Podcast Velebit – Slobodan Prosperov Novak:
Hrvatskoj će se vratiti pobjednički osmijeh

0
1542

Gost u Podcastu Velebit je povjesničar književnosti i član Domovinskog pokreta Slobodan Prosperov Novak.


Mogući predsjednički kandidati Davor Ivo Stier, Oleg Butković ili Miro Gavran?

Zašto se Hrvatska stidi svojih filmskih uspjeha iz vremena Drugog svjetskog rata?

Zašto su državnom odvjetniku Turudiću u posjet došli Slavko Linić, Branko Šegon i Tihomir Kralj?

Odnosi li se prijava koju je Linić podnio protiv Milanovića, na “prodaju” projekta fiskalizacije Albaniji, za čijeg je premijera Edija Ramu Milanović jedno vrijeme radio?

Znači li najava ministrice kulture Nine Obuljen Koržinek, kako će se napraviti revizija dokumentacije Spomen-područja Jasenovac, početak nekih ideoloških zaokreta politike u Hrvatskoj?

Kakav to politički moral stoji iza objave knjige Udruženja žrtava genocida iz Srebrenice: Srbija i Hrvatska u međunarodnom oružanom sukobu u Bosni i Hercegovini – Agresori za veliku Srbiju i veliku Hrvatsku.

Proziva li rezolucija o genocidu u Srebrenici Srbiju?

Znače li nedavne sramežljive osude pojave jugoslavenske zastave na paradi u Zagrebu od strane Predsjednika vlade i Sabora, početak određenog ideološkog zaokreta u Hrvatskoj?

Može li Milorad Pupovac biti predsjednik Saborskog odbora za nacionalne manjine?

Tko je organizirao tzv. ustanak u Srbu 27. 07. 1941. godine, ili kako je to mogao biti antifašistički ustanak ako su ga organizirali talijanski fašisti?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“HRVATSKA NA MUČILIŠTU”

Za narudžbu četvrte knjige iz naše Edicije Velebit “Hrvatska na mučilištu“ autora Rudolfa Horvata, tvrdo ukoričene i otisnute na 400 strana, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 44 eura. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit jest informacija da su dosad izdane knjige Edicije Velebit uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma” autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 41 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakPodcast Velebit – Igor Vukić: Najavljena revizija Jasenovca – Ekskluzivna svjedočanstva iz logora
Sljedeći članakZagreb pride živi od stranih, a Hod za život od hrvatskih donacija