Podcast Velebit – Nikola Kajkić: Plenkovićevi partneri s Vukovarom na ćirilici u Beogradu podupiru Vučića

0
2903

Gost u Podcastu Velebit je Nikola Kajkić Nezavisni vijećnik u Vukovarsko-Srijemskoj županiji.

Kao djelatnik vukovarsko-srijemske policije istraživao je ratni zločin u predmetu Ovčara, ali je u srpnju 2018. suspendiran uz službeno obrazloženje: ‘zbog teške povrede službene dužnosti’.

Slučaj Zambija, posvajanje djece od strane 4 hrvatska para, manipulacije pojedinih medija i nezainteresiranost DORH-a za progon!

Skup u Beogradu, podrška SDSS-u iz Vukovara sa natpisom na ćirilici koju su nosili Vukovarci srpske nacionalnosti.

Je li to neizravno podrška Plenkovića i HDZ-a Vučiću!

Pupovčeve manipulacije srpskim žrtvama u Domovinskom ratu?

Prvi puta objavljuje i broj žrtava Srba iz Vukovara i broj poginulih Srba u napadu na Hrvatsku, s njihovim imenima. Za neke od njih obitelj iz Srbije još uvijek ne zna gdje su i kako poginuli.

Slučaj djeteta ubojice u Srbiji, uzrok i posljedice istoga?

Može li se tako nešto dogoditi u Hrvatskoj?

Srpsko narodno vijeće, gost Pupovac, Brnabić, Plenković, Stanimirović, razlozi i posljedice tog dogovorenog posjeta Brnarbićke od strane Pupovca?

Koliko Pupovac utječe na rad DORH-a?

Koliko ukupno politika u RH utječe na rad i neovisnost DORH-a?

Slučaj smjene ravnateljice Uskoka Vanje Marušić, zbog vozača koji je vozio u alkoholiziranom stanju. Je li to stvarni razlog?

Usporedba sa međunarodnim incidentom u konzulatu RH u Subotici, kada je zamjenik konzula Zdravko Vincelj pod utjecajem alkohola vrijeđao goste restorana i razbio službeni automobil, te bježao sa mjesta događaja, a nije smijenjen i sve je zataškano.

Komentar Kajkićevog otkaza s obzirom da je kolegici koja je bila s njim u predmetu Upravni sud poništio otkaz?

Nove izborne jedinice i provedba odluke Ustavnog suda, odnosno ne provedba, da nacionalne manjine ne mogu imati zajamčeni izbor zastupnika u hrvatski sabor.

Presuda Suda u Haagu na 15 godina zatvora za čelnike Službe državne sigurnosti Srbije, Jovici Stanišiću i Franku Simatoviću?

Ranija presuda osječkog suda Aleksandru Vasiljeviću, značenje te presude u kontekstu odgovornosti Srbije i koja je uloga bila navedene dvojice, ali i Vasiljevića?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine je ista kao i za prošlu i iznosi 34,51 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakMons. Valentin Pozaić:
Ponos Crkve i hrvatskoga naroda!
Sljedeći članakKoliko su SAD zaslužne za hrvatsku državnost