Istanbulska Konvencija – Zakon koji je Veliki Brat u svojoj mudrosti sam napisao i koji Bratova Vanjska partija koja služi svog gospodara bespogovorno mora sprovesti inače neće biti ništa od funkcija plaćenih 25 000 eura mjesečno. Istanbulska Konvencija je po svojoj pravnoj snazi iznad Ustava i Kaznenog zakona zemlje u kojoj se uvodi, otpor svekolikog pučanstva ne igra ulogu i sve su legalne, ilegalne i kriminalne radnje dozvoljene da se otpor skrši. Jedan je gospodar svijeta.

Definicije


Veliki Brat ili Ono, Bog
– Očito nadljudsko, a što opet očito podrazumijeva i neljudsko. I kao takav treba biti shvaćen u onom klasičnom shvaćanju kao Bog, novi, podmukao, pohlepan, okrutan, strašan i osvetoljubiv Bog koji mrzi, koji surovo uništava one koji mu se ne podlože. Iz prethodnog je jasno da sva čast i slava pripadaju Velikom Bratu i Ono neće tolerirati bogohulu, blasfemije ili politeizam bilo koje vrste. Ono – Velik Brat, Bog je tvoj, surov, okrutan i moćan, tko je kao Ono?

Istanbulska Konvencija
– Zakon koji je Veliki Brat u svojoj mudrosti sam napisao i koji Bratova Vanjska partija, služeći svog gospodara, bespogovorno mora sprovesti, inače neće biti ništa od funkcija plaćenih 25 000 eura mjesečno. Istanbulska konvencija je po svojoj pravnoj snazi iznad Ustava i Kaznenog zakona zemlje u kojoj se uvodi, otpor svekolikog pučanstva ne igra ulogu i sve su legalne, ilegalne i kriminalne radnje dozvoljene da se otpor skrši. Jedan je gospodar svijeta.

Aktivisti ili Vanjska partija
– Zaposlenici i službenici Velikog Brata, političari, stranke, direktori, novinari, tzv. civilne i neprofitne udruge, pojedinci koji nikad nisu uspjeli u klasičnoj znanosti u kojoj se “na nazadnjački način” traže argumenti i logika, kako zaostalo! Oni, partijci, nikad ne sumnjaju u mudrost i zapovjedi Velikog Brata i nikad ne preispitivaju njegove odluke, jer je jasno da Bog Veliki Brat jednostavno ne može pogriješiti, ta tko je kao Ono?

Dobromisao
– To je ukupnost i pojedinačnost misli partijskih aktivista, uvijek je u skladu sa mislima i instrukcijama Velikog Brata, ako nisu u skladu onda nisu dobromisli.

Prolovi
– Kao i obično to je onaj sloj ljudskih bića koja rade za Boga Velikog Brata i za njegove vjernike. Prolova je oko 85%, nemaju pravo na mišljenje, imaju pravo dati glas jednoj od dvije stranke i nekoliko rezervnih varijanti Velikog Brata. Postoje i neki pojedinci i stranke koje Veliki Brat još nije ni pokušao preuzeti, ali njima prolovi ne daju glas jer se boje situacije u kojoj bi poboljšali svoje stanje pa se boje osvete i zaokružuju isto ime svaki put sve drhtavijom rukom, dok naposlijetku ne uginu. Pod  Aktivisti – Vanjska partija – naveden je kler Velikog Brata.

Zlomisao ili misaoni delikt – ratificiranjem Istanbulske konvencije napokon će svijet zakoračiti u doba slobode govora jer će se točno znati što se smije, a što ne smije govoriti, o komu ili o čemu se smije govoriti i što se smije misliti, a što je zlomisao. Zlomisao će se prema istoj Konvenciji strogo kažnjavati novčano i zatvorom. Popis zlomisli definiran je Kanonom Velikog Brata.

Zlomisao ili misaoni delikt
– Ratificiranjem Istanbulske konvencije napokon će svijet zakoračiti u doba slobode govora jer će se točno znati što se smije, a što ne smije govoriti, o komu ili o čemu se smije govoriti i što se smije misliti, a što je zlomisao. Zlomisao će se prema istoj Konvenciji strogo kažnjavati novčano i zatvorom. Popis zlomisli definiran je Kanonom Velikog Brata.

Isus Krist
– Njegovo ime se u Istanbulskoj Konvenciji ne spominje, no potpuno je jasno tko je lik na flashbackovima u svakoj stranici Istanbulske i zašto je označen kao glavni neprijatelj Boga Velikog Brata, stoga Ga je potrebno pronaći i uništiti jednom zauvijek, kao i njegove sljedbenike.

Ministarstvo istine
– Zadatak Ministarstva istine je u svakom trenutku ponuditi prolovima propisanu istinu. Ukoliko ima problema i prolovi više vjeruju vlastitim očima, ušima, slikama, trbuhu, umu, onda je potrebno pojačati napore u Ministarstvu istine i slike prilagoditi istini, a s neosobama obaviti potrebne radnje u uredu 101.

Prolefeed
– Ministarstvo kulture dio je Ministarstva istine i ima točno propisane smjernice i upute kako kultura mora izgledati danas, kako za deset godina. Zahvaljujući Velikom Bratu i Njegovoj mudrosti već se sad zna sve o kulturi za deset ili pedeset godina, jer kultura, to je jasno, nije nešto nebitno niti dolazi od prolova već od Bratovih partijskih zanatlija koji imaju točne upute za svoja spontana djela. Veliki Brat ne štedi na kulturi prema svojim uputama.

Ministarstvo gladi
– Bavi se ispravljanjem nepravde prema Velikom Bratu, odnosno radi na pravnom prebacivanju sve imovine i svih vrijednosti na Velikog Brata koji je, to je valjda jasno, po definiciji vlasnik svega i svačega u materijalnom i nematerijalnom svijetu, također je jasno što je uloga prolova.. Ministarstvo gladi revno i svaki dan poduzima sve moguće korake kako bi se što više ispravila nepravda prema Velikom Bratu koji u ovom trenutku posjeduje tek 85% sveg materijalnog bogatstva, dok mu je onih 15% oteto raznim makinacijama od strane pohlepnih prolova.

Ministarstvo mira
– Razvija strateško nuklearno i ostalo naoružanje te isto razmješta prema neprijateljima poput Rustopije i Kinedistopije. Ministarstvo mira uvijek je spremno prihvatiti svaku predaju i neprijatelja predati Ministarstvu ljubavi i Ministarstvu gladi. Ukoliko se ne žele predati,  zbog mira u svijetu, Ministarstvo mira bit će prinuđeno sve pobiti, ne bi li se povećala količina mira i ljubavi u svijetu, naravno.

Ministarstvo ljubavi
– Ključno ministarstvo i bez ovog ministarstva ne bi se održalo ni Ministarstvo gladi, a ni Ministrastvo mira, kao ni Bog Veliki Brat. Ministarstvo ljubavi tajna je organizacija proizašla iz najpoznatijih organizacija koju su se bavile humanizmom i renesansom poput gestapoa, cie, mie, stasia…, kod nas su na najvišim dužnostima najveći humanisti iz redova ozne, udbe, kosa… Ministarstvu ljubavi cilj je prolove natjerati ne samo da vole Velikog Brata ili da ga se boje, nego da se boje koliko ga vole. Ministarstvo ljubavi ima i One stop shop u kojem možete kupiti što hoćete ako ste ispravne boje kože, spola, vjerskog ili rodnog opredjeljenja ili jednostavno suludo volite Velikog Brata:

119. Neki primjeri kada su službe, uključujući odjele tijela za provedbu zakona, smještene u istoj zgradi ili u neposrednoj blizini te međusobno surađuju, pokazali su da znatno povećavaju zadovoljstvo uslugama te su u nekim slučajevima povećale spremnost žrtava da podignu optužbu ili da nastave s postupkom. Ti primjeri poznatiji su kao su “One-stop-shop” te su iskušani i testirani za službe obiteljskog nasilja, ali se jednostavno mogu prilagoditi i za druge oblike nasilja. Zbog toga stavak 3. poziva Stranke da se potrude smjestiti službe u istu zgradu.

Soba 101
– Obična partijska soba u One-Stop-Shop, u Ministarstvu ljubavi, a u kojoj partijski neprijatelji s vremenom počnu razgovarati sa samim sobom te stenjati i urlati… od dosade.

Novogovor
– Skup propisanih riječi, gesti, krikova, misli, tema. Da bi se izbjeglo ideološko jednoumlje koje vodi u totalitarizam Istanbulska Konvencija propisala je točne i ispravne riječi kojih se svi trebaju držati, tako će se izbjeći jednoumlje višeumlja i svi će imati slobodu jednako misliti. Velik je Veliki Brat! I velika je mudrost Njegova!

Vjerska policija
– Svi koji su svjesni i svjesno podložni sebeljubnoj prirodi Velikog Brata, dakle: partijski profesori, partijski filozofi, partijski doktori, partijski socijalni radnici, partijski sudci, partijski odvjetnici, partijski direktori, partijski birokrati, partijski političari, partijski komesari, partijski sociolozi – svi koji su na tankoj crvenoj liniji i koji istinski vjeruju u Velikog Brata – Ono.

No dobro, idemo na radnju…


Vidite li sad koliko smo sretni što je Veliki Brat pošmrkao svu pamet svijeta i jedini se u povijesti čovječanstva dosjetio nasiljem i propisanom istinom širiti ljubav? Zamislite u kakvom ste stanju mogli ostati i dalje nagovarati susjede, prijatelje, kumove… da krvnički tuku svoje žene i djecu! Slava mu ‘nako pametnom!
Veliki brat u svojoj mudrosti uspostavio je sustav kažnjavanja koji ovisi samo i jedino o procjeni službenika Velikog Brata, a u slučaju da službenik Velikog Brata ne postupi prema tužbi bilo koga od šarolikog popisa žrtava i sam može završiti u sobi 101.

Prema najnovijem izvještaju Ministarstva istine na prosvjedu protiv ratificiranja Istanbulske Konvencije okupilo se oko 5 000 prolova, neosoba i državnih neprijatelja, prema istom izvještaju iz Ministarstva istine “obuzetih mržnjom prema našem najdražem, voljenom i božanski nepogrešivom Velikom Bratu” koji naporno radi na poboljšanju i povećanju organizacije Ministarstava gladi, mira  i ljubavi u našoj voljenoj OceanoEuroKrvopiji. Naravno, Ministarstvo istine nije potpuni idiot i zna da je na Trgu bilo nekoliko desetaka tisuća prolova, no svima je jasno da je 35 000 prolova samo izašlo u šetnju ili šoping, a ostatak su antidržavni elementi, onih popisanih 5 000.

Najdraži i jedini Veliki Brat upravo radi na strategijama Ministarstva mira i raspoređuje trupe i strateški nuklearni kao i ostali mirovni materijal i ljudstvo pa mu nije dobro sjeo otpor prolova te je konsterniran nazvao lokalnu podružnicu Ministarstva gladi i tražio da se hitno u funkciju uvede soba 101 koja poluprazna zjapi u Ministarstvu ljubavi.

Što se tiče sobe 101 odmah moramo napomenti da za razliku od neprijateljske propagande neosoba kako je soba 101 stravično mučilište, Ministarstvo istine propisuje istinu po kojoj je soba 101 najobičniji ured sličan ostalim uredima u Ministarstvu ljubavi, a da istinu o sobi 101 potkrijepi dokazima kroz sobu 101 provedeni su brojni pripadnici ostalih ministarstava poput predstavnika HVIDR-e, Mladeži vladajuće stranke, provedeni su i zastupnici koji još uvijek ne vjeruju propisanim istinama, kao i brojni drugi koji nisu bili na banketu kad su se dijelile funkcije i vlast nad prolovima te su mnogi od njih napokon uvidjeli  propisanu istinu o ljubavi Velikog Brata i sad ovi junaci hrabro stoje na braniku ljubavi prema Velikom Bratu.

Zar je potrebno napominjati da su prolaskom kroz sobu 101 svi nevjernici promijenili mišljenje i sad imaju ispravno i propisano mišljenje o božanskoj prirodi Velikog Brata?

Ministarstvo gladi također je napomenulo prolovima, mada je to posao Ministarstva istine, da svaki otpor idejama Velikog brata može i hoće naštetiti populaciji prolova te da je u interesu prolova da se Velikog Brata posluša i da se odmah ratificira Istanbulska Konvencija, koja u sebi već ima djelomičan popis propisanih dozvoljenih i zabranjenih riječi, kao i popis tema o kojima se smije misliti i govoriti kao i tema o kojima se ne smije niti misliti niti govoriti, dok Veliki Brat ne odluči drukčije.

Do pojave Velikog Brata svi su muškarci u tzv. Zapadnoj civilizaciji bili smrad, smeće, životinje i nasilnici, uredno su poticali nasilje i nasilno se ponašali prema svakom tko nije do krvi tukao i mučio ženu i djecu. No zahvaljujući velikoj providnosti Velikog Brata koji stvori sam sebe iz ništavila, a tamo će se jednog dana i vratiti, Ono je shvatilo koliko je užasno svakidašnje propagiranje muškaraca da se čini nasilje nad ženama, djecom, invalidima, izbjeglicama, nesretnicima svih vrsta… te je u svojoj neshvatljivoj mudrosti Ono – Veliki Brat, propisalo da se od sad pod prijetnjom represije – nasilja, na koje Veliki Brat ima ekskluzivno Velikobratsko pravo, naravno, ima drukčije govoriti i raditi, evo premudrih riječi koje je izreklo Ono i koje svijet do danas nije poznavao:

88. Stavak 4. naglašava da svi članovi društva mogu dati važan doprinos prevenciji nasilja i treba ih poticati da to i čine. Budući da mnoge oblike nasilja pokrivene ovom Konvencijom uglavnom čine muškarci i dječaci, priređivači Nacrta smatraju da je važno naglasiti njihovu osobitu ulogu u prevenciji takvog nasilja. Imajući na umu činjenicu da većina muškaraca i dječaka nisu počinitelji, priređivači Nacrta žele istaknuti da njihov doprinos može imati različite oblike naročito kao uzori, nositelji promjena i zagovornici ravnopravnosti žena i muškaraca i međusobnog poštovanja. Govoreći protiv nasilja, potičući druge muškarce u djelovanju koje promiče ravnopravnost spolova i bivajući uzori tako da aktivno preuzimaju brižnu ulogu i obiteljske obveze, muškarci daju važan doprinos” Poglavlje III.

Vidite li sad koliko smo sretni što je Veliki Brat pošmrkao svu pamet svijeta i jedini se u povijesti čovječanstva dosjetio nasiljem i propisanom istinom širiti ljubav? Zamislite u kakvom ste stanju mogli ostati i dalje nagovarati susjede, prijatelje, kumove… da krvnički tuku svoje žene i djecu! Slava mu ‘nako pametnom!

Veliki brat u svojoj mudrosti uspostavio je sustav kažnjavanja koji ovisi samo i jedino o procjeni službenika Velikog Brata, a u slučaju da službenik Velikog Brata ne postupi prema tužbi bilo koga od šarolikog popisa žrtava i sam može završiti u sobi 101.

Nekoliko slučajeva u kojima će presuditi vjerska policija Velikog Brata


Slučaj Prvi:
Vjerskoj policiji prijavljen je muškarac koji je zatekao suprugu u klinču sa okorjelim desničarom te ju je verbalno napao govoreći joj da je podla kurva i da se kreše dok on vrijedno piše za liberalnototalitarističkoljevičarski portal pinokio&paraziti.com. Supruga ogorčena zbog bestijalne i bezrazložne mržnje svog bračnog pratnera 2 odmah je nazvala vjersku policiju i požalila se da je žrtva teškog nasilja opisanog u IK-i pod Psihološko i Obiteljsko nasilje. Istanbulska Konvencija tu je vrlo stroga i propisuje potpunu povezanost represivnog aparata sa svim javnim službama uključujući i tajne službe te se odmah moraju svi baciti na posao i pomoći rodno ili spolno ugroženoj osobi da se osveti nasilniku i kapitalizira svoja nadljudska prava na svim poljima, to uključuje besplatnog psihologa i još besplatnijeg odvjetnika, inače se u tekstu IK-e to naziva  “One-stop-shop”, bolje da citiram:

Stranke imaju obvezu poduzeti zakonske i druge mjere potrebne za korištenje dužne pažnje u sprečavanju, istraživanju, kažnjavanju i nadoknađivanju štete za djela nasilja koja pokriva opseg ove Konvencije, kao i osiguravanju zaštite žrtvama, a nečinjenje toga predstavlja kršenje i umanjivanje ili poništavanje ostvarivanja njihovih ljudskih prava i temeljnih sloboda.” Članak 59. Poglavlje I.

Dakle, oko 1500 partijskih aktivista treba se uključiti i kazniti nasilnika koji je nemarno prekršio Velikobratovski Zakonik o Nasilju u obitelji. Oni koji misle da ovo nije istina uskoro će uvidjeti koliko je dalekosežan plan Velikog Brata. Naravno, sve ovo važi samo za šaroliki popis žrtava koje su uvijek žrtve, prema Velikom Bratu. Nije potrebno napominjati da se Veliki Brat u svojoj svemoćnoj mudrosti dekretom postavio iznad Ustava, Zakona i pravosuđa te ukinuo načelo presumpcije, ili jest? Pa dobro, napomenuo sam.

Slučaj drugi:
Dijete je zvalo vjersku policiju i prijavilo da roditelj 1 ne da da se šminka njezinom šminkom, a svi znamo koliko je to strašno i uvredljivo za dijete kad mu se ne da šminkati. Prije su se djeca durila i negodovala, danas imaju telefon na koji mogu zvati i na koji obavezno odmah mora izaći na uviđaj socijalna radnica, policija, tajna policija, vjerski komesar, odvjetnik, psiholog i tim za sanaciju roditelja 1, i roditelja 2 ako je podržao roditelja 1 tvrdeći da je dijete premalo da na sebe nanosi kemikalije. No pravo na “rodnu osviještenost” iznad je prava roditelja na zdravlje djeteta za koje ne žele da se truje kemikalijama, ostalo je povijest. Ovako stoji u zakoniku IK pa se vi smješkajte, dok vam ne prisjedne, jer ste se usudili pomisliti da je dijete vaše, a ne Velikog Brata. Naravno, dijete je oduzeto jer roditelj 1 i 2 nisu shvatili što piše u Zakoniku Velikog Brata. Priča se nastavlja prosvjedom 1984 doktora znanosti i akademika koji su odlučili dignuti glas protiv bezumnog  ludila, no socijalna radnica SSS koja je završila ubrzani Kinseyev tečaj “o spolnom životu djece od rođenja” ima daleko veća znanja za upravljanje kriznom situacijom i 1984 akademika i dr. sc. mogu se samo moliti svom bogu znanosti da ih zaštiti od pravedne osvete socijalne radnice i represivnog aparata, naravno bezuspješno. Case closed.

Slučaj treći:
Timovi za hitnu promjenu spola godišnje iz proračuna dobivaju primjerice 100 milijuna kuna, Bratove partijske civilne udruge milijardu kuna, ne primjerice nego će dobiti doslovno, i to je tako jer je Veliki Brat tako propisao taman da svi crknu od gladi, a i hoće, no nesretni roditelj 2 kojemu dijete umire javno je izrekao blasfemiju i bogohulu spomenuvši koliki silni milijuni idu na gluposti dok djeca umiru. Vjerska je policija obaviještena i Bratovi partijski aktivisti civilnih udruga odmah su poslali zapovijed policiji koja po dužnosti mora ispred sobe teško bolesnog djeteta uhititi roditelja 2, i roditelja 1 ako zucne jednu, s optužbom za govor mržnje.

Članak 22. – specijalizirane usluge potpore 1. Stranke će poduzeti potrebne zakonodavne ili druge mjere kako bi pružile ili osigurale geografski ravnomjerno rasprostranjene trenutne, kratkoročne i dugoročne specijalizirane usluge potpore svakoj žrtvi izloženoj bilo kojem djelu nasilja obuhvaćenom područjem primjene ove Konvencije.

Slučaj četvrti:
Policija uhitila mladića jer je prišao djevojci i rekao: “Oprosti, ali moram te pitati, možemo li se naći nakon radnog vremena na piću? Usput joj je dotaknuo ruku. Djevojka je odgovorila: “Vidjela sam da me gledaš već par dana i samo sam čekala da još ovo napraviš”, te je nazvala vjersku policiju koja je pozvala pravu policiju, a koja je mladića odmah uhitila prema ovom zakonu:

Članak 40. – seksualno uznemiravanje 207. Ovaj članak utvrđuje načelo da je seksualno uznemiravanje predmet kaznenih ili “drugih” pravnih sankcija…

208. Oblici ponašanja koje pokriva ova odredba su mnogostruki. Oni uključuju tri glavna oblika ponašanja: verbalno, neverbalno i fizičko ponašanje seksualne naravi neželjeno od strane žrtve. Verbalno ponašanje se odnosi na izrečene ili priopćene riječi i zvukove od strane počinitelja, kao što su šale, pitanja, primjedbe i mogu se izraziti usmeno ili pismeno. Neverbalno ponašanje, s druge strane, pokriva sve izraze ili priopćenja od strane počinitelja koji ne uključuju riječi ili zvukove, na primjer, izraze lica, pokrete ruke ili simbole.

Ovo gore može biti i obrnuto, može također biti i osveta za neuzvraćenu ljubav ili odbijanje seksualnih usluga, dovoljno je prema zamisli Velikog Brata prijaviti zlostavljanje i sve dalje u rukama je vjerskih organizacija Velikog Brata, u slučaju da se osoba urazumi i odustane od osvete Veliki Brat je propisao da su sve Bratove organizacije dužne nastaviti nesmiljeni progon osuđenog. Nismo valjda već zaboravili da ne postoje osumnjičeni, već samo osuđeni, jer je Veliki Brat kao Svevideći unaprijed propisao tko je žrtva, tko osuđen. Ne smijemo zaboraviti ni to da je Istanbulska Konvencija iznad Ustava i Kaznenog zakona, tako je brat propisao i tako će Ministarstvo gladi provesti naputak.

Članak 55. – postupci ex parte i ex officio 279. Svjesni naročito traumatične prirode prijestupa koje pokriva ovaj članak, priređivači Nacrta željeli su umanjiti teret koji dugačke kaznene istrage i postupci mogu predstavljati za žrtve, istodobno osiguravajući dolazak počinitelja pred lice pravde. Stoga je cilj ove odredbe omogućivanje provođenja kaznenih istraga i postupaka bez stavljanja na žrtvu tereta pokretanja takvih postupaka i osiguravanja osude.

Veliki Brat je svjestan besmislenosti sudova i pravosudnog aparata i u svojoj apsolutnoj svemoći uzeo si je ovlasti ad hoc i a priori osuđivanja i kažnjavanja:

Dakle, dovoljno je biti pokvareniji od onog s kim se eventualno sporiš ili ga iz nekog razloga želiš uništiti i tada automatski dobivaš status žrtve te si oslobođen troškova i odgovornosti za daljnji slijed događaja, jer je Veliki Brat svemoćan kakav jest već presudio prije zemaljskog suda tko je žrtva.

Puno je toga Veliki Brat pripremio svekolikom pučanstvu prolova, a ovo je samo početak i testiranje spremnosti vanjske Bratove partije da dekonstruiraju pravni poredak u državama u kojima su na apsolutnoj vlasti, poredak koji je i ovako jadan kakav je ipak donekle jamac pravne sigurnosti. Naravno, tzv. političke elite, a ustvari niži vanjski partijski sloj u vlasti Velikog Brata spremno će odraditi svoj dio posla i tako zadovoljiti svog Boga Velikog Brata, na svoju veliku korist.

Nastavak, možda, ako me u međuvremenu ne pozovu na sok i druženje u sobi 101 u Ministarstvu ljubavi…

Foto: The Overlord and Supreme Ruler
Prethodni članakCrveni hrvatski nosorog ne izumire tako lako
Sljedeći članakBahata vlast je postala iracionalnom