VIDEO – Dnevni SHOWinist:
Lijevo krilo protiv Modrića i Hrvatske

Uz prigodnu čestitku za dan tzv. antifašističke borbe.

0
2087

(Pogledajte video iznad naslova) Baš me zanima koliko bi ovih pravednika koji kenjaju Luki Modriću, na njegovom mjestu odbilo ponudu ili napravilo bilo što drugo. Malom nepoznatom i neiskusnom Luki se tad pojavio iskusni mafijaš koji mu je pružio priliku stvoriti karijeru, da zbrine izbjegličku obitelj, da napravi nešto od svog talenta, i da danas vodi nacionalnu repku. Što je točno trebao napraviti? Odbiti? Sigurno je imao puno iskustva s takvim stvarima u životu i mogućnosti da odbija ponude i karijeru završi u Vinogradaru.

S druge strane hrpe tih kokošara koji to pišu protiv njega su prihvatili sve namještene poslove od bliže i dalje rodbine, ukrali sve pokretno i nepokretno u svom dosegu, dali bi guzice da im Mamić ili bilo tko takav plati cugu i slika se s njima, ali Modriću nikako ne mogu oprostiti za nešto oko čega ni nije imao puno izbora.

To je ta hrvatska dosljednost i vjerodostojnost. Kad te par izgubljenih jugoslavena punih mržnje uvjeri da mrziš svoje zbog istih stvari koje i sam radiš ili bi htio raditi. Odite u Irsku, dečki, sretana put, bilo bi nam bolje bez vas.

I za kraj prigodna čestitka za tzv. Dan antifašističke borbe.

Prethodni članakMitologizirani konstrukt o 22. lipnju 1941.
Sljedeći članakVučić Srbiju i sve Srbe poistovjećuje s četništvom a proslavu hrvatske športske pobjede naziva ustaškim slavljem (video)