Podcast Velebit Uživo – Davor Domazet:
Dekadencija proždire staru Europu i Hrvatska je načeta

0
4684

U Podcastu Velebit gostuje admiral Davor Domazet.

▶︎ Kako dekadencija utječe na snagu društva, naroda i države?
▶︎ Događa li se Europi nacionalno buđenje ili dezintegracija nacionalnog suverenizma?
▶︎ Koliko je vjerojatno da će se glavnim europskim državama Francuskoj i Njemačkoj dogoditi nacionalni pokreti?
▶︎ Gdje su nestali kršćanski temelji Europe?
▶︎ Tko potiče međunacionalne sukobe u Hrvatskoj?
▶︎ Je li u tijeku proces oduzimanja suvereniteta hrvatskomu narodu?
▶︎ Je li Hrvatska zemlja mržnje i nasilja, motiviranog etničkom mržnjom i etničkim nasiljem, kao što se govori u hrvatskom Saboru?
▶︎ Je li javno klevetanje i sramoćenje najpopularnijeg hrvatskog glazbenika u hrvatskom Saboru govor mržnje i poziv na nasilje protiv njega i onih koji slušaju njegove pjesme?
▶︎ Je li jednostrano i pristrano izvještavanje o incidentima u funkciji javnog klevetanja hrvatskoga naroda?
▶︎ Koji je konačni cilj jednostranog i pristranog izvještavanje o incidentima?
▶︎ Zašto predstavnici manjina u Hrvatskoj od svakog incidenta stvaraju međunacionalni problem? Je li to u funkciji suživota ili stvaranja mržnje?
▶︎ Ima li sličnosti ovih političko-medijskih propagandnih operacija s onim iz razdoblja osamdesetih godina koje su bile u funkciji pripreme atmosfere za agresiju na Hrvatsku?
▶︎ Je li izjava izaslanik srbijanskog premijera Aleksandra Vučića, Vladimira Božovića prije dvije godine u povodu pravoslavnog Božića u Zagrebu da će Srbija intervenirati ako Srbi u Hrvatskoj budu ugroženi, bila politička nespretnost ili je treba sagledati u ovom kontekstu?
▶︎ Je li smisao papagajskih izjava brojnih političara ‘zaboravimo prošlost, okrenimo se budućnosti’ upravo u tome da se povijest ponovi onome tko je ne poznaje?
▶︎ Zašto hrvatski političari na ovakve kampanje uvijek odgovaraju defanzivno, a zapravo vrlo glupo, jer počinju svoje iskaze riječima osude nasilja čime zapravo prihvaćaju teze o genocidnosti i zločinačkoj naravi Hrvata pa to onda ispada kao da su tek sad prihvatili civilizacijske standarde suprotstavljanja nasilju, dakle stavljaju se unaprijed u ulogu nekoga tko je stalno u ulozi potencijalnog krivca, ako stalno moraju objašnjavati da su protiv nasilja?
▶︎ Potiču li ovakvo političko nasilje u Saboru i klevetanje hrvatskog naroda upravo ovakve izjave predsjednika vlade Plenkovića koje su zapravo priznanje bezobraznih optužbi izrečenih u Saboru: “Osuđujem sva takva ponašanja. Moramo učiniti još više protiv takvog ponašanja, a to znači da se primitivni i divljački ispadi oštro sankcioniraju, da radimo na promjeni klime u društvu koja u segmentu doseže stupanj polarizacije i netrpeljivosti, što nije prihvatljivo”?
▶︎ Je li to posljedica sustavnog nametanja krivnje Hrvatima, a što traje neprekidno od Drugog svjetskog rata?
▶︎ Što je inverzija povijesti i kako izgleda u Hrvatskoj?
▶︎ Koje su glavne neistine na kojima počiva današnja Hrvatska?
▶︎ Zašto je važno raskrinkavanje ključnih laži na kojima počiva današnja vlast u Hrvatskoj i iz kojih crpi svoj politički kapital, političku moć i ekskluzivitet?
▶︎ Zašto se u hrvatskim školama malo govori o komunističkim zločinima, a daleko više o zločinima koji se pripisuju hrvatskom narodu?
▶︎ Vrijedi li u službenom hrvatskom političkom cjeniku Jasenovac više od Bleiburga, budući je u Jasenovcu bio kompletan državni vrh, a na Bleiburgu tek njihovi izaslanici?
▶︎ Je li izvjestan sukob Irana i SAD-a?
▶︎ Može li takav sukob ostati u okvirima jedne države?
▶︎ Je li neobično torpediranje tankera, priprema alibija za rat ili teroristički incident?


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:
IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA – Raiffeisenbank Hrvatska

ili preko internetske platforme:
www.patreon.com/Projekt_Velebit

Prethodni članakZaboravite prošlost
Sljedeći članakSanja Bilač: HDZ je danas anacionalna, protukršćanska i protuhrvatska stranka