Podcast Velebit – Domagoj Pintarić:
Knjige Edicije Velebit su crvena pilula iz Matrixa

0
2266

Gost u Podcastu Velebit je podcaster, stand up komičar i član Projekta Velebit Domagoj Pintarić.

Zvonimir Hodak: “Propagiranje narodnjačke glazbe među svim slojevima društva, a napose među mladima, siguran sam da nije slučajno. Kad nas već komšije nisu uspjeli pokoriti oružjem, sad to uspješno čine na planu zabave. Sutra će ponovno početi “ujedinjenje” i na jezičnom, pa kasnije kulturnom, gospodarskom i drugim planovima sve dok ne dođu s nekom novom/starom političkom idejom o ujedinjenju svih Južnih Slavena, makar i u krilu EU-a. Hrvati nikako da bilo što nauče iz vlastite povijesti. Shvatit će tek kad bude stani-pani.

 Zašto je knjiga Hrvatska na mučilištu cijepljenje protiv jugoslavenske epidemije?

Raskrinkali smo hrvatski Matrix.

Fenomen narodnjaka u Lijepoj našoj?

Lepa Brena rasprodala Arenu u manje od 24 sata.

 Uživo iz Atene, Vecernji list izvještava da su BBB uzvikivali psovke i pokazivali srednji prst.

SDP-ovka od Vardara pa do Triglava.

O koncertu Aleksandre Prijović: “Događaj godine!” – “To je pitanje kulture, tko voli nek’ izvoli” –  “Svatko ima pravo slušati glazbu koju voli”,

“Tko pjeva zlo ne misli” kad je Porfirije u pitanju.

Kako su se antifašisti potrudili da ogade Thompsona Austriji, Švicarskoj, Njemačkoj i drugima? Thompson bi rasprodao arenu u Beogradu.

Kako je tema iz Makedonije postala udarna vijest?

Tomaševićev video s Jakuševca od prije 6 godina i asocijacija na Iwo Jima. Je li uvrijedio Japance?

 Kako zrak može biti dobar ako smrdi?

 Kako se prebrojavaju Crnogorci?

 Je li u Crnoj Gori počeo proces obnove Jugoslavije?

 Kako ide pretvorba RH u SRH?

 Tko sve i kako provodi u djelo protokole Memoranduma 2 u Hrvatskoj?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“HRVATSKA NA MUČILIŠTU”

Za narudžbu četvrte knjige iz naše Edicije Velebit “Hrvatska na mučilištu“ autora Rudolfa Horvata, tvrdo ukoričene i otisnute na 400 strana, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 44 eura. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit jest informacija da su dosad izdane knjige Edicije Velebit uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma” autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 41 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakAko potraje aktualna zagrebačka ekipa koja mijenja naziv u Odron, imat ćemo i konjski tramvaj
Sljedeći članakU čemu je problem stoko?