Činite veliku nepravdu vlastitoj djeci

Nestati će i Trga maršala Tita i kumrovečkog spomenika i srpskog slavlja u Srbu. Ostati će samo vaša djeca, izgubljene duše što zahvaljujući vašem odgoju, tumaraju zemljom koju doživljavaju kao tuđinu.

0
363

Tko danas u Hrvatskoj odgaja svoju djecu u jugoslavenskom duhu, radi na zlo Hrvatske i na zlo svoje djece. Hrvatska je domovina hrvatskog naroda, prema kojemu je Tito počinio strašne zločine, i nikakva propaganda, sto Kumroveca i sto štafeta to neće promijeniti.

Ljudi zaneseni titoizmom, koji ne mogu prihvatiti povijest kako se nezaustavljivo utvrđuje i koji nisu spremni suočiti se sa strahotama koje se mjere u stotinama tisuća, na nabrutalniji način prekinutih hrvatskih života, moraju biti svjesni da je ovo država hrvatskog, a ne jugoslavenskog naroda, da pomirba, bila provedena ili ne, nikada neće biti zasnovana na štovanju Tita i Jugoslavije.

Hrvati nikada neće bez borbe, ako treba i bez krvave borbe, pristati na restauraciju tog poretka i tih “vrijednosti”. Trenutna situacija, gdje vam nadu ulažu poslijeratni ostaci bivših jugoslavena i njihovih sljedbenika, uhljebljenih u vrhovma hrvatske vlasti i drugdje na javnim funkcijama, samo je trenutna i bit će eliminirana. Ovo je država hrvatskog naroda u kojoj je on suveren i taj će suverenitet ostvariti u skoroj budućnosti.  To jamči najmanje 80 posto Hrvata, njegova apsolutna većina.

Hrvatski je narod krvavom borbom, uz desetke tisuća žrtava srušio svoju tamnicu Jugoslaviju, u neravnopravnoj borbi protiv višestruko nadmoćnijeg neprijatelja. Pritom nemojte brojati one koji su na političkom i diplomatskom planu stvarali zavjeru da bi ratnu pobjedu skrenuli u svoju korist, nego brojte one koji su na bojnom polju oslobađali Hrvatsku, metar po metar.

Njihova borba nije bila vođena pod simbolima koje vi sada usađujete u svoju djecu, nego pod simbolima hrvatske državne samostalnosti i hrvatskog državnog prava. Na tim principima je oslobođena i takva će postati. To ne može zaustaviti ni Beograd ni Bruxelles.

Jugoslaviju nije srušila ni europska ni daytonska diplomacija, nego ju je srušila volja hrvatskog naroda, koja u njemu živi i kraljevstvuje za sve vijeke vjekova. Svi drugi su iz toga gledali izvući nešto za sebe i uzeli su, ali njihovo veselje će biti kratkog vijeka.

Sjetite se svoje moćne pozicije samo 10 godina prije rata, pa je usporedite s onom s kojom ste se susreli poslije 1990. Sva ratna tehnologija, cijela ta ujedinjena srpska soldateska zasnovana na partizanskoj i četničkoj tradiciji, nije mogla zaustaviti Hrvate, kada su zaključili da je došao čas ostvariti svoja nacionalna prava.

Tako i danas, kad vam jedna sluganska klika, koja je bila dovoljno sposobna zloupotrijebiti hrvatsko neiskustvo i nedostatak demokratske tradicije, ulijeva nadu, shvatite da će prije nego prođe još 10 godina, sve te ujedinjene snage hrvatskih izdajica i srpske iredente, pasti pod navalom hrvatske volje.

Možda vi za sebe ne vidite sreće u ovoj državi ali ovakvim odgojem činite veliku nepravdu prema vlastitoj djeci, pripremajući ih da i oni život provedu u nesreći, u nesuglasju između odgoja koji ste im vi usadili i hrvatske stvarnosti.

Nestat će i Trga maršala Tita i kumrovečkog spomenika i srpskog slavlja u Srbu. Ostat će samo vaša djeca, izgubljene duše što zahvaljujući vašem odgoju, tumaraju zemljom koju doživljavaju kao tuđinu.

Prethodni članakAko je kasno za lustraciju onda je kasno i za ovu državu
Sljedeći članakBauk kruži Hrvatskom, bauk srbofašizma
Hrvatski državotvorni i suverenistički djelatnik od 1971. godine Urednik emigrantskog "Hrvatskog tjednika" 1980-1990. Pročelnik za promičbu HDP-a od osnutka do 1991. Inicijator Projekta Velebit 2016. i urednik portala projektvelebit.com.