Podcast Velebit – Željko Kekić: Imam osjećaj da SAD podupiru ministra Anušića za budućeg šefa vlade

0
2148

Gost u Podcastu Velebit je Željko Kekić stručnjak za obavještajnu analitiku i rad tajnih službi.


 Čavoglave u praznom tramvaju. Nitko ne pita kad i gdje je pjesma Čavoglave zabranjena, kojim to zakonom?

 ZET je pjevanjem Čavoglava u praznom tramvaju koji ide na Remizu neugodno iznenađen. Zašto?

 Zašto ovako izvještavaju tzv. hrvatski mediji: ‘Iz Zambije su se vratili Hrvati, a iz Grčke huligani’?

Zašto su ovako izvještavali kada je stradao grčki navijač: “Hrvatski huligani su brutalno ubili grčkog mladića” (Index), “Dinamovi huligani su izboli navijača AEK-a, a onda ga  gazili i mlatili palicama” (Sportske Novosti), “Tko je mladić kojeg su ubili hrvatski huligani?” (Nacional), “BBB huligani u masovnoj tučnjavi na smrt nožem izboli navijača AEK-a”, itd.

U udžbeniku za četvrti razred gimnazije kažu drugovi “istoričari”: “Presuda protiv Stepinca je poništena, no to ne znači da je rehabilitiran”. Prevedeno – ipak je zločinac. Spominje se balvan revolucija, ali se izbjegava riječ “oružana”. Ovako ispada da su oni nas balvanima a mi njih puškama. Tko su bili recenzenti tog udžbenika povijesti?

 Naši povjesničari nas danas uče kako smo postali država zahvaljujući AVNOJ-u, dok Srbi popravljaju sliku o četnicima i promoviraju “srpske zemlje, srpski svijet u koji spadaju BiH, Crnu Goru, cijelu Dalmaciju s Dubrovnikom i Zadrom, Srijem s Vukovarom, Vinkovcima, Daljom, pa Vojvodinu, Kosovo i Makedoniju.

Centar za migrante u Dugom Dolu radi od prošlog mjeseca, a kapaciteti mu u ovom trenutku nisu ni približno iskorišteni. U policiji kažu da se smanjio broj migranata.

Krijumčar migranata jutros projurio kroz Karlovačku županiju, rušio sve pred sobom, ušao u Sloveniju pa sletio s ceste, kada je uhićen.

 Trebamo li biti spremni na velike terorističke akcije poput trovanja vodovoda?

Zašto su migranti naoružani ako im je namjera raditi i asimilirati se?

Jesmo li mi zapravo stupili u novu fazu totalitarizma?

 Hoće li se uvesti kontrola misli?

Zašto su SAD podržale Ivana Anušića?


KAKO NARUČITI KNJIGU
“HRVATSKA NA MUČILIŠTU”

Za narudžbu četvrte knjige iz naše Edicije Velebit “Hrvatska na mučilištu“ autora Rudolfa Horvata, tvrdo ukoričene i otisnute na 400 strana, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 44 eura. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit jest informacija da su dosad izdane knjige Edicije Velebit uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma” autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 41 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakAfera Mreža: tko ili što, koga ili čega, komu ili čemu, koga ili što, oj (joj) pajdaši…
Sljedeći članakPodcast Velebit – Domagoj Vidović: Hrvatski jezik je temelj na kojemu je Karadžić standirdizirao srpski