Sad sam vas uloviJo, sve vas prikrivene naciJonaliste koji ste poJeli nokte dok je traJala utakmica i Jutros bi najradiJe da Je zima pa da na ulicu možete izaći u rukavicama. Ne može se nikako drugačiJe naviJati za ovaJ tim u dresovima neprihvatljivih boJa, koJemu Kockasta Kolinda Kitarović (KKK što vas asocira na ku klux klan) skače po tribinama, koJi utakmice počinje s krunicom a završava pJevaJući Čavoglave s tvrdim Č.

PriznaJte, priznaJte da je ispod vaše tanke, mlake antinaciJonalne, neoliberalne opne proključala žarka suverenistička krv i tako vas razoružala. I nemoJte mi lagati da Je to od naviJanja za ŠmaJkela, danskog šmaJsera druge generaciJe. To mogu vJerovati samo Staziću i nekolicini naJnotornijih.

Možda se osJećate poraženima što vam Je prošireni razum pokazao svoJu nesavršenost i popustiJo pred proširenim srcem, ali nemoJte. Teže je bilo komunistima, njih 90 iljada 90ih godina, 90 posto revidirati stavove, i za razliku od ovoga denaciJonaliziranoga, europeJiziranoga i balkaniziranoga, ići u ondašnji separatistički HDZ i kao ateJistima u katedralu na pričest, pa su svi hvala Bogu preživJeli i Još k tome napredovali moralno i materiJalno.

Oni su se morali na glavu bacati na tvrdi, crni, klerofašistički beton i krvava čela klecati pred kardinala i Oca Domovine, a vi ne morate ništa, nego samo pokažite nokte i sve vam Je oprošteno.

*JoJ, zagJavilo mi slovo J na klaviJaturi.
Prethodni članakVIDEO – InfoNacija: Nacionalni password koji glasi “Bog i Hrvati!”
Sljedeći članakPobjede Vatrenih u Rusiji i Erdoganove u Turskoj
Hrvatski državotvorni i suverenistički djelatnik od 1971. godine Urednik emigrantskog "Hrvatskog tjednika" 1980-1990. Pročelnik za promičbu HDP-a od osnutka do 1991. Inicijator Projekta Velebit 2016. i urednik portala projektvelebit.com.