Čitam danas na facebook stranicama HNS-a kako se apsolutno slažu sa mišljenjem jednog korisnika koji one koji se ne slažu sa agendom trulih bogataša i nositelja moći naziva “onima koji nas vraćaju u prošlost i koje treba primjereno preodgojiti”.

Često se barata pojmom preodgoj te se dokazuje potreba preodgoja Hrvata koji se ne uklapaju u interesne planove raznih centara moći.

O preodgoju govore redovito SDP-ovci, HNS-ovci, SDSS-ovci i razne satelitske strančice i skupine, interesno ili genetski povezane sa ovim vodećim preodgojiteljima nedužnog hrvatskog naroda.

Preodgoj nije izum današnjih lijevo-kvazi-liberalnih i socijal-kvazi-demokratskih stranaka, preodgoj tuđe djece poznat je kroz čitavu povijest, od Bizanta, Egipta, mravi otimaju jaja drugih mrava i preodgajaju male mrave, a nama najpoznatiji preodgojitelji bjehu Turci koji su odvodili djecu i preodgajali ih da budu neprijatelji kršćanstva i svoga naroda – Janjičari. Sličnost sa današnjim naporom da se djeca preodgoje u mrzitelje kršćanstva i vlastitog naroda nije ni slučajno slučajna. To je isti despotski mentalni sklop.

Naravno, danas se, kad drukčije ne ide, više djeluje psihološki, manje fizički. Naime, djeca se danas ne otimaju, već dočekuju u školama gdje im se prezentiraju razne agende raznih interesnih skupina, primjerice pedofilskih, počevši od Kinseya, a sasvim “kao” slučajno modul Spolni odgoj za našu djecu pomogoše Štulhoferu napisati deklarirani pedofili, pa kad se svi dokazi o pedofilima koji uopće ne kriju da su pedofili i koji su javno izdavali pedofilski časopis Paidika (koji je u međuvremenu zabranjen) prezentiraju našem domaćem tvorcu spolnog odgoja, on se kao čudi i jednostavno kaže “Nisam znao”, ali uz sve to modul Spolni odgoj ide dalje kao da ovo o pedofilima nije istina, a jest, i to samo dio istine, cjelokupna je istina milijun puta strašnija, no Spolni odgoj ide dalje. Kinseyeva pedofilska teorija da su “djeca od rođenja seksualna bića” ide dalje. Činjenica da je silovano oko 350 djece od novorođenčadi do četrnaestogodišnjaka da bi Kinsey dokazao svoju pedofilsku teoriju kod preodgojitelja ne izaziva zgražanje, nego pohotno veselje, dokaz. Spolni odgoj utemeljen na silovanjima nekoliko stotina djece od novorođenčadi do četrnaestogodišnjaka ide dalje!

Janjičari, da se vratimo na bit preodgoja, bjehu odgajani u duhu sasvim suprotnom od duha onih od kojih su potekli, a jednako kao i danas objašnjavano im je da su njihovi roditelji i narod nakazni, nazadni, nevaljali, slabi, neobrazovani, glupi, da vjeruju u pogrešnog Boga, odgajani su da budu neprijatelji svom narodu u svakom pogledu. Svaka sličnost sa današnjom agendom koja se gotovo ni u čemu ne razlikuje od ondašnje, za vrijeme turskih divljanja, apsolutno je namjerna.

Dakle, kada današnji nasilnici i nasilni preodgojitelji tvrde da je hrvatski narod nakazan, zaostao, glup, nazadan, nevaljao, slab, neobrazovan, da su vjera i Crkva zlo koje treba odvojiti od djece Hrvata, oni žele provesti svoj plan okupacije, onda fizički, danas psihički, mentalno, te stvoriti koloniju s kojom mogu što hoće. Legija im je ime i žele ući u našu djecu.

Nacisti su također shvatili moć preodgoja i stvaranja svoje vojske ispranih umova te su uložili ozbiljan trud u propagandu i preodgoj, jednakom propagandom uzvratili su komunisti, a preodgoj i ispiranje uma i stvaranje zombi nacija podigli na najvišu moguću razinu, sve uzalud i jednima i drugima.

Čovjeka možeš prisiliti da ponavlja riječi koje mu propišeš, ali ga ne možeš prisiliti da u to vjeruje, zato i nakon nacističke ili komunističke propagande popraćene neshvatljivim zvjerstvima narod isti tren kad se poslože uvjeti opet izabire put svjetla i odbacuje propisane mjere preodgoja.

Razne su interesne skupine i države koje imaju interes preodgojiti Hrvate.

S jedne strane stoji velikosrpska ideja Velike Srbije kojoj na putu stoji jedino svjesna Hrvatska. Otuda surovi nacistički napadi na Hrvate i na sve što predstavlja Hrvate i hrvatski duh, abnormalno i u stotinama milijuna kuna plaćenih velikosrpskih agentura u Hrvatskoj. Ti napadi, kojima se odriče svaka čovječnost hrvatskom narodu, kojima se odriče pravo na odgoj vlastite djece, jezik, simboli, povijest, budućnost, ustvari Hrvatima odriču pravo na život, čak i doslovno pišu da nemamo pravo na život i postojanje. S te strane katoličanstvo kao takvo smetnja je velikosrpskim planovima, glavna smetnja, a rješenje su našli u obučavanju onih koji će svoj život posvetiti tomu da otmu djecu Hrvata i odvoje ih, nasilno i prisilom, od roditelja, Crkve, naroda, povijesti.

U skupinu ovih prvih spadaju i oni koje se kolokvijalno zove Orjuna. To što oni sebe i svoju politiku smatraju donekle različitom od velikosrpske ne mijenja činjenicu da su samo oružje i oruđe u rukama velikosrba, korisne budale velikosrbima. Dakle, oni po svemu spadaju u velikosrpsku interesnu skupinu i nisu ni po čemu zasebna neprijateljska interesna skupina, shvaćali to ili ne.

S druge strane stoji NWO zapadnog svijeta. Novi svjetski poredak utemeljuje se na interesu svjetskih bogataša i nositelja moći, čovjek tu više nema vrijednost kao čovjek, već se atributi čovječnosti mijenjaju prema trenutnim interesima i ciljevima nositelja moći. Autonomna etika zamjenjuje heteronomnu, ali ne Kantova, već etika profita, za Boga više nema mjesta, moć se odmetnula i sebe definira kao Boga iznad kojega nema više ničega i nikoga, osobito Boga. Jednako tako Moć se odmetnula i u odnosu na čovjeka, čovječanstvo više ne vlada sobom i nema gotovo nikakav utjecaj na put kojim se okovano kao roblje kreće. Moć propisuje koliko koji čovjek vrijedi na temelju koristi koju može imati od njega, on nema vrijednost sam po sebi, narodi nemaju vrijednost sami po sebi već vrijede onoliko koliko vrijede Moći, čovječanstvo je u odnosu na moć onih koji vladaju u potpuno podređenom položaju, roblje.

“Nema Boga, sve je jači glas masa. Time, međutim, i čovjek postaje bezvrijedan, ubijan u proizvoljnom broju, jer je ništa.” Karl Jaspers

“Bog je mrtav!” Usađuju preodgojitelji ovu opaku misao našoj djeci, a kad nema Boga, nema morala, zakona, odnosno moral, etiku i zakone pišu preodgojitelji po svom nahođenju. U konačnici dolazimo do Jaspersovog bezvrijednog i u proizvoljnom broju ubijanog čovjeka, jer je čovjek ništa, preodgojiteljima.

“Bog je mrtav”, poznata je Nietzscheova misao koja je nanijela toliko patnje čovječanstvu kad su je prigrlili nacisti, a donijet će jednako, ako ne i tisuću puta više patnje jer ju je Moć preuzela i preko  ostrašćenih i dresiranih preodgojitelja nameće kao konačnu istinu koja prethodi konačnom rješenju za čovječanstvo.

Dakle, više je interesa i više interesnih skupina koje se isprepleću, ponekad do neprepoznatljivosti, no konačni cilj Moći u konačnici se bitno razlikuje od velikosrpske ideje i kad Moć završi sa Hrvatima isto čeka i Srbe, ukoliko se odluče za Zapadnu “civilizaciju”. Osobno mislim da igraju, po običaju, dvostruku igru i da neće nikad biti dio zapadnog svijeta, no ganjaju i sanjaju Hrvatsku pa ostaju u igri nadajući se slomu Hrvatske. Ako već netko nije umjesto umjesto srpskog naroda odlučio kuda i sa kim idu. Na tom da se Hrvatska slomi ozbiljno rade i bradati nasilni, beskrupulozni i besramni, vrhunski utrenirani i pripremljeni preodgojitelji, koji ne shvaćaju da je preduvjet sloma i nestanka Srbije – slom i nestanak Hrvatske, no to je jedna druga tema.

Vrhunski istrenirani i obučeni preodgojitelji svoju misiju shvaćaju kao životnu i ne pada im na pamet bilo što drugo raditi osim sprovesti ono za što su istrenirani i obučeni – oteti djecu roditeljima i stvoriti zombi generacije utemeljene ni na čemu osim na riječi i odlukama-zakonima onih koji ih preodgajaju.

Deset Božjih zapovjedi ili sam Bog, prema preodgojiteljima, više ne smije doprijeti do djece, a prazninu koja će nastati u dušama djece, duboku kao svemir, preodgojitelji će ispunjavati “ad hoc” zakonima prema svojim interesima, primjer je abortus.

Bog kaže “Ne ubij”, preodgojitelji kažu “Ubij dijete”, ako ti je teško ubiti ga kao dijete nazvat ćemo ga fetus, “Ubij fetus, razlog je nebitan”, kažu preodgojitelji.

Preodgojitelji propisuju zabranjene riječi poput “peder”, kažu da peder nosi loše konotacije i sramotu pa propisuju dozvoljenu riječ “gay”, kao da loše konotacije i sramota ne proizlaze, ako proizlaze, iz same činjenice “biti peder”, a ne iz imena koje je takvo kakvo je. Nazvati pedera pederom kršenje je ljudskih prava, udar na dostojanstvo, kažu preodgojitelji i pijani, slabo obrazovani, priglupi zakonodavac, istovremeno preodgojiteljima i pijanom, slabo obrazovanom, zakonodavcu nije nikakav problem kad se vjernike ili kler naziva klerofašistima, katolibanima… U ovom slučaju konotacije, povrijeđeno dostojanstvo i sramotu uopće ne doživljavaju kao kršenje ljudskih prava, vjernici nisu skupina ljudskih bića i zakon ih ne štiti kao one koji su srcu dragi pijanom, slabo obrazovanom zakonodavcu koji se također odmetnuo od naroda.

Koja su to mjerila preodgojitelja i navedenog zakonodavca prema kojima se jedne smije ponižavati do smrti, jer vjeruju u Boga, ljubav, Deset Božjih zapovjedi, a drugi su sveti jer vole analni sex?

No dobro, to samo kao par primjera despotske i nedemokratske prirode preodgojitelja i njihovih vlasnika.

Na ovaj tekst me najviše ponukalo to što sam na stranici HNS-a pročitao da su oni liberalni demokrati, što god to njima značilo, a jedino je lako dokazati da ideja preodgoja apsolutne većine u svojoj biti ne poštuje niti demokraciju niti liberalizam. Odnosno lako je dokazati da oni u HNS-u nikad nisu pročitali niti osnovne definicije liberalizma i demokracije.

Preodgoj kompletnih naroda prema uzusima mračnih centara moći i interesnih skupina, kojima su jedina etika “profit i zadovoljavanje najnižih ne/ljudskih poriva”, nikad nije i nikad neće narodu donijeti nikakvo dobro.

Hrvatski narod dužan je pružiti otpor interesnim agendama i njihovim plaćenicima, dužni smo djeci ostaviti svijet u kojemu čovjek ima vrijednost po sebi, a ne po i prema zakonima od Boga i čovjeka otuđenog centra Moći.

Bog je ljubav, milosrđe, oprost, apsolutna sloboda volje.

Preodgojitelj mrzi Boga i sve što on predstavlja, preodgojitelj mrzi i čovjeka, nema slobode volje u preodgojitelja, a osobito pravo na slobodnu volju nemaju oni kojima se sprema preodgoj po uzusima centra Moći, preodgoj je kao smrt i pošast zajedno, mora se ispuniti bez obzira na žrtve i na posljedice, nema oprosta u preodgojitelja, nema ljubavi, ljubav preodgojitelji zamjenjuju bludom, treniranjem seksualnih nastranosti do bizarnosti, dekadencija prethodi propasti, uvijek i redovito. Nema etike i morala, postoje samo interesni zakoni centra moći, njihovi utrenirani psi rata propisuju nam riječi, kurikulume, agende, propisuju nam svetinje, propisuju nam veličinu i oblik rajčice, krastavca, pileta, krumpira, sve, a sve to prema svojim interesima i koristima.

“Ponovno im, dakle, Isus reče govoreći: ‘Ja sam svjetlo svijeta. Tko mene slijedi, neće hodati u tami, nego će imati svjetlo života'” (Iv 8,12).

“Nema Boga!”, riče zvijer.

Nakon drugog svjetskog rata W. Churchilla su u Americi, na Tehnološkom institutu Massachusetts, dočekali kao heroja i rektor održa govor u kojem je pri kraju izrazio nadu u ostvarenje svijeta u kojem će se na temeljima znanosti zagospodariti čovjekovom mišlju i osjećajima, pa više neće biti likova poput Hitlera.

Churchill se zahvali na počastima i reče otprilike ovako: “Što se tiče tog vašeg budućeg sretnog svijeta, žarko se nadam da ću biti mrtav prije nego se ostvari!”

Taj svijet oni nama danas ozbiljuju, doista se samo možemo žarko nadati da ćemo biti mrtvi prije nego oni ostvare svoju agendu jednoumlja.

Kurikulum kojemu je cilj preodgoj naroda prema kriterijima bogatih i moćnih mecena – u svojoj je srži iskonsko zlo, jer mu je svrha porobljavanje preodgojenih. Kroz demoniziranje onih koji drukčije misle ili se usude logički i/ili etički razmišljati provodi se agenda jednoumlja i ideološke ispravnosti onih koji imaju moć da je sprovedu. Sloboda da se slobodno misli ili vjeruje ukida se u korist političkog ko-mesarijata i propisanih istina kroz buduće preimenovanje Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta u Ministarstvo istine.

Glasine kruže i o budućem ministru u Ministarstvu istine, specijalcu sa posebnom i jedinstvenom misijom preodgoja.

Otpor je izgleda uzaludan? Dok narodu ne pukne film pa otrese i ovaj …izam!

Preodgojitelji inzistiraju na sukobu svjetonazora kad mobiliziraju svoju vojsku zombija, pa ne čudi zombi plakat “Hoćemo engleski umjesto vjeronauka”, engleski je inače obavezan predmet, dok je vjeronauk izborni i nisu ni u kakvom sukobu niti jedno isključuje drugo, osim za potrebe propagande preodgojitelja. No to je druga tema, koju ćemo obraditi u sljedećem tekstu.

Za kraj, riječi velikana znanosti:

“Dar mentalne energije dolazi od Boga, vrhunskog bića i ako mi koncetriramo naše misli o toj istini postajemo skladni s ovom velikom moći. Moja majka me naučila da treba svu istinu tražiti u Bibliji.” (Nikola Tesla)

Na nama je samo da odaberemo hoćemo li svjetonazorski slijediti jednoga od nekoliko najvećih znanstvenika u čitavoj povijesti čovječanstva ili nekakvog znanosti i čovječanstvu bezvrijednog preodgojitelja, čija se znanost sastoji u tomu da pobije sve ono što je jedan Tesla bio i vjerovao?

Tesla ili Jokić? Živi duh ili mrtva materija? Zar je uopće upitno razumu i duhu?

Prethodni članaksvetac i zločinac (7)
ZAPREŠIĆ: STEPINCU TITOV METAK,
JUGOSLAVENSKOM MARŠALU ULICA NA DIKU
Sljedeći članakVečernjakova podvala s projektom “Hrvatska kakvu trebamo”