Podcast Velebit – Marcel Holjevac:
Samo hrvatska udbašija uništava svoj vlastiti plijen

0
2208

Gost u Podcastu Velebit je novinar i kolumnist tjednika ‘7 Dnevno’ Marcel Holjevac.

 Sukob s predsjednikom Milanovićem oko imenovanja ravnatelja VSOA-e.

 Plenković se pita: “Je li argument to da predsjednik Republike huška DORH ne bi li ministar obrane bio optužen”?

 Holjevac rastočio Tomaševića: ‘Samo klerofašisti vide nepokošenu travu i djecu neupisanu u vrtiće, a on se bori za antifašizam i transrodne osobe’.

 Razumijem zašto susjedi pokušavaju omalovažiti uspjehe hrvatske reprezentacije.

Čitajući beogradski tisak i komentare čitatelja, zaključujem da Srbi mnogo bolje “umeju da igraju fudbal” od nas, jer nikad nisu poraženi u finalu Kupa nacija, a isto tako nisu nikad poraženi ni u finalu Svjetskog prvenstva, kamoli da bi čak dvaput bili poraženi već u polufinalu.

Ne razumijem potrebu hrvatskih medija da omalovažavaju jedinu priču o hrvatskom uspjehu.

 ‘Duboka država’ napala nogometnu reprezentaciju, jer nema suživota duboke države i onih koji imaju emocije, ljubav prema Bogu, domovini i hrvatskim braniteljima.

 Hoće li nakon Modrića krenuti i na Dalića?

 U jednom međimurskom romskom naselju maloljetnik “seksualno zlostavljao” mačku i kasnije je ubio, dok su je druga djeca držala i smijala se, a “odrasla osoba” snimala.

Sutkinja Visokog kaznenog suda kaže kako ovakvo ponašanje: “Koliko god bilo šokantno, među maloljetnicima nije neuobičajeno”.

 Riječki nadbiskup Uzinić gostovao je kod Aleksandra Stankovića.

Što bi Tito da je umjesto Stepinca imao Uzinića! I još Bergolia za papu! Još bi ga i svecem proglasili. Tita, ne Uzinića.


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit biti će vijest da su dosad izdane sve tri knjige Edicije Velebit upravo uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine je ista kao i za prošlu i iznosi 34,51 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakUstavna kriza nije samo sukob Milanovića i Plenkovića – izlaz je u Trećoj Republici
Sljedeći članakOrjunaši svih zemalja, uozbiljite se!