Doista smo napredovali od fašizma, nacizma, komunizma i ostalih izama u ovaj sljedeći veliki i smrtonosni kreten-izam u kojem tvorac zakona sebe izuzima čak i iz vlastitih zakona i pravila, demonski božanstveno!


Kako vidimo ne samo da su izbačeni pojmovi otac i majka nego više ne postoje ni djeca pa su sva ženska djeca postala žene i prema nemoćnoj djeci kojoj su, usput, oduzeti otac i majka se očigledno ima namjeru odnositi kao prema ženama. Tko želi da se ženska djeca od rođenja tretiraju kao odrasle žene jasno je svakomu sa imalo zdravog razuma.
Koliko je ta pedofilska Kinseyeva ideja da su sva djeca od rođenja seksualna bića uzela maha vidimo i sad uobličenjem zakona koji djeci uzima djetinjstvo da bi se zadovoljilo bogate i moćne kojima dosadašnji zakoni stoje na putu.

Samo naivan čovjek može pomisliti da se proglasi iz Centralnog komiteta EU mogu razumom ili razumnom raspravom dovesti u pitanje. Odnosno, da se na temelju logike i humanizma može na bilo koji način utjecati na implementaciju propisanih dogmi od strane Centralnog komiteta EU, te implementacija propisanih dogmi zaustaviti. Samo naivni misle da narodi u svojim državama imaju pravo glasa ili pravo na mišljenje. Samo naivni misle da je narod nešto više od roblja čiji glas ima ikakavu težinu, težina mišljenja naroda je čista nula – 0. Samo naivni misle da su znanstvene akademije i mišljenje akademika važniji od masno plaćenih poslušnih oligarhijsko-korporativnih plaćenika “znanstvenika”, naime to nisu iste kategorije i akademici trebaju shvatiti da su građani drugog reda, ako ne i trećeg te da je njihovo mišljenje u ovoj i ovakvoj ne/civilizaciji tek dosadno zujanje muhe koja ne shvaća da joj je sudbina zapečaćena.

Narodi tek trebaju shvatiti neminovnost svoje sudbine kao radne snage i hrane bogatima i moćnima. Narod kao narod nema pravo odlučivati o zakonima koji će vladati unutar potlačene i okupirane zajednice, to ekskluzivno pravo imaju samo bogati i moćni. Moć ide uz bogatstvo pa je jasno da je to jedan te isti oligarhijski skup. Dakle, ta skupina sebi daje za pravo raditi politike i svijet podređivati svojim interesima, a na teret naroda koji nema apsolutno nikakvo pravo odbiti nametnute politike.

Ako narod u svojoj naivnosti oko svojih prava odluči suprotno od silom nametnutih zakona onda se mora suočiti sa brutalnim posljedicama svog otpora oligarhijskim strukturama moći. Posljedice narodnog otpora su razni oblici ekonomskih sankcija, blokada, pa sve do potpune izolacije, a u krajnjem slučaju, jednog dana, doći će i do oružanog nametanja oligarhijskih zakona odmetnutom narodu koji krivo misli da ima pravo odlučivati, primjerice o svojoj djeci i/ili sudbini. Za sad se oružano nametanje oligarhijske hijerarhije i zakona uglavnom  sprovodi na nemoćnim narodima takozvanog trećeg svijeta, no imamo i europske primjere kamuflirane u neke druge narative pa većini nije jasno o čemu se točno radi. S vremenom svi će narodi tzv. Zapadne civilizacije shvatiti da su zakoni koji su im protupravno, nasiljem i silom nametnuti pod zaštitom sile oružja i represivnog aparata, koju se oligarhija neće libiti upotrijebiti protiv okupiranog i obezvlašćenog naroda.

Primjer propisanih zakona oligarhijskih skupina je i Istanbulska Konvencija koja se kombinacijom legaliziranih korupcijskih metoda te ekonomskim i svakovrsnim nemoralnim i nelegalnim ekonomskim pritiscima na političke strukture jedne države brutalnim nasiljem nameće državama i narodima.

Bitno je naglasiti da je “korupcija” ispravna i prava riječ za potplaćivanje raznoraznih  utjecajnih pojedinaca te profesionalnih profitnih udruga koje se zdravom razumu uprkos nazivaju “neprofitnim organizacijama”, a posluju samo uz pomoć obilnih financija stranih agentura koje sprovode svoje agende, najčešće nasuprot narodu, a već odavno spojene su, te obilato i besramno financirane “neprofitne organizacije”, na proračun država, iz kojih sisaju milijarde, pa i desetke milijardi kojekavih valuta. Te milijarde kuna u Hrvatskoj, primjerice, mogle bi se koristiti u humane svrhe, primjerice za skupe lijekove bolesnima, za pomoć umirovljenicima na rubu gladi, u izgradnji infrastrukture, primjerice potpuno devastiranog HŽ-a, u porezne olakšice poduzetnicima ili pomoć nezaposlenima, no boljitak naroda nije u interesu oligarhijskih struktura s vrha svijeta i oni odlučiše da se milijarde koriste za njihove ciljeve pa stvoriše i legaliziraše korupciju kao metodu promoviranja svojih ciljeva i agendi.

Legalizirana korupcija, mito, funkcionira po principu “Ja te masno i obilato platim da zastupaš ono što ja želim. Što si aktivniji (agresivniji, nasilniji, bešćutniji, nemoralniji, podliji) to ćeš imati više uspjeha, tvoj uspjeh je moj uspjeh i nagradit ću te podrškom ostalih umreženih u korupcijski lanac te dobrim zaposlenjem gdje ćeš nastaviti ubirati masne i basnoslovne plaće i sa mjesta na kojem te postavim podržavati moje nove agende te profitne obilato i masno plaćene “neprofitne” organizacije i pojedince. I tako ćemo biti uspješni u vladanju nad zbunjenim robljem koje sebe naziva narod.

Kad bi svijet bio minimalno pošten, kad ne bi postojala legalna i legalizirana korupcija i pranje novca onda bi ideolozi pustili svoju ideologiju u svijet i gledali što će se dogoditi, odnosno koliko će ljudi prihvatiti tu ideologiju i srcem se boriti za ono što smatraju napretkom i ideologijom vrijednom truda i borbe. A kako se boriti kad zbog nedostatka duše i sirove pohlepe želiš sebi podrediti svijet? Kako se boriti kad želiš od čovječanstva napraviti roblje? Kako se boriti protiv etike, zajedništva, obitelji, ljubavi? Jednostavno, legaliziraš korupciju i masno platiš “neprofitne organizacije i pojedince” te pomoću njih sprovodiš svoje agende i stvaraš pritisak na političke vođe koji nisu s tobom u talu, stranke, pojedince sa utjecajem. Uz pomoć milijardi iz zajednice uzimaš najokrutnije i najpokvarenije, jer najokrutniji i najpokvareniji sve će uraditi za novac, oni nemaju moralne niti bilo kakve ljudske norme te će ono što im propišeš bespogovorno sprovoditi u djelo gazeći preko leševa bezbrojnih žrtava.

No dobro, to onako malo o metodama koje su toliko brutalno zločinačke da kad bi odnekud iz svemira došli pripadnici neke humane civilizacije ovo bratstvo krvi i novca bi potrpali u zatvore i do kraja života ih pokušavali preodgojiti utuvljivajući im u prazninu u kojoj bi trebala biti duša da i drugi imaju pravo na život, mišljenje, glas, svoju djecu.

Idemo malo o Istambulskoj Konvenciji koju će svi morati prihvatiti i suočiti se sa terorom ili se suočiti sa terorom bez granica, doslovno i sigurno kao smrt!

Tvorci Istanbulske Konvencije su kao čekić kojemu svi problemi izgledaju kao čavao.

Za početak malo već vidljivih bizarnih i nadrealnih posljedica Konvencije koja ženama oduzima pravo na različitost i specifičnost – ljudskost.

Međunarodni olimpijski odbor odlučio je da transrodne osobe ne moraju na operaciju promjene spola ako se žele natjecati, primjerice muškarci sa ženama. I tako smo se vratili u neka “bolja” olovna vremena u kojima se žene nisu smjele baviti sportom. Naravno, danas je glupavo javno izjaviti da žene nisu za sport, ali tvorci IK našli su način kako ih izbaciti iz sporta. Naime, u sportu se vrte ogromne količine novca i zašto jedan Brock Lesnar koji izgleda kao grizli ne bi prešao u ženski MMA i glave im pootkidao te tako zarađivao milijune? Samo se treba izjasniti kao žena godinu dana prije i lov na žene je otvoren. Zašto ne bi umirovljeni bacač koplja koji baci koplje desetke metara dalje od najbolje kopljašice na svijetu izjavio da je žena i tako osvojio još desetke medalja i hrpu novaca? A žene? Koga briga za žene prema IK-i, nek ojačaju ili nestanu iz sporta. Zašto ne bi skakač u dalj osvajao ženske medalje? Postoje nekakave kvote za žene u politici, no zašto im dati i jedno mjesto pita se IK-a kad mogu svi muškarci biti tamo, jedni kao muškarci, drugi kao transrodne žene. Postoje nekakvi stereotipi o ženskim i muškim svlačionicama, no to je uspješno regulirano Istambulskom Konvecijom te sad svatko tko se želi presvalačiti u ženskim svlačionicama samo treba izjaviti da je žena i to je to. Ako se žene pobune propisano je da idu u zatvor i na preodgoj. Propisano je također da svaki roditelj koji ne želi da mu u svlačionici sa ženskim djetetom bude transrodni muškarac ide u zatvor i da se “stranke” pobrinu da se preodgoji, ne transrodni nepoznati muškarac, nego nesretni roditelj nesretnog djeteta u kandžama Istanbulske Konvencije.

Ako pedofili zamišljaju Raj onda on izgleda upravo ovako kako propisuje ovaj zakon.

3. Stranke će osigurati provedbu odredaba ove Konvencije, a osobito mjera za zaštitu prava žrtava, bez diskriminacije po bilo kojoj osnovi kao što su spol, rod, rasa, boja kože, jezik, vjera… Članak 4. – temeljna prava, ravnopravnost i nediskriminacija

5. Stranke će osigurati da se kultura, običaji, vjera, tradicija ili takozvana “čast” neće smatrati opravdanjem za bilo koje djelo nasilja obuhvaćeno područjem primjene ove Konvencije. Poglavlje III. Prevencija Članak 12. – opće obveze

Ovdje je, uz očitu kontradikciju, ključan pojam “nasilje”. Nasilje je u ovoj agendi sve ono (i samo ono) što su tvorci agende propisali kao nasilje pa tako pod pojam ekonomsko (ili rodno u slučaju dječaka) nasilje ulazi situacija kad roditelj četverogodišnje djevojčice ili dječaka ne da djetetu da se šminka i ugrožava svoje zdravlje dokazano otrovnim kemikalijama, no tvorac IK to smatra nasiljem i propisuje zatvor i preodgoj roditelja, a dijete žrtvom nasilja. No tu imamo još jedan problem:

f. “žene” uključuje i djevojčice mlađe od 18 godina. Članak 3. – Definicije

Kako vidimo ne samo da su izbačeni pojmovi otac i majka nego više ne postoje ni djeca pa su sva ženska djeca postala žene i prema nemoćnoj djeci kojoj su, usput, oduzeti otac i majka se očigledno ima namjeru odnositi kao prema ženama. Tko želi da se ženska djeca od rođenja tretiraju kao odrasle žene jasno je svakomu sa imalo zdravog razuma.

Koliko je ta pedofilska Kinseyeva ideja da su sva djeca od rođenja seksualna bića uzela maha vidimo i sad uobličenjem zakona koji djeci uzima djetinjstvo da bi se zadovoljilo bogate i moćne kojima dosadašnji zakoni stoje na putu.

Inače ta ideja koju je Kinsey prezentirao kao svoj rad pa kasnije tvrdio da se radi o prepričavanju pedofila odnosi se na silovanje preko 350 djece od 3 mjeseca do 14 godina, kojima je “znanstveno dokazano” da su djeca od rođenja seksualna bića. Kakav se profil ljudi bavi takvom znanošću, kakav je profil ljudi kojima takvo što uopće pada na pamet, kakav je profil ljudi koji od toga rade znanost, kakav je profil ljudi koji nastavljaju “znanost” na temelju silovanja 350 djece jasno je svakomu normalnom čovjeku, ne mora biti znanstvenik ni svetac da zna što takve ljude pogoni. Jasno je i na kom je tragu ukidanje statusa djeteta curicama od rođenja do osamnaeste godine.

Stranke će poduzeti potrebne zakonodavne i druge mjere za promicanje i zaštitu prava svih, a osobito žena… Članak 4. – temeljna prava, ravnopravnost i nediskriminacija

Kako se ova ideologija voli pozivati na znanost čovjek bi očekivao bar minimalnu razinu inteligencije i znanstvenog pristupa, no ni slučajno. BogoTvorcima jednostavno ne idu definicije, a još manje shvaćaju značenje pojmova poput “jednakost”, primjerice. Pa su tako u jednoj rečenici spomenuli da su jednaka prava za sve i to onda odmah demantirali izdvojenom skupinom “osobito žene”.

Znanost je teška i nije za ograničenu svijest, razumijem ja to, no tako je jednostavno razumjeti sljedeće: ako imaš neki skup u kojem su žuta, zelena, plava, crna, roza, crvena i bijela boja, ako te boje proglasiš jednakopravnima te izjaviš da si za zaštitu prava svih boja, a onda dodaš, “ali osobito zelenih”, onda si apsolutno nedosljedan, apsolutno nepravedan, apsolutno nepošten, ili jednostavno – apsolutno glup? Ali znanstvenik sigurno nisi.

I za kraj današnje analize znakovito priznavanje vlastite božanske/demonske prirode:

4. Posebne mjere koje su potrebne za sprečavanje i zaštitu žena od rodno utemeljenog nasilja neće se smatrati diskriminacijom u smislu ove Konvencije. Članak 4. – temeljna prava, ravnopravnost i nediskriminacija

Doista smo napredovali od fašizma, nacizma, komunizma i ostalih izama u ovaj sljedeći veliki i smrtonosni kreten-izam u kojem tvorac zakona sebe izuzima čak i iz vlastitih zakona i pravila, demonski božanstveno! Čak su i u Trećem Reichu smatrali da se zakoni koje donose moraju poštivati. Naime, uveli jesu neljudske i smrtonosne zakone no i poštivali ih bar na taj način da nisu na kraju zakona navodili da se zakon ne odnosi na njih, nego ako su među sobom našli nekoga tko je spadao pod zakon ni njemu nije bilo spasa, dok tvorac ovog zakona, jedinstveno u novijoj povijesti, sebe izuzima od vlastitih zakona valjda i sam svjestan da su zakoni apsolutno nečovječni.

Kad istinski čovjek piše čovječne zakone piše ih s namjerom da budu opće načelo, a s općim načelom koje shvaća i priznaje kao humano sam je sebe zaštitio tim istim zakonom i ne pada mu na pamet izuzimati se iz vlastitog zakona. Kad loš čovjek ili skupina loših pišu loš i nečovječan zakon sa ružnim namjerama, on/oni svjesno ili podsvjesno znaju da je zakon nehuman, neljudski i ne žele potpasti pod udar takvog nečovječnog zakona te sebe obavezno izuzimaju od tog istog zakona, taj izuzetak štiti ih od zla koje su propisali drugima kao Sveto Pismo umjesto Svetog Pisma.

S obzirom da tvorci sebe izdižu iznad čovječanstva i zakona možemo slobodno konstatirati da svjedočimo usponu samoprozvanog demonskog božanstva! Priroda onoga što se smatra nadčovjekom, a nije  Bog niti slijedi Božju riječ, je svima jasna.

Photo: Neal Jany-Horsemen of Revelation

To be continued…

Prethodni članakIskoračiti iz mraka lažne korizme
na svjetlo radosti uskrsnuća
Sljedeći članakPolitička akademija SNV-a –
Budućnost Srba u Hrvatskoj (1)