Podcast Velebit – Željko Žukina:
Na djelu je masonizacija Crkve i države Hrvatske

0
2320

Gost u Podcastu Velebit je Željko Žukina, dugi niz godina bavio se istraživanjem tajnih društava i organizacija.


Fiducia supplicans – Molitveno povjerenje o pastoralnom značenju parova.

Blagoslov homoseksualnih parova (prvo će ići preko nižeg svećenstva a više svećenstvo neće kažnjavati ako nešto “krene u krivo” jer će imati pokriće u paragrafu 3 pa će se lako koristiti dvosmislena tumačenja).

Je li to pokušaj stvaranja podjela u Crkvi od strane pape Franje?

Je li to heretička revolucija?

Kakva je povezanost uz globalistički panteizam, zelenih agenda, migracijske politike, gender agende i promjene antropološke slike čovjeka?

Stvoriti Ugly church čiju misiju borbe protiv Krista mnogi vjernici neće shvatiti?

Zašto kardinali Muller, Vigano, Burke i ostali “konzervativci” tvrde da Papina revolucija traži “nove moralne realnosti”?

Ide li se na repozicioniranje katoličkog svijeta po uzoru na “protestantsku  demokraciju” i masonski naturalizam?

Gdje je tu Schwabov globalni reset?

Je li cilj rušenje 2 000 godina starog katoličkog nauka?

Je li moguća je bilo kakva rasprava o blagoslovu homoseksualnih parova jer Katekizam Katoličke crkve ne prihvaća homoseksualni čin i smatra suprotnim prirodnim zakonima?

Je li papin “Pastoral razboritosti” zapravo igra na emocije i strategija kojom se mijenja istina i otvara prostor za nešto novo?

Ima li guranje “prava”, (u ovom slučaju blagoslova) veze s pravima. Radi li se tu o težnji za preuzimanje vlasti u Crkvi što je i krajnji cilj nekih navodnih homoseksualnih lobija?

Britanci u Palestini i početak svih problema za Bliski Istok.

Izbori u Španjolskoj, Poljskoj i Hrvatskoj.

Duhovni rat uz pomoć duboke države i duboke Crkve.

Od Francuske revolucije do Woke revolucije (kontinuitet istih iluminatskih principa).


KAKO NARUČITI KNJIGU
“HRVATSKA NA MUČILIŠTU”

Za narudžbu četvrte knjige iz naše Edicije Velebit “Hrvatska na mučilištu“ autora Rudolfa Horvata, tvrdo ukoričene i otisnute na 400 strana, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 44 eura. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dobar indikator vrijednosti knjiga u izdanju Edicije Velebit jest informacija da su dosad izdane knjige Edicije Velebit uvrštene u Kongesnu knjižnicu u Washingtonu.


KAKO NARUČITI KNJIGU
“RAĐANJE NACIJE”

500 godina hrvatskoga nacionalizma
Marko Marulić i njegovo vrijeme

Za narudžbu treće knjige iz Edicije Velebit “Rađanje nacije – 500 godina hrvatskoga nacionalizma” autora Slobodana Prosperova Novaka i Viktorije Franić Tomić, tvrdo ukoričene i otisnute na 352 stranice, potrebno je poslati poruku na email: edicijavelebit@gmail.com, ili sms poruku na 091 463 7220 s podacima: ime, prezime, ulica, kućni broj, poštanski broj i grad gdje knjigu treba isporučiti. Također u poruci ostavite vaš broj telefona kako bi vas poštar mogao obavijestiti o prispijeću pošiljke.

Cijena knjige za Hrvatsku s uračunatim troškovima poštarine iznosi 41 euro. Knjigu šaljemo pouzećem (plaćate poštaru kod preuzimanja) ili ako želite moguća je i avansna uplata.

Cijena knjige za inozemstvo ovisi o državi u koju se šalje. Podatke ćete dobiti nakon što se javite na email: edicijavelebit@gmail.com


Dragi prijatelji, ako želite poduprijeti naš projekt:

 IBAN: HR6024840081135014505
SWIFT: RZBHHR2X, RBA
Raiffeisenbank Hrvatska

na: www.patreon.com/Projekt_Velebit

 ili preko PayPal – podcastvelebit@gmail.com

Ako želite pratiti Podcast Velebit i biti besplatno obaviješteni o svakoj novoj emisiji, kliknite “Pretplati me” (Subscribe) na YouTube kanalu.


 

Prethodni članakSjajna godina
Sljedeći članakPodcast Velebit – Robert Valdec: Pogled iz Rusije na Hrvatsku i svijet