S obzirom na vrlo BarTender? bolna cheap mlb jerseys povijesna iskustva ovaj narod ne može dopustiti cheap NBA jerseys benevolentno promatranje ili destruktivni pacifistički stav. Osobito današnji naraštaj, koji se nalazi pred odgovornošću očuvanja projekta države u čije je ostvarenje uložen napor, žrtve i krv stotina prethodnih naraštaja, sve do nedavnih ratnih zbivanja devedesetih godina. Također, odgovornost je veća, jer je pobjeda u zadnjem ratu pokazala sposobnost i snagu naroda da aime se organizira, odgovori na agresivne ugroze i svoje neprijatelje u slika izravnom sukobu pobijedi.

Nažalost, posljednjih je petnaestak godina u Hrvatskoj dominantan svjetonazor rezignacije, svađalaštva, cinkarenja, bježanja od odgovornosti s puno gorčine i frustracija, koje svakim danom postaju sve veće. Jedna beskrajna dijagnostika problema postala je, izgleda, jedini obrambeni mehanizam.

Drugim riječima, svi pričaju što bi trebalo učiniti, a cheap MLB jerseys nitko ništa ne poduzima. Sve rasprave u Hrvatskoj cheap NFL jerseys na tu temu, bez obzira bile javne ili interne, svode se non na beskonačno ponavljanje i prepričavanje raznih političkih apsurda, wholesale jerseys suludih situacija, čuđenje kako je to moguće, a na osobnoj razini iščekivanje da netko treći ili peti to promijeni i konačno započne proces popravka svih ludosti ove naše hrvatske stvarnosti.

Projekt Velebit je osmišljen upravo kao posljedica ovakve nacionalne potrebe, kao ideja koja će ponuditi odgovore.

Na fotografiji s lijeva: Tanja Belobrajdić, Zvonimir Hodak, Marko Jurič, Jure Vujić i Marko Ljubić na tribini Matice hrvatske i Projekta Velebit.

Komentari