hrvata i ja da imam kakvih problema oko ljudskih prava, a imam i to kakvih, nikad neću, niti će mi ikad pasti na pamet ići kod Pupovca, nego ću, a to predlažem i svim Hrvatima kojima su ugrožena ljudska prava, otići u neku udrugu za zaštitu životinja, jer su prava pasa, primjerice, daleko veća nego prava Hrvata i tu možda nađemo bar dio svojih prava i tako se djelom zaštitimo od Plenković-Pupovac-Vučić masterplana.

O ovom zločinu protiv čovječnosti treba obavjestiti sve svjetske institucije i pozvati ih da se angažiraju oko ovog Hutu-Tutsi masterplana.

Kazneno djelo “Zločin protiv čovječnosti” ima, između ostalog, ovu točku: Progon bilo koje grupe ili zajednice na političkoj, vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj, etničkoj, kulturnoj i spolnoj osnovi, ili po drugim osnovima koji su međunarodnim pravom unvierzalno priznati kao nedozvoljeni. 

Svjedoci smo da nas Hrvate progone na političkoj, vjerskoj, rasnoj, nacionalnoj, etničkoj, kulturnoj i spolnoj osnovi.

“Za njim eto drugog anđela koji govori: »Pade, pade Babilon, veliki koji vinom gnjeva i bluda svojega opi sve narode!« 9) Za njima eto i trećeg anđela koji vikaše iza glasa: »Tko god se klanja Zvijeri i kipu njezinu te primi žig na čelo ili ruku, 10) pit će vino gnjeva Božjega, nerazvodnjeno, natočeno već u čaši srdžbe njegove! I bit će udaren na muke u ognju i sumporu svetim anđelima naočigled i naočigled Jaganjcu. 11) Dim muke njihove suklja u vijeke vjekova. Ni danju ni noću nemaju počinka oni koji se klanjaju Zvijeri i kipu njezinu i tko god primi žig s imenom njezinim.« 12) U tom je postojanost svetih – onih što čuvaju zapovijedi Božje i vjeru Isusovu.

Prethodni članakU bilu naroda Plenković više ne postoji
Sljedeći članakMilorad Pupovac kao surogat za stvarne krivce hrvatske mizerije