Specialni rat protiv hrvatskog naroda (video)

Tribina "Kurikul povijesti i Domovinski rat u svjetlu reforme školstva"

0
3016

U utorak, 5. lipnja 2018. u Klubu veterana na zagrebačkom Trgu bana Josipa Jelačića održana je tribina “Kurikul povijesti i Domovinski rat u svjetlu reforme školstva”, koju su organizirali Hrvatsko kulturno vijeće, Udruga Obnova i Zbor udruga Hrvatski ratni veterani.

Na tribini su sudjelovali izv. prof. dr. sc. Ante Nazor, doc. dr. sc. Ante Birin, prof. dr. sc. Marijan Šunjić i mr. sc. Zvonko Sesar, a voditelj je bio Dominik Andreić.

Prenosimo video snimak nastupa prof. Dr. Marijana Šunjića, predsjednika Hrvatskoga kulturnog vijeća, koji je u svom izlaganju, između ostaloga naglasio:

Ovaj speciajno rat protiv hrvatskog naroda, na temelju raznih mitova, vodi se već nekoliko stoljeća, a posebno je pojačan u posljednje doba. Dakle, nakon hrvatske pobjede u Oluji, nastavljena je ta agresija, taj specijalni rat, na drugi način.

Nakon smrti predsjednika Tuđmana, nastavljen je napad na tri temelja moderne hrvatske države, a to su Domovinki rat, Hrvatska vojska i sam dr. Tuđman.

Ako uspiju ocrniti i porušiti te temelje, onda to više nije akademsko pitanje, to je pitanje opstanka ove države. I zato je strašno važno inzistirati upravo na istini, jer istina je jedini način da se obranimo u ovom specijalnom ratu, jer smo dosta hendikepirani s obzirom na vlasništvo naših medija i na ulogu naših političara.

Prethodni članakSrbija obnavlja kuću bana Jelačića,
Matica hrvatska “ruši” Matoševu
Sljedeći članakRaširili se kao Račanova djeca