Da bismo shvatili sadašnjost i vidjeli budućnost moramo znati prošlost, namjere i motive pojedinih skupina, država i pojedinaca. U tu svrhu i ovaj prikaz zadnjih 100 godina laži, prijevara i metoda kojima se Hrvatsku i Hrvate drži u magli, zabludi, pokornosti i ropstvu!

Vrijeme je odbaciti okove ili umrijeti, ako ne zbog sebe, onda zbog naše djece, koja ne zaslužuju da im ostavimo okove na vratu, rukama i nogama.

U laži, izdaji i prijevari stvoriše nam pakao na zemlji – Kraljevstvo Srba, Hrvata i Slovenaca

Načertanije – Ministar unutrašnh poslova Kneževine Srbije, Ilija Garašanin, 1844. sastavlja tajni program srpske nacionalne politike – program stvaranja velike Srbije.

Dana 26.11.1918. nakon sastanka Narodnog vijeća, oko 22:00 sata, većina članova središnjeg odbora, nakon odluke da se ne ide u Beograd, napusti sabornicu i odoše kućama. No, kako svi znamo, noć je u vlasti sila tame i određeni manji broj zastupnika pod vodstvom Svetozara Pribičevića nastavi sjednicu, pod okriljem tame, obavijest o toj sjednici dobiše samo podobni zastupnici (kako to i inače ide kad se radi zlo i kad caruje tama) i donesoše odluku da se odmah ujutro ide u Beograd. I odoše oni, ujutro u 11:00 sati, prvim vlakom za Beograd. Tamo dr. Ante Pavelić, zubar i Pribičevićev potrčko pročita “Adresu” i regent prestolonasljednik (naš premijer Aleksandar, kako bi to rekao Šeks) proglasi Kraljevstvo Srba, Hrvata i Slovenaca.

Uz “Adresu” išao je, odnosno trebao je ići i “Naputak” koji je isto trebalo pročitati, a u kojem je stajalo da je uvjet ujedinjenja “okupljanje javne skupštine koja će 2/3 većinom odlučiti buduće uređenje države”. No “Naputak” okupljeni “pod okriljem tame” nikad nisu pročitali, a skupština nikad nije glasovala, tako da je Kraljevstvo SHS od samog početka prijevara, laž i okupacija hrvatskoga naroda i zemlje Hrvata.

Inače valja znati da je Pribičević kao član Srpske samostalne stranke ušao u Hrvatsko-srpsku koaliciju, ulaskom koalicije u Vijeće SHS postao je drugi potpredsjednik i stvarni gospodar života i smrti u Vijeću. Ako netko misli da se povijest ponavlja to je zato što se ponavlja, ponavljat će se sve dok je ne naučimo. Nakon preuzimanja koalicije bio jedan od glavnih u razdruživanju od Austro-Ugarske Monarhije i osobno podnio prijedlog o razdruživanju, te se borio da se što prije Država SHS ujedini sa Kraljevinom Srbijom.

Toliko o tome tko je poticao razdruživanje sa Austro-Ugarskom i bijeg u Pakao velikosrpskih Jugoslavija.

Tko dopodne sa vragom tikve sadi, od podne mu se o glavu razbijaju

Ako nalazite sličnosti sa današnjim odnosima, događajima, fenomenima, načinima političke borbe, paralelama… to je u redu, normalni ste, jer je gotovo sve isto, pozornica ista, imena malo drukčija, političke stranke se čak slično ili jednako zovu, većina radi što je radila i onda, a sudbina budala je da ponavljaju povijest, grade bastard Regione i utapaju se u jezerima i moru krvi.

Patnja hrvatskoga naroda i vladavina tame iz Beograda tada nastade i do dana današnjeg ne odstupi ni milimetra; okupacija, šikaniranje, pljačka, selektivni zakoni, zakoni koji su bili tajna, a po kojima su ubijali i zatvarali Hrvate bjehu svakodnevnica, pokolji studenata, seljaka,  nenaoružanih vojnika, prosvjednika, odvođenje Hrvata kao roblje u Srbiju, ili batinanja i zatvaranja članova obitelji, pa i najmanjih, bjehu također svakodnevna pojava. Surovo nasilje prema političarima koji ljubljahu hrvatski narod i čitavu naciju – bijaše normalna pojava, kao i danas, 160 generala Srba godine 1929. i jedan Hrvat, govori o odnosima moći i vlasti.

Kao i danas, svaki oblik simpatije prema Hrvatskoj ili hrvatskom narodu tretirao se kao zločin, također se identično kao i danas mučilo i ponižavalo takve, te su im, kao i danas, uskraćena sva ljudska prava, onda brutalno i u krvi, danas perfidnije ali jednako brutalno, ljubav prema Hrvatskoj ne dolazi u obzir, a da vas ne proglase nacistom, fašistom, ustašom, medijski unište, politički izoliraju i odstrane…

Teroriziranje predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, koje traje neprestano i koje se provodi surovo na svakodnevnoj bazi dokaz je koliko je izraz volje hrvatskog naroda nedopustiv, naime ona doista danas jest jedina koja predstavlja volju većine birača, voli Hrvatsku i ne krije to, to je neoprostivo Beogradu i beogradskim agenturama i agentima u Hrvatskoj.

Genetska nadmoć kao bolest, koju doista osjećaju, proizlazi iz primitivne prirode i ekstremnog malicioznog nacizma koji nimalo ne posustaje i danas se manifestira, između ostalog, urlanjem i patetično-agresivnim, nametanjem psihopatskih obrazaca – o “našem prirodnom pravu”, a to prirodno pravo, u skladu sa civilizacijskim vrijednostima, ne vide u sposobnosti, stupnju obrazovanja, humanoj i ljudskoj duši, već to svoje “prirodno pravo” zasnivaju na najnižem civilizacijskom stupnju nedostojnom čovjeka kao umnog bića, na genetici. Sapienti sat

Hrvati se usudili vladati iz Zagreba

A onda je kao rezultat tiranije, a i vjekovne težnje hrvatskoga naroda za svojom državom nastala NDH, koja je prva iznimka od vladavine Beograda nakon, prijevare, izdaje i okupacije 1918. Kao takva NDH je zabilježena kao nešto što se ne smije ponoviti i koja mora biti primjer zašto Hrvati ne smiju vladati.

No kako ne mogu javno i bez posljedica po svoje strvinarske ciljeve odricati Hrvatima pravo na državu to zatiranje sprovode kroz laž o “Hrvatima kao genocidnom narodu” pa posljedično Hrvati nikad i ni u kojoj prilici ne smiju samostalno vladati. To je prava istina o velikosrpskom otporu da se NDH ne prizna kao država i čije čak i spominjanje velikosrpski i orjunaški kvaziznanstvenici nazivaju “opasnim pojavama”. Otuda i ona legendarna Račanova i SKH: “HDZ je stranka opasnih namjera”.

Svaka namjera Hrvata da sami vladaju tim je strukturama opasna i poziva se na NDH kao primjer zašto Hrvati ne smiju imati svoju državu i vladati svojom zemljom.

Dakle, nije nikakva osobito genocidna priroda NDH ili hrvatskoga naroda razlog divljeg bijesa velikosrpsko-orjunaških “znanstvenika i povjesničara”, već je to činjenica da su se Hrvati usudili vladati iz Zagreba. To je neoprostiv grijeh i “opasna namjera”.

Da veliksorpski i kvazi antifašistički povjesničari, kao i kvazi antife općenito, nemaju moralno opravdanje ili moralni autoritet govoriti o NDH kao o genocidnoj tvorevini, najbolji je dokaz proslava genocida nad Hrvatima u Srbu. Naime, pokolji tisuća i tisuća Hrvata, uključujući Srb i okolicu, te potpuno i genocidno čišćenje tih prostora od Hrvata koji, usput, nisu bili ni najmanje naoružani ili pružali otpor, govori o moralu i vrijednostima onih koji prigovaraju i pripisuju NDH nešto čega se nimalo ne libe i da bude strašnije:

Jedina država u svijetu u kojoj se slavi genocid nad vlastitim narodom je Hrvatska.

Neshvatljivo i psihopatski bolesno, u skladu sa velikosrpskim četničkim antifa ne/vrijednostima.

Oni koji slave genocid uvijek i prigodno osuđuju NDH kao zločinačku tvorevinu igrajući kolo nad mrtvom djecom Ivezića i nad desetcima tisuća mrtvih nenaoružanih Hrvata koje sve do zadnjeg pobiše i zemlju natopljenu krvlju nevinih prisvojiše i opljačkaše.

A onda se opet vlast vraća u Beograd 1945.

Četrdeset i pet godina tame i poslijeratnih pokolja popraćenih mitovima o genocidnim Hrvatima ustašama koje treba ubijati gdje se stigne prepolovilo je Hrvatsku, danas ima najmanje jednako Hrvata van Hrvatske, koji iz raznih razloga napustiše zemlju, ali jedno je uvijek isto, nema kruha i mira za onoga koji voli Hrvatsku i koji smatra da Hrvati imaju pravo upravljati Hrvatskom. No istovremeno se planski kolonizirala Hrvatska našom “braćom” koji su po prirodnom pravu psihopatologije uvijek na najvišim funkcijama, pa je tako u Željezari Sisak prije Domovinskog rata na rukovodećim mjestima od 40-ak direktora jedan bio Makedonac, ostali Srbi, po prirodnom pravu. U INA Petrokemiji od, čini mi se, 39, svi Srbi, također po prirodnom pravu. Krajem osamdesetih je kvota hrvatskih generala bila 54, od toga su 29 bili Srbi, po prirodnom pravu, od 1987. do 1991. promaknuto je u čin generala i admirala 16 Hrvata i 99 Srba, a 1990. 89,6% svih promaknuća odnosilo se na Srbe i Crnogorce, to se zove bratstvo i jedinstvo, prema genetici i “prirodnom psihopatološkom pravu” plemenske zajednice naše “braće”. To samo ukratko i čisto kao zanimljivosti i činjenice koje spadaju u rubrike “Vjerovali ili ne”, a ne u stvarni život, odnosno, tako nešto ne bi smjelo biti dio života čak ni robova, a mi bijasmo u jadnijem položaju i od robova. Kao i danas.

Domovinski rat i devedesete – Hrvati se po drugi put usudili vladati iz Zagreba

Pakao na zemlji! Naša “braća robo-vlasnici” definitivno odbijaju da se Hrvatska vodi iz Zagreba i da državom upravljaju robovi, te pokreću oružani otpor gotovo u potpunosti vođen i orkestriran iz Beograda. Sve je identično kao u ww2, genocid nad Hrvatima, rušenje, razaranje, mitovi o 40 zaklane “dece”, “dečjim prstićima na ogrlicama”, 25 000 pobijenih civila u Oluji, progonu iako su sami otišli, pa se između sebe javno glože tko je kriv što su sami otišli, a za svijet besramno guraju laž da su prognani. Oni koji odbijaju sudjelovati u krvavom velikosrpskom piru, kao što je odbilo vodstvo tadašnje Titove Korenice bivaju smijenjeni direktno od ekipe iz Beograda, a svi koji su se ozbiljnije suprotstavili ludilu Beograda brutalno su ubijeni od svojih ekstremista ili od beogradskih gospodara života i smrti. Ubijani su kasnije i časni Srbi koji su svojim životima htjeli zaštiti Hrvate, slava im i vječna hvala!

Za vrijeme vladavine dr. Tuđmana definitivno se nije vladalo uz Beograda i taj period zapamtili smo kao paklenih prvih 4 godine rata i također pakleni otpor ponovno uspostavljenih velikosrpsko-orjunaških struktura i hordi zla idućih 5 godina.

A onda dolazi SDP i poduplava vanjski dug, ali to nije tema, tema je to da je SDP 90% stranka hrvatskih Srba, odnosno oko 90% njih glasuje za SDP, vodstvo je također najmanje pola-pola, s tim što se paze da se to ne primjeti i na čelo se uvijek stavlja poslušnika Hrvata, tako je i Račan, nakon rasprave o tom problemu, došao na čelo SKH, to je javna tajna koja se ne smije glasno izgovarati. No evo, izgovorit ćemo pa nek rade što hoće.

I nije to nikakav grijeh (ili zlo) sve dok je svima sve jasno, ali nije i kriju se tajne, to se zove prijevara. U životinjskom svijetu predatori se kamufliraju da privuku plijen, političke stranke se kamufliraju da privuku plijen, to je tako jednostavno.

S druge strane imamo HDZ, uz HDZ uvijek ide Pupovac i njegove jedinice, neki bi satiričari rekli horde.

Zapitajmo se zašto Pupovac nikad ne ide uz SDP?

Zato što je Pupovac osigurač i kontrolni mehanizam namjenjen HDZ-u. Zato je Pupovac išao uz Sanadera, svojedobno i uz dr. Tuđmana, ali tu nije imao prevelik utjecaj pa je radio iza leđa onoliko koliko je mogao i koliko su mu prilike dopuštale, priča o pokrštavanju dece, dr. Šreter, instaliranje gumba i prekidača na svim razinama, a kojima proizvodi bol i patnju čitavoj Hrvatskoj kad nešto ne ide prema zapovjedima centrale Beograd, itd.

Ponovni pokušaji izvući se iz beogradske omče

Kratka Karamarkova vladavina obilježena je paklenom atmosferom divljeg i bolesnog nasilja tzv. civilnih udruga, onih instaliranih prekidača i osigurača po čitavoj Hrvatskoj, tu pripada i aktivistička zajednica kvazi kulturnjaka – zanatlija, koji uglavnom nemaju nikakvu poveznicu sa talentom u umjetnosti, no imaju sa izvlačenjem milijardi kuna na temelju svog aktivizma u politici i sa svojim društveno političkim radom na uspostavi “Regiona” te marljivim radom na izazivanju mržnje prema svemu hrvatskom; od jezika, simbola, vjerskog opredjeljenja, sve vrijednosti koje Hrvati smatraju zajedničkima, prema naputcima Beograda, ismijavaju se do bizarnosti, dok korumpirane hrvatske institucije gube svaki kompas i otvoreno odbijaju primjenjivati zakone kojima se regulira govor mržnje usmjeren prema nekoj zajednici, u ovom slučaju zajednici Hrvata.

Nameće se kompleks krivnje, mržnje prema sebi i svojoj naciji, svatko tko pljune na bilo što hrvatsko, mainstream mediji uzdižu u nebesa, nameće se samoprijezir i gađenje prema svom narodu i vrijednostima naroda kao nešto zlo, nehumano, neljudsko, neprihvatljivo, srama vrijedno.

Naravno, svaki i najmanji pokušaj otpora ili primjenjivanje njihovih obrazaca vrijednosti prema njihovom narodu tretira se kao govor mržnje, zlo, nevrijednost, piše se čitavom svijetu, pozivaju tenkovi na Hrvatsku, ubija se svaki otpor, ubija se čak i pitanje zašto je humano svirepo mučiti i ponižavati hrvatski narod, pravdajući to slobodom govora, a istovremeno tom svirepo mučenom narodu potpuno oduzeti pravo da se na bilo koji način brani, a da ne pričamo o tom da primjeni istu slobodu govora na srpski narod, primjerice. Probajte Srbima reći da su šupci i da im je država šupačka, probajte Srbima reći da će biti skrckani i posrani, kao što oni nama govore. Ne, ne, to je govor mržnje, nije to isto kao kad oni to govore Hrvatima. Hrvatima možeš raditi što hoćeš. Ubija se hrvatski duh, narod, nameće se ropstvo.

Biti rob jer si Hrvat je normalno, ne zaslužuješ ništa, ti si ustaša, a ustaše se ubija, ili nam se pridruži “malo ćemo popustiti”, “mi ćemo ti reći kako ćeš živjeti”, kažu velikosrbi-četnici.

Milanović je Srbiju nazvao “šakom jada”, odmah sam znao, nije to isto kao kada Hrvate zovu šupcima, znao sam da je gotov, i bilo je za njega gotovo, Milanović je odstranjen!

Hasanbegović je razotkrio i osvijetlio stravičan koloplet parazitsko-strvinarskih agenata i udruga krvopija, neprijatelja koji su s jedne strane pili krv Hrvatskoj, a s druge ispuštali strahovit otrov i paralizirali nas – žrtvu, Hasanbegović je odstranjen!

Orepić je skinuo 53 000 Pupovčevih lažnih glasača. Odmah sam znao da je gotov. Nije to isto kao kad skineš lažne HDZ-ove glasače, a i to je napravio, Orepić je odstranjen! Nije da je bio za hrvatski narod, ali je odstranjen kad je dirao robo-vlasnike i upravitelje prema psihopatološkoj ideji prirodnog prava, to je činjenica.

Brkić je zbog svoje izjave. o Hrvatima i Hrvaticama koji će sami vladati, sljedeći, to više ne može i neće izbjeći, Brkić će biti odstranjen!

MOST je morao umrijeti jer je činio većinu bez upravljanja iz Beograda, na stranu njihov diletantizam i očajno bizarna foteljaška politika, povremeno i protuhrvatska, svakako su morali umrijeti. Ili oni ili HDZ bez osigurača Pupovca, detalji i lažni razlozi smrti su nebitni, MOST je odstranjen.

Karamarkova je ključna greška što nije izabrao jednu od opcija upravljanja ili usmjeravanja iz Beograda, ako greškom smatramo takvo nešto, a dosta HDZ-ovaca izgleda smatra.

Pupovac je htio u Karamarkovu Vladu. Onaj tko ne vjeruje neka pogleda kako ga je Jurkotić izradio predstavivši se kao Orešković i kako Pupovac tepa Karamarku – “Moram zvati Tomu”, otprilike kaže Pupovac. No Tomo očigledno nije imao namjeru slušati “šaptača konjima”, pa smo dobili pakao na zemlji.

I tako je Beograd preko svojih agentura – političko interesnih skupina aktivista u civilnim udrugama, ne/kulturi, političkim strankama… srušio Karamarkovu vladu i Karamarkov HDZ bez beogradskog osigurača-upravitelja Pupovca.

Pomoću Agrokora u vlast se plasira Pupovca

Koalcija HDZ-a i Mosta ne zadovoljava uvjetima. Bez Puoovca u vladi, Beograd nije zadovoljan.

Ne znam i neću gatati tko je kriv za raspad – MOST ili HDZ? Neću gatati niti oko toga na koji je način proizvedena kriza Agrokor, mada svi znamo da naše braće braća Rusi imaju u tome prste, ne sporeći nesnalaženje i primitivnu divlju politiku širenja Agrokora bez plana i osigurača, a onda ne trebaš nikoga kriviti kad to netko iskoristi.

No siguran sam da je Agrokor ključna strateška igra koja je srušila MOST i koja dovodi na vlast Pupovca (preko Pupovca Beograd) koji prigodno trči četničkim vojvodama po upute kako Hrvatska treba izgledati i ponesen pobjedom, uz širok osmeh i zlatan zub, odmah ide u preslagivanje Hrvatske Vlade, u sred Beograda, što mu jest greška u koracima, ali se u poraženoj i surovo izmasakriranoj Hrvatskoj više ni ne računa, jer je hrvatska Hrvatska poražena i otkrivanje daljnjih planova Beograda više ne može utjecati na rezultate i preslagivanja Vlade po uputama iz Beograda, smatraju oni.

Što vam još treba kao dokaz tko će i odakle preslagivati Plenkovićevu Vladu? Ako vam nije dosta priznanje onoga koji preslaguje direktno iz prestolnice, budućeg potpredsjednika Vlade Pupovca, druga beogradskog!

Ali, ako Hrvatska doista smatra da se Hrvatskom mora upravljati iz Beograda, ili preko SDP-a kao većinske srpske stranke, ili Pupovca čija organizacija nema gotovo nikakvu podršku čak ni hrvatskih Srba, dok se službena Hrvatska pretvara da je on Alfa i Omega hrvatskih Srba, te ga futra i umjetno održava desetcima milijuna hrvatskih kuna, te nesrazmjerno stvarnoj vrijednosti ili utjecaju među Srbima u Hrvatskoj štiti i tolerira njegove horde zla, u projektu Novosti, ili štiti od progona pravosudnih tijela, onda je to tako i Hrvatskom će se vladati iz Beograda, no i mi koji to ne želimo imamo pravo glasa, pa ćemo vidjeti tko će se zadnji smijati.

Zapamtite – ako na vlasti nije jedna (SDP) ili druga opcija (Projekt Pupovac), kojom upravlja Beograd, svaki put imamo pakao na zemlji. Jesmo li to usvojili?

MOST je morao pasti, ako već nije pao HDZ. To nam mora svima biti jasno, to je bio cilj strateške operacije “Agrokor”. U biti to je samo prvi dio cilja, koji je uspješno realiziran, a prave ciljeve ćemo polako otkrivati kroz sažimanja gubitaka, materijalnih i raznih drugih.

Tko je pobijedio u strateškoj igri možda bi se valjalo zapitati? Hrvatska sigurno nije, jer iako je HDZ ostao na vlasti, beogradski kontrolni mehanizam u liku Pupovca mu je ugrađen, Pupovca koji niti ne krije da mu Hrvatska nije matična domovina i koji po svoje mišljenje uredno ide i išao je kod četničkih vojvoda koji i dalje sanjaju i grade veliku Srbiju.

“Srbiji je cilj izlazak na more!”, zaurla Dačić u Bruxellesu, to sigurno nije niti Egejsko, niti Barentsovo more, Pupovac je njihov vjerni vojnik. Jesam li neprijatelj Hrvatske ako mu ne vjerujem ili oni koji će mu sad sve dati, da upravlja i preslaguje, iz Beograda?

Ponovimo: Radi se o putevima i usmjeravanjima. Svaki put koji Hrvati izaberu zapljuje se i zagadi maksimalno koliko se može, na tisuću načina, svaki put koji nije put do velike Srbije, pod krinkom Regiona ili propalih Jugoslavija, označava se kao nešto fašističko, nacističko, ustaško, klerofašističko, radikalno desničarsko, na svaki put koji nije u pravcu velike Srbije postavljaju zamke, ograde, prijete da nas na tom putu čeka nešto strašno, odnosno da taj put vodi u nešto strašno što ćemo kao mi napraviti, pa nam je zabranjen. Kao ovce nas usmjeravaju iz Beograda – preko svoje dvije opcije u Hrvatskoj. Postavljaju električne ograde, krvočočne pse čuvare, trnje, oni koji se ne daju ukrotiti završe kao Stjepan Radić, kao stotine tisuća nevinih na Križnim putovima, kao 30 000 Hrvata u ratovima devedesetih, a onda opet ograde, prepreke, krvoločni psi i otvoren samo jedan put, put smrti za Hrvate i Hrvatsku, velikosrbski put. Jedino na tom putu nema prepreka i zamki, svaki simpatizer toga puta plaćen je normalnom čovjeku neshvatljivim ciframa, medijskom pažnjom, lovorikama, našim kunama, privilegijama i zaštićen kao čovječja ribica, može što hoće, nema zakona koji ne smije nekažnjeno prekršiti, tisuće kaznenih prijava kad su takvi u pitanju leže po ladicama, Mogu doslovno sve što hoće, uključujući beskrupulozno terorizirati, ponižavati i pljuvati zakone RH, Ustav RH, državu Hrvatsku, narod hrvatski, osobito narod, jedino su u tom bizarno kreativni.

Tko može negirati gore navedene činjenice o putevima i usmjeravanjima? Nitko!

Jesmo li poraženi, jesmo! Hoćemo li se predati? Nikad!

Možda su neki umorni i predaju se tim opcijama, no postoje mnogi koji ne žele vladavinu i upravljanje iz Beograda, oni se zovu pošteni i časni građani Hrvatske i oni-mi smo svih nacionalnosti, vjera, političkih i drugih vrijednosti, mi ne želimo krv i u krvi propale projekte i ne želimo opet biti zamorci i topovsko meso u uspostavi nasilnih i stranih projekata poput Regiona, alijas Velike Srbije. Također ne želimo opet rijeke krvi, do kojih će neminovno doći, ako se opet, po tisućiti put, ne bude poštivala volja hrvatskoga naroda!

Možete kako hoćete, ali nećete dokle hoćete! Hrvatski narod je u uvijek imao zadnju riječ i svaka izdaja je na kraju propala, kad ste se najmanje nadali.

Da još nešto razjasnimo: Svatko ima pravo udruživati se na bilo kojoj osnovi, politički, vjerski, intelektualno, primitivno, kulturuloški… na bilo kojoj osnovi koja nije zakonom zabranjena, no sve mora biti jasno svima i svi trebaju znati tko za koga radi ili kojem projektu pripada. Predatorske kamuflaže moramo razbijati i žrtve spašavati od predatora.

Naš problem je nepoznavanje vlastite povijesti i procesa, pa čak i procesa koji su se već i događali, a mi se stalno iznova čudimo zašto neki rade ovo ili ono, zašto i tko terorizira i ponižava hrvatski narod, i drži ga u pokornosti i u ropstvu?

Da, mi smo u ropstvu, ma koliko to ne shvaćali, a što prije shvatimo tko vodi igru i kojim nas metodama drži u psihološkom i u fizičkom ropstvu to ćemo se prije početi oslobađati.

“I istina će vas osloboditi!” Tražimo istinu, oslobodimo se ropstva!

Ne Vladi koju ushićeno, ostrašćeno i prijeteći preslaguje Pupovac iz Beograda!

Hrvati imaju pravo vladati svojom državom, kome krivo, kome pravo, a jednog dana će i vladati, ustanimo i otresimo vladavinu iz Beograda!

Razbijmo okove, zbog naše djece, ako ne zbog nas samih! Dajmo povjerenje hrvatskim strankama, a samim tim ćemo prisiliti i HDZ da se mijenja i da ne daje vjeru za večeru, a pomoći ćemo i zdravim poštenim ljudima u HDZ-u da pruže otpor divljem i ostrašćenom upravljanju iz Beograda.

Autor: Demosthenes
Prethodni članakIntervju i video prilog – Michael Palaich, autor filma Bleiburška tragedija
Sljedeći članakHrvatska kao Koreja bez demilitarizirane zone