Ljetno šumsko taborovanje ‘Dobra 23’

0
2511

Ljetno šumsko taborovanje ‘Dobra 23’ održano je od 17. 07. 2023. do 22. 07. 2023. u blizini Novigrada na Dobri. Na taborovanju su sudjelovali mladi Hrvati iz Hrvatske, Nizozemske, Švedske i Švicarske. Jutarnje ustajanje u 6 sati, tjelovježba, dizanje zastave, cjelodnevni program raznih aktivnosti u šumi, orijentacija i snalaženje u prirodi, vojničke discipline, obilasci muzeja i važnih mjesta iz Domovinskog rata te večernja predavanja iz raznih društvenih, političkih, povijesnih i duhovnih tema.


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit biti će vijest da su dosad izdane sve tri knjige Edicije Velebit upravo uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine je ista kao i za prošlu i iznosi 34,51 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakMeteorolozi nisu računali da je Hrvatska ušla u Schengen pa oblaci ne zastaju na granici
Sljedeći članakIzvanredna sjednica Hrvatskoga sabora je dokaz da se zaoštrava ustavna kriza