Podcast Velebit – Krešimir Kartelo: Okupatori koji su 1945. ‘oslobodili’ Zagreb, ponovo ga žele ‘osloboditi’

0
1882

Gost u Podcastu Velebit je Podpredsjednik Skupštine Grada Zagreba Krešimir Kartelo.

Kako su lijevi novinari i političari ‘operirani’ od kritičkog sagledavanja kriminala i zločina vlastite političke ideologije?
Je li politička korektnost postala nasilni kult u kojem se obeshrabruje kritičko mišljenje?
Koja su pravila revolucije?
Događa li se državni udar na Zagrebačkom Sveučilištu?
Kako je i zašto predsjednica Odbora za obrazovanje, znanost i kulturu Hrvatskog sabora, izv. prof. dr. sc. Vesna Bedeković sazvala 4. svibnja 2021. tematsku sjednicu Odbora na temu ‘Aktualno stanje na Sveučilištu u Zagrebu’?
Organizira li se Sjednica ponajprije u medijske “pripreme terena” i kakvu je politikantsku pozadinu razotkrila?
Slijedi li HDZ političku agendu i predizborni timing stranke Centar i Možemo, u cilju promocije njihovog kandidata koji je na posljednjim izborima za rektora Zagrebačkog sveučilišta poražen s velikom razlikom od sadašnjeg rektora Damira Borasa?
Zašto se HDZ udružuje sa strankama tvrde ljevice kako bi promijenio izgled Zagrebačkog sveučilišta i tko stoji iza zakonskih prijedloga o ustroju Sveučilišta u Zagrebu?
Je li cilj tih prijedloga ukinuti autonomiju sveučilišta i uvesti političku upravu na tragu metoda revolucije novih marksističkih trendova koji dominiraju zapadnim svjetskim sveučilištima: ‘Uvijek propovijedati demokraciju, ali vlast preuzimati što brže i što bezobzirnije’?
Je li cilj demokratski osvojiti vlast na Sveučilištu, a onda je politički, izmjenom Zakona, zadržati zauvijek?
Kako hrvatsko Ministarstvo vanjskih poslova nerado šalje protestne note zbog političkih ispada članova aktualne vlade u Srbiji?
Kako se provodi kulturna hegemonija u Hrvatskoj?
Kako se Hrvatskoj nameću jugoslavenski sentimenti?
Zašto se predsjednici hrvatske vlade, države i Sabora ograđuju od ‘ubi Srbina’?Zar možda postoji sumnja da oni to podržavaju ili su iskompleksirani tom sumnjom?
Je li teži grijeh vikati ubij Srbina ili baciti bombu na radnike HEP-a i dvoje raniti, zašto se na to nitko nije ispričao?
Je li izjava Milorada Pupovca da su 12 ubijenih redarstvenika u Borovo selu nisu civili pokušaju relativiziranja tog zločina?
Kako HDZ-ovci mogu spavati mirne savjesti kad čuju takvu izjavu svojeg koalicijskog partnera?
Tko sve financira Tomaševića i stranku Možemo?
Kako je Tomaševićeva udruga postala Institut, a zašto ne Klinički bolnički centar?
Kako se Tomašević bori protiv krivolova i zalaže za feminističku i LGBT rasvjetu?
Koliko su novaca u Tomaševića uložili Sanader, Bandić, Soroš i njemački crveno-zeleni?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“OŽIVJELA HRVATSKA”

Za narudžbu prve knjige iz Edicije Velebit “Oživjela Hrvatska” autora Slobodana Prosperova Novaka, tvrdo ukoričene i otiskane na 360 stranica, potrebno je poslati poruku na email:  edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku je 240 kuna. U cijenu su uračunati i troškovi poštarine.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

► IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

► na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

► ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakPodcast Velebit – Vlatka Vukelić: HDZ i Možemo dovode tvrdu ljevicu i globaliste na Zagrebačko sveučilište
Sljedeći članakI mrtav Tito jaše na čelu kolone
u ponovnom pohodu na Zagreb