(Video) Predstavljena prva knjiga Marka Ljubića:
”Rasudbe hrvatske državnosti”

U Zagrebu je 18. travnja, u prepunoj dvorani Vijenac na Kaptolu, predstavljena prva knjiga Marka Ljubića “Rasudbe hrvatske državnosti”.

0
1320

Za Maraka Ljubića i njegovu knjigu urednik knjige Nenad Piskač kaže:

Marko Ljubić ovom knjigom pokazuje kako ne spada u hrvatske minimaliste, amenuše, kipočastitele i černiložderilce. On se zalaže za suverenu hrvatsku Hrvatsku bez trulih kompromisa. To radi izuzetno uvjerljivo, uporno i argumentirano, podjednako efikasno koristi sve medije, radio, televiziju, pisanu riječ i društvene mreže.

Posao na njegovoj knjizi, pa i sama knjiga, osvijestili su mi još nešto neobično dragocjeno za duh vremena u kojemu se davimo i kao osobe i kao politički narod. Braniteljsku solidarnost i jedinstvo HV-a i HVO-a čiji smo bili pripadnici tijekom rata. Borba za dostojanstvo hrvatskoga naroda u Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini nije završila ni s Daytonom, niti s mirnom reintegracijom. Upravo to dokazuje i na angažman poziva Markova knjiga Rasudbe hrvatske državnosti. Na njoj mu iskreno čestitam. Knjigu bez ostatka preporučam publici s nadom da će pasti na plodno tlo.

Prethodni članakŠešelj za Vučićevu Srbiju obavlja prljave poslove
Sljedeći članakDnevni SHOWinist:
Tko stoji iza Šešelja i paljenja hrvatske zastave?